Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 31

• 17 343
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Очаквах да ни поднесат нещо такова пак. Просто беше ясно какво следва след 3-4 епизода, в които всичко е розово между тях. Как ще се живее до утре не знам, нямам търпение да видя епизода. Grinning

# 46
Марио не изглежда сърдит. Изглежда кротък,говори й спокойно.
О не, не сърдит. Изглежда ми като човек, на когото вече е дотегнало.

А Зорница при тези обстоятелства според мен нищо няма да му каже за подозренията си, че е бременна. И по-добре. По друг начин си го представям това казване, а не като надцакване.

# 47
Права си Дрийми, и аз смятам така. Моментът не е подходящ и ако Зорница му каже сега рискува да се получи като първия път - неуспешно и кофти.

Добре бе, да му се невиди, от какво му е дотегнало на Марио, не разбирам? След разговора под покрива до момента, Зорница е друг човек, прави всичко, за да му докаже, че го обича, поведението й и всичко показва, че тя държи на Марио.

# 48
Искам да видя епизода и тогава да правя заключения, но за мен Зорница нито веднъж досега не е прекрачила допустимата граница, а факта, че проявата ѝ на човечност и загриженост се възприема зле, само ме натъжава.
Та ще видим какво ще е провокирало Марио да ѝ говори така, че предният път беше голяма тъпотия, дано сега е нещо по-смислено.

Яни, аз онзи ден казах, ама що никой не слуша не знам, нали съм кака Моски Grinning Марио е затворил страницата, Зорница я е затворила, Банков не е. Банков последно знае, че Марио си мисли, че ще загуби Зорница. Банков няма как да знае, че всичко е наред между тях. А той е отчаян до немай къде и симулира, че е жив, както сам се изрази. Съвсем естествено е да се опита да се вкопчи в Зорница, това е най-нормалното и очаквано нещо на света. Изобщо не мога да си представя как някой е мислел, че ще минем без това. Защо? Ако Банков вярва, че може да има шанс с нея, ще се възползва при всички положения. Затова тоя сблъсък беше неизбежен. Ще бъде последен, убедена съм. Просто Банков веднъж завинаги ще разбере какво иска Зорница и ще стои настрана от нея занапред.

Пошегувах се за бременността, няма нужда да го приемате толлоква насериозно.

# 49
Ама защо се смята, че Зорница е направила нещо? Тя отива  да говори с него и да сложи туто финито Викторе, чупката и внимавай как се държиш, щото  Дона иска да те бие, а той я хваща за ръката и после тя виновна? Не разбирам.

# 50
Моски, изглежда, че само Зорница я е затворила тази страница, а Марио я е оставил притворена. Grinning

# 51
Ми, Доне и аз не разбирам. Не разбирам и защо Зорница по презумпция се приема за виновна при всяко такова промо. Предният път за пункцията беше същото, ама после се оказа, че не е направила нищо.
Яни, ама той иска гаранции, сигурност, декларации във вярна любов, в три екземпляра, прошнуровани и прономеровани Joy Ще го видим и него, има един лек миг, Зорница аха да се усмихне докато той ѝ говори. Аз не мисля, че ще се скарат. Даже това, което ме впечатлява в цялата работа е, че Зорница прави точно това, което ѝ казва Марио - казва на Банков да се опитат да се държат като колеги. Което означава, че се вслушва в думите му и съветите му.

А Зорница в интерес на истината като говори на Банков и му казва, че може да му потрябва приятел, ми звучи малко иронично даже. Малко в стил е - толкова си окаян, че не знам защо си режеш пътищата към последния човек, който може да ти остане приятел.

Почти съм убедена, че е станало нещо в операционната. За да е нервирана и Кая, много вероятно Кая, Банков и Зорница са били на операция. Банков е почнал да подмята разни неща, Зорница се е впрегнала или пък е почнала да го кове за пиенето и ей ви биг мама скендъл. Grinning

# 52

От откриването на CineLibri 2018 Stuck Out Tongue Winking Eye

# 53
Москита, първо - промото никога не показва това, което си мислим, така че за кво се нервите? Второ - даа, и аз го споменах това ироничното - егати кефа е хахахахах. Трето - малко хаштагове:

#ареданабиембанков

#леканощ

#спокобещебъдатзаедноибебетащеимат

#ужасномилипсвадокторантонковачев

# 54

Опааа, Дани се мазни на компанията нещо Joy Супер е!

# 55
Ха ха ха ха

# 56
  • София
Пак започваме стария спор Simple Smile. Няма проблем да помагаш, има проблем как го правиш. Това генерално, не за конкретната ситуация.
Аз няма да си правя изводи преди да видя епизода. За мен отново информацията ще е стигнала до Марио изкривена. Може и Кая да му е подметнаха да си озапти жената, знаем ли.
Значи ако няма да съдя Зорница, няма да съдя и Марио преди да съм видяла всичко, а не накъсани и разбъркани сцени.
Единственото, което знам е, че Банков ще се опита да целуне Зорница. Изгледах промото 10'пъти и съм почти 100% убедена в това.
Как обаче ще се озоват двамата заедно извън болницата, на подобно място, какво ще я провокира тази среща идея нямам. Предполагам Банков ще покани Зорница и тя ще отиде да се видят, за да сложи точка.

Ауу, Дани, завидях благородно.

# 57
Ама ти там ли си сега или я намери някъде от нета?

# 58
Дани, разпених се нещо и пропуснах да ти кажа добре дошла.
Ние тук понякога много се разгорещяваме, но да не се притесняваш, бързо палим, бързо ни минава, Зорница я качваме на кладата три пъти седмично плюс всяка втора събота от месеца, към Марио сме по-милостиви, той е около веднъж в седмицата, а Тонката така го опърлихме миналия сезон, че сега сме го оставили да почива Grinning

# 59
Роси, много ясно, че няма да съдим и Марио, еле пък преди да сме видели за какво точно си говорят. Придаваме твърде много значение на думите, сопнал се някой там на някого, много важно. Зорница и Марио са над тези неща. Аз също, ако ви е важно да знаете Joy

Общи условия

Активация на акаунт