Варненки, хай да се организираме?

• 18 753
  • 453
  •   1
Отговори
# 45
Има много хубави листовки, предложени в Софийската тема тук
Можем да вземем файловете от тях и да ги разпечатаме, но те са за всеобщия протест. Отделно ще трябва да имаме листовки с Варненските искания.
Какво ще кажете?
За съм аз. ОБАЧЕ - Доколкото знам от Инето ще гледат да поръчат максимално количество на печатница, та може и ние да се включим, защото излиза копието около 4 ст., затова да не бързаме. Нейната мисъл е, че е още рано да се разлепват, защото има много време и хората забравят... Sad

# 46
Да, така е по-рентабилно. Много са затрогващи  Hug

Аз ще пусна имейли на мои приятелки в София, които не са форумки. Така ще разпространя някаква информация.  Simple Smile
На 1 август ще има ли отново протест или е рано да се каже?

# 47
И аз ще дойда. Нямах нет няколко дни и чак сега виждам темата. Имам познати в МСАТ, преди няколко години работех там. Мога да се обадя да дойдат да ни отразят. Но като подготвим материалите ще им се обадя и ще им ги пусна. Мога да звънна и на другите медий из Варна, като например в-к Черно море, Алфа радио, Радио Варна, ТВ Ариел, ТВ Скат (имат офис близо до нас, дори мога на крака да им отида), ако някой се сети за други регионални медии да свирка ще ги организираме и тях.

# 48
cvete_m, давай, колкото повече медии разпространяват, толкова по-добре Simple Smile

# 49
cvete_m, давай, колкото повече медии разпространяват, толкова по-добре Simple Smile
Ок! Само да оформим писмото до кмета и другите и да уточним мястото и ще се обадя да ги организирам.

# 50
Аз незнам дали ще съм във Варна, но ако съм ще дойда.

# 51
  • Варна
Надявам се да не повтарям друга тема. Във вчерашното "Позвънете" има статия " Откриват нови групи в градините". Няма да преписвам всичко, защото е дълго, но ето част от статията : " По една нова група да бъде открита в детските градини " Приказка", "Мечо Пух", "Звънче", "Чайка" и " Синчец".........С това е осигурен прием на 72 %. Търсим възможност да достигнем 80-85 % задоволяемост". и още : " Оказа се, че разпространеното отворено писмо на недоволни майки до медиите във връзка с приема в градините , не е влязло официално още в община Варна. Беше опровергано твърдението на недоволните, че няма правила за прием в градините. ....... Тези заведения нямат задължителен, а социален характер " и ще дъра, бъра , че общината е почнала вече да взима мерки , но не всичко ставало с магическа пръчка.

# 52
Надявам се да не повтарям друга тема. Във вчерашното "Позвънете" има статия " Откриват нови групи в градините". Няма да преписвам всичко, защото е дълго, но ето част от статията : " По една нова група да бъде открита в детските градини " Приказка", "Мечо Пух", "Звънче", "Чайка" и " Синчец".........С това е осигурен прием на 72 %. Търсим възможност да достигнем 80-85 % задоволяемост". и още : " Оказа се, че разпространеното отворено писмо на недоволни майки до медиите във връзка с приема в градините , не е влязло официално още в община Варна. Беше опровергано твърдението на недоволните, че няма правила за прием в градините. ....... Тези заведения нямат задължителен, а социален характер " и ще дъра, бъра , че общината е почнала вече да взима мерки , но не всичко ставало с магическа пръчка.

Никой не очаква нещата да стават с магическа пръчка. Проблемът е, че за последните 15 години, тези въпроси само трупаха прах. И трябваше да се надигне глас, за да се размърдат отговорните институции.

Щом не е внесено писмото, можете да го направите на 1-ви Юли. Освен това протестът е и в подкрепа на Отвореното писмо към Президента, Министър-председателя, НС и МТСП.

# 53
Нема лошо, така или иначе ще сме навън Simple Smile Опа, на 30 сутринта заминаваме за Пловдив! Не знам дали ще успея да се върна навреме....

# 54
Здравейте, Варна.

Що не си спретенете протеста на входа на морската градина? То и без това от там минава цялото град, кой за протест, кой за плаж, кой за планетариум  Wink.

П.П. Искам пак да живея във Варна.   Cry

# 55
Здравейте, Варна.

Що не си спретенете протеста на входа на морската градина? То и без това от там минава цялото град, кой за протест, кой за плаж, кой за планетариум  Wink.

Идеята според мен е страхотна! Да кажат и останалите момичета.
Днес цял ден се опитвам да прочета глобалната тема за протеста 9още не съм свършила даже  Embarassed, щото се опитвам да чета за изпит в  събота), сега дръпнах записа на участието на Христина и Калина по ББТ и ще изгледам и него. В темата имаше питане - ще има ли протест или да Mr. Green Тъй като вчера бях доста отчаяна от ниския интерес към усилията на момичетата, които изнасят много справедливи искания на своите плещи, Инето ме окуражи, че дори и 20 майки във Варна, излезнали в покрепа на исканията, са добре дошли.
Та остават въпросите :
1. За мястото на протеста- 3 варианта (пред съда, до Общината или входа на Морската)
2. За разгласяването - май има предвидени 150бр от творенията на летящата за Варна ...
3. Кога да връчим молбата? Както сте разбрали сигурно - в София имат вече разрешението и подкрепата на Бойко Борисов, в Пловдив ще я подават тези дни...
4. Да вземем да разисваме какво ще искаме на местна почва. днес ми беше хрумнало да вземем да поснимаме някоя друга прекрасна детска площадка, а?
Друго в тоз час не се присещам.
Революционерката се изгуби... Мюриел, появявай се, защото имаш доста конструктивни предложения и си запозната с материята по мое виждане...  bouquet

# 56
  • Варна
Ще гледам да дойда  Simple Smile

# 57
cvete_m ,честита ти рожденичка! Да ви радва много принцеската, да е здраво и щастливо дете!

# 58
И ние с Ирка Мирка ще дофтасаме Mr. Green. Ща крещим и викаме на воля, аз и без тва по цял ден увиквам тапаците дет си паркират колите по тротоарите, тоз път ще си го изкарам на тлъстите политици. Ша знайте, 100 скандиращи пенсионерки не моат ми стъпа на малкия пръст. Mr. Green

Що не земем да го организираме като сбирка зад съда и ако сме пове4е от 5-6 на кръст да заформим шествийце, я до Морска, я до Общината-таман ша разходим децата, пак и пове4е народ ще ни види и 4уе, пътъом може и други желаещи да се включат. newsm78

# 59
Тук съм, детето е зъбоникнещо и криво, та музата ми е другаде Crazy
Аз съм за градинката до Общината, като разрешение може да се иска вече. Мимито и Янич, нали се наемате с това? Ако искаш, Янич, свържи се с Гвендолин, а тя да те свърже с хората от Пресконференцията миналата седмица, те също ще помогнат, мисля. Ivy също им има координатите.

Общи условия

Активация на акаунт