VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 618
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 1 755
Като тръгна да излиза Кулагин каза на Роузи да му прибере кабела?! За какъв кабел ли става дума? 🤔 Дали не са си с телефоните вътре? Че като пусна някой снимка на розовото му кученце разцъках профила в Инстаграм. В началото на месеца писал под един пост “Липсвате ми котарачета” или нещо подобно. 🙄

Аз нямам фаворит от останалите. Може би Петко или Папи.

Предполагам става въпрос за кабела на електрическата му четка за зъби Simple Smile

# 1 756
Пандишпанчета, кой от останалите вътре искате да спечели Crazy Аз май клоня към Розито, може да е глуповата, но е най-малко противна.

Аз вече започнах да клоня към Петко.
Вчера вечерта, той действа много хладнокръвно, почисти поразиите, беше балансиран и се прояви добре. Аз не зная дали е мутра и не ме интересува. Гледам поведението му във ВБ и до сега ми харесва. Има осанка, има излъчване на стабилен човек.
От Рози се отказах, защото или е много подмолна, или много глупава. Но забелязах, че доста топло се сбогува с К. и това ме накара да я низвергна. Човек трябва да има позиция, а тя не прояви достатъчно твърдост. Ваня може да е всякаква, може да навря салфетка в носа на К., но отговорът на К. беше гаднярски. Един мъж, когато жена му скочи, би я хванал за ръцете и би я спрял. Не би я наранил, а К. се опита да я нарани. И забелязах друга гнусна черта у него - скача на по-слабите. Скача на жени. А пред мъжете се свива като червей. Това е много страшно - означава, че е насилник, но насилник на по-слабите от него. От силните се бои.

П.С. Коментаторите по ТВ студията - искам си процента, да знаете!

# 1 757
Хмм не знам,той  нали беше с 4-5 четки. Нещо ми намирисва и там.

# 1 758
  • София
Скрит текст:
Тайна, коментарът на Смайлис не беше към теб, душа, не бързай да се оправдаваш! Други са "работещите" Wink Че и шефове, както излиза. Ако работят за продукцията, добре, в правото са си да висят във форума целодневно, дори в задълженията им е  Wink, ама ако са държавни служители, както подозирам... После се чудим, що нищо не ни е у ред в хубавата иначе държавичка!
Не е задължително да са държавни служители,има фирми и с един шеф и двама работници, но държавните наистина са с най-много свободно време. Peace

Скрит текст:
И това се твърди само от хората, които никога не са били "Държавни служители"
Скрит текст:
Винаги съм била работник, даже повечето ми професии са мъжки, администрация никога.Но ми се е налагало да посещавам доста администрации и те посрещат като натрапник, защото си им нарушил спокойствието. Вярно,че не навсякъде е така, но на повечето места е така.Ако не беше толкова добре, защо толкова хора искат да бъдат държавни служители?

# 1 759
Скрит текст:
Скрит текст:
Тайна, коментарът на Смайлис не беше към теб, душа, не бързай да се оправдаваш! Други са "работещите" Wink Че и шефове, както излиза. Ако работят за продукцията, добре, в правото са си да висят във форума целодневно, дори в задълженията им е  Wink, ама ако са държавни служители, както подозирам... После се чудим, що нищо не ни е у ред в хубавата иначе държавичка!
Не е задължително да са държавни служители,има фирми и с един шеф и двама работници, но държавните наистина са с най-много свободно време. Peace

Скрит текст:
И това се твърди само от хората, които никога не са били "Държавни служители"

Скрит текст:
Винаги съм била работник, даже повечето ми професии са мъжки, администрация никога.Но ми се е налагало да посещавам доста администрации и те посрещат като натрапник, защото си им нарушил спокойствието. Вярно,че не навсякъде е така, но на повечето места е така.Ако не беше толкова добре, защо толкова хора искат да бъдат държавни служители?

Скрит текст:
Цял живот съм била държавен служител в три различни институции. И нито веднъж не ми се е случвало да имам и 30 свободни минути дори за обяд. Да не говорим, че редовно съм оставала след работно време, защото работата никога не свършваше, а служителите никога не бяха достатъчно  Simple Smile
Хората искат да бъдат държавни служители, защото ползват облаги, но неправенето на нищо по цял ден не е една от тях

# 1 760
Вчера вечерта, той действа много хладнокръвно, почисти поразиите, беше балансиран и се прояви добре. Аз не зная дали е мутра и не ме интересува. Гледам поведението му във ВБ и до сега ми харесва. Има осанка, има излъчване на стабилен човек.
Всеки си има вкус. Ако ти допадат мъже 1.7. Но честно ме разсмя с тази осанка и излъчване. Не се заяждам, но "досега" е една дума. И досега Петко ме разочарова.
За съжаление моето предложение продължава да е актуално и се отнася до костенурката на басейна като фаворит за тазгодишния формат.

# 1 761
Истината е, че държавният служител взима подкупи - затова е толкова желана длъжност. А законните привилегии също са доста

# 1 762
  • Варна
Чудя се, тия, дето им е скучно и тъжат за Гнусльо, що продължават да пишат, след като вече го няма техния идол или е важно да мрънкат?
Когато излезе през оная врата на Сашка, после охранителя му каза да си ходи, той обаче се върна, защото от продукцията нямаше да му дадат кинтите. Сценарий друг път, просто много пъти наруши права и правила и много ясно, че след това ще го изгонят.

# 1 763
Щото , ако спрат да пишат , ще останете ти и няколко човека , които се броят на пръсти в темата Grinning

# 1 764
  • Варна
Щото , ако спрат да пишат , ще останете ти и няколко човека , които се броят на пръсти в темата Grinning

Верно ли? И ти се притесни за това? 😂😂
Да обсъждаме тези, които са останали в къщата, моля.

# 1 765
Кулагин за Миглена Ангелова на премиерата на книгата й миналата година https://m.youtube.com/watch?v=xNEv6c89CZI

# 1 766
Не мисля, че Рози е глуповата. Може би е една идея по-наивна, но нейният проблем е, че е добра, а хората често смятат добрите за глупави. Освен това за българските стандарти е прекалено възпитана, а ние българите това не го разбираме и го отчитаме като глупост, липса на борбеност и като нещо отрицателно. Ричи също не е глупав - изглежда такъв заради откровеността си. А като се заслушаш в него, той говори само смислени и логични неща. Но заради дефект в говора и мякане звучи детински и глупашки. Според мен той наистина се застрахова срещу изгонване с тоя секс, с що годе доброто си отношение към Калугин и с всичко останало и за сега явно успява

Ха ха, сега ако изкарате и Ричко умен, ще ви призная. Joy

# 1 767
Разбира се,че ще обсъждам Кулагин,дори и догодина Simple Smile
На който не му допада,да си потърси друг форум Simple Smile
Кулагин е Победителят,колкото и да не им се иска на троловете Wink

# 1 768
Когато излезе през оная врата на Сашка, после охранителя му каза да си ходи, той обаче се върна, защото от продукцията нямаше да му дадат кинтите.
ти какво очакваш да му каже 🤣 това е била първичната му реакция; или да се направи и той на мъжкар

# 1 769
Всеки си има вкус. Ако ти допадат мъже 1.7. Но честно ме разсмя с тази осанка и излъчване. Не се заяждам, но "досега" е една дума. И досега Петко ме разочарова.
За съжаление моето предложение продължава да е актуално и се отнася до костенурката на басейна като фаворит за тазгодишния формат.

Ами то и Том Круз и Робърт Де Ниро са метър и седемдесет и...така като се замисля, повечето от звездите са метър и седемдесет. Винаги съм се учудвала защо е така и стигнах до извода, че по-ниските мъже се опитват да компенсират ръста си с някакви постижения. Което като цяло е добре. Това, че Петко е един и седемдесет, не му пречи да има осанка. Не пречи и на холивудските легенди също.

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 18:25 от DeltaAzimut

Общи условия

Активация на акаунт