VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 557
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 1 470
  • София

По тязи логика при тази голяма гей общност, аз не мога да разбера защо и тях ги причисляваме към различните?

Кой го причислява към различните, защото е гей? Аз дори не съм сигурна, че е. Не ме и интересува в случая. Това е толкова ярка личност, че няма абсолютно никакво значение с кого си ляга и дали си ляга с някой изобщо.
Значи пак нещо не сме разбрали като ни се обясни поне 5 пъти, че сме нетолерантни към различните. Ок, вероятно за друг е ставало дума Joy

# 1 471
Чувствам се някак омерзена от този епизод, предизвестения вот,  от коментарите, коментаторите. Както винаги различният е натикан в ъгъла. И под различен не визирам дали К е гей или не - това изобщо не ме вълнува. Единственият, който имаше смелост да казва това, което мисли остана използван и едва ли не позорно изгонен след някакво измислено гласуване.Надявам се да си вземе хонорара и да си е договорил добър такъв. Заслужава го. Надявам се и наистина да има кой да го защити сега от всички ненормалници, които ще го погнат. Такъв ярък характер, завидно самообладание и желязна психика не съм виждала на екран. Успех и дано да не го смачкат.
А на продуцентите мога да кажа само, че имахте участник, какъвто няма да намерите повече. Дано още повече да ви отказват да влизат в къщата - вие просто се самозабравихте този път. Bye bye, котарачета.....

# 1 472
  • София
Айде стига сте го жалили, той сам поиска да направят така,че да излезе.

# 1 473
  • Испания

А на продуцентите мога да кажа само, че имахте участник, какъвто няма да намерите повече. Дано още повече да ви отказват да влизат в къщата - вие просто се самозабравихте този път. Bye bye, котарачета.....

И този път.

# 1 474
Ооо, вече почнаха разпределението, Стефчо решава за финала хахах
Ваня победоносно хапва, толкова ощастливена от зрителе, ами направо грейна тая жена бе, гледай какво правят шамарите, значи верно били за добро, ми те са си нужни, добър пример дава на младите родители, само така, възпитанието върви, сядаш, хапнеш добре, щастлива работа!

# 1 475
Чувствам се някак омерзена от този епизод, предизвестения вот,  от коментарите, коментаторите. Както винаги различният е натикан в ъгъла. И под различен не визирам дали К е гей или не - това изобщо не ме вълнува. Единственият, който имаше смелост да казва това, което мисли остана използван и едва ли не позорно изгонен след някакво измислено гласуване.Надявам се да си вземе хонорара и да си е договорил добър такъв. Заслужава го. Надявам се и наистина да има кой да го защити сега от всички ненормалници, които ще го погнат. Такъв ярък характер, завидно самообладание и желязна психика не съм виждала на екран. Успех и дано да не го смачкат.

А какво по-точно е различното на К., ако не беше гей? Нали разбираш, че както той ги почна със свалянето на маски, съвсем спокойно и те можеха да му свалят маската, ако не беше гей? Сдържаха се, щото не искат проблеми с политкоректните ни закони, затова.

# 1 476
  • Кърджали
На Ричко му е скучно нещо май. Замислил се е.

# 1 477
И аз мисля, че сам поиска да излезе.

# 1 478
Сред тия антигерои кой да спечели формата?
Пръскам се от погнуса.

# 1 479
Чувствам се някак омерзена от този епизод, предизвестения вот,  от коментарите, коментаторите. Както винаги различният е натикан в ъгъла. И под различен не визирам дали К е гей или не - това изобщо не ме вълнува. Единственият, който имаше смелост да казва това, което мисли остана използван и едва ли не позорно изгонен след някакво измислено гласуване.Надявам се да си вземе хонорара и да си е договорил добър такъв. Заслужава го. Надявам се и наистина да има кой да го защити сега от всички ненормалници, които ще го погнат. Такъв ярък характер, завидно самообладание и желязна психика не съм виждала на екран. Успех и дано да не го смачкат.
Веднъж да видя нещо, сякаш аз съм го написала, едно към едно, еваларка!

# 1 480
На Ричко му е скучно нещо май. Замислил се е.

Сигурно изчислява техническите характеристики на бъдещия блок, от който като продаде апартаментите и си запази пентхауса, ще стане милионер. Simple Smile )))

# 1 481
  • Испания
Резултати от анкетата:

# 1 482

А ти през цялото време говорих за душата й, че е дебела и отново, че душата и е свиня! Извинявай тогава. Joy Не вникнах в толкова дълбоко! Реших, че и ти не прояваваш толерантност към различните! Expressionless
А само да уточня, че аз пък говорех за поведението на К., че е гейско, нямах предвид сексуалната му ориентация!
hell-o, той и К. е хомофоб!

Че кое и е различното на Ваня? Такива виснали, мазни, свински душички с лопата да ги ринеш.

*редактирам се - не с лопата, с багер минимум, снегорин също може би ще стане ...

Предплагам че ще го възприемеш като комплимент, ама след тоя коментар се замислих дали кулагин не се е вселил в тебе след напускането на къщата. Избрал е най големия си фен. Точно в негов стил прозвуча това

# 1 483
Петко мутрата сигурно е набедения победител. Нова от години рекламира мутренското поведение. Идеалното рекламно лице им е.

# 1 484
Сред тия антигерои кой да спечели формата?
Пръскам се от погнуса.

Петко.

Общи условия

Активация на акаунт