VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 598
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 1 650
Има ли вече гримирани от Колоноскопията? Заработи ли му пръста?

# 1 651
Мира наистина беше отвратителна, с какъв хъс се затича към на Кулагин спалнята докато му ровеха из нещата, да не изтърве нещо.
Да попитам, Патрака какво образование има, че все поставя диагнози newsm78 newsm78

Д-р Лилава глава

# 1 652
"страхотен замисъл" каза Наско
"послание за поколениета" каза Папи
коментари за песента на 100 кила
хмм а какво е посланието за поколенията на супер палавия кекс?! 🤔🤔🤔
оставям ви да се насладите на страхотния замисъл на Наско

# 1 653
# 1 654
А тази Банда й е трудно да говори изобщо, кой я наказа там да стои. Омазвация. Тя се умори докато си каже няколкото реплики, голям зор и запъване..

# 1 655
# 1 656
Добре де, Кулагин няма претенции да е светец, напротив, целият му имидж е на повърхностен джендър, който работи с повърхностни дами и е провокативен. И това и показа в Къщата. Изигра сценария, направи шоуто- хубаво, лошо, но беше негов център.
Докато Света Ваня показа точно обратното на всичко, което твърди. Та тази жена не се смири, не се спря, не се усмихна дори! Разпалваше скандали, ходеше да проси съчувствие, извърташе, започна и да бие и обижда. Тя изрече думата "Свиня", затова е и наричана така тук. На всичкото отгоре не беше изгонена за тези постъпки, с които наруши правилника и се изложи толкова грозно. Отвратителна ми е и жалко, че вече и песните са съсипани за мен...едва ли ще ги слушам със същото удоволствие.
Отношението на ББ към нея е както беше към другият "добряк" Ути Бъчваров...на него също му бяха лепнали ореол...а беше злобен и ограничен човек, дребна душица.

# 1 657
А тази Банда й е трудно да говори изобщо, кой я наказа там да стои. Омазвация. Тя се умори докато си каже няколкото реплики, голям зор и запъване..

Само не знам защо мълчи като пън като обсъждат брадъра, не е глупаво момичето ама просто си личи, че я е бутнал някой там

# 1 658
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
оставям ви да се насладите на страхотния замисъл на Наско
Скрит текст:

Ох, мале, и рапирането е мЙеко. Не успях да го изслушам до края - много мъдрост, много нещо, пък на мен не ми понася толкова много интелект на гладно.  Laughing

# 1 659
оставям ви да се насладите на страхотния замисъл
Изтраях цяла минута от видеото. Потрес. Въобще съвременната музика е такава помия, и двамата Папита и Наситу чуек допринасят за доосирането й 😲😧😷

# 1 660
  • Sofia
Песента е един голям ужасТ,  не я изслушах😂

# 1 661
  • София
Ам слушайти баааавно, за да вникнете дълбоко...Smiley

# 1 662
  Селянчето с диалекта даже на диалект рапира. Абе тоя от кое добруджанско село изпълзя?

# 1 663
 Селянчето с диалекта даже на диалект рапира. Абе тоя от кое добруджанско село изпълзя?
айде сега ... не мисля, че ако някой е от село гарантира за селяндурското и просташкото му държание ... нима софиянци нямат диалект, КОПЕЛЕ

# 1 664
Хубав театър спретнаха снощи. Надявах се Кулагин да остане, но сега се радвам, че си тръгна. Досега гледахме неговото шоу, крайно време е и останалите да си заработят хонорарите.

Общи условия

Активация на акаунт