Варненки, хай да се организираме?

• 18 668
  • 453
  •   1
Отговори
# 135
Мисля,че  това за търговските площи  по тротоарите е смислено- даже мисля,че имаше някакви срокове, в които трябваше да се премахнат- като платформата на Давидоф  на Княз Борис например.

# 136
Тези от вас които ходят до Биберона сигурно знаят как е барикадирано там. Отпред очила и музика и имаше един свободен тротоар, който отскоро е с маси  Shocked

За строителните площадки до нас са 5 строежа  #Crazy Колко точно си го описала само!

# 137
  • Му Кинд Оф Плаце
Дами, след поучителната среща с един буден гражданин, чието име не разбрах, научих доста за гражданското поведение.  Peace
Обсъдихме някои неща:
-В понеделник излиза решението
-във вторник можем да отидем на брифинга, ма незнам какво ще правим
-Имаме различни телефони на медии, които можем да информираме, ноно трябва да им казваме един и същи текст, аз взех една част от номерата, но искам да имаме единност в изказа
-Ще се постарая да пусна ЛС на Мамма, дали е съгласна да дадем линк към форума и писмото на медиите
-Господиът даде и номера на граждански сдружения и адвокати, които да ни съдействат и информират как точно трябва да раздаваме флаери, плакати и пр и пр
Какво да се организира:
-вода
-столове и маси, защото щщом има подписка, някой трябва да седи и да разяснява, дори и да е на смени, пак трябва да седи някъде.
-Някой чадър, че от 10 до 12 ч там ще се опържим
-да организираме печатането на флаерите
-да подготвим бланки за подписката, които да са готови за подпис-няма ЕГН или №на ЛК, само име и подпис
-Да набележим близко място, където, ако се наложи, да ходим да копираме бланките и др. материали
-Да съберем някой левец
-Да се сберем някъде на оперативка

Чакам вашите предложения

# 138
Среща понеделник 10:30 в Барби за уточняване на подробностите.

# 139
  • Варна
Добре. Ще дода.

# 140
  • Му Кинд Оф Плаце
А кво ще казваме на медиите  newsm78
Уф, туй гадното Барби. В 10:30, добре, ама аз ще участвам активно след 12 ч като заспи синкото, че преди това само се гоним

# 141
  • Варна, морето и сините вълни!
Ще направим всичко възможно да сме там!

Наистина хубаво е да се разберем какво ще се казва на медиите, за да сме подготвени всички!
Не да питата някой и да се почне едно мънкане....

# 142
Медиите, да, ще напишем прес версия и всеки да си я заучи Mr. Green

# 143
  • Му Кинд Оф Плаце
Ма да напишем, че трябва да ги информираме с цел масовост. Аз да пиша не мога, има си учителки по българск език, дето могат  Whistling

# 144
Днес слушайте Радио Варна от 17 до 18 часа, ще говори Янич! Стискайте и палци!

# 145
Днес слушайте Радио Варна от 17 до 18 часа, ще говори Янич! Стискайте и палци!

Има ли някой който може да го запише,за да го имаме като архив?

# 146
Сори ама погледнете това.

# 147
# 148

Аз не му разбирам много, ама само на първо четене са приели тези работи. Май трябва окончателно да ги приемат промените, за да ги въведат newsm78

# 149
Браво на Яни за първото интервю Hug Hug Hug smile3501 smile3501 smile3501 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт