VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 558
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 2 280
Тя пък Лорката едни сълзи пусна....я да взима пример от Ванчето. Божана точно това направи, видя сгоден случай и тя да се изкара жертва, отново на гърба на  Кулагин, като за последно.

Ами К. в крайна сметка е единственият губещ в състезанието. Щото те са там, а той не е. И да, много хора натрупаха имидж на гърба му. Затова има една народна мъдрост: "Който се смее последен, се смее най-добре". Някои хора подценяват народните мъдрости и пословици...но те са верни, защото са доказани във времето.

# 2 281
Абе, айде бе. Това същото дете, дето ще си види тортата по телевизята, ще види и мама как се напива в Черешката на тортата, как се разхожда по гащи и се пипа в клиповете си. Айде, стига сме мерили с двоен аршин.

# 2 282
Ричко пак сгафи 🤷♀ Не му прави чест , но нали е мачУ , та не се учудвам . На Розито и стана кофти . Да , тя знае , че е в национален ефир и не и пука за мнението на зрителите , но коментар от негова страна може би не е очаквала . Божана и тя суфлира отстрани , да не би Роузи да не разбере ... Изпуснах малко от епизода , но дочух , някои думи на Ричи , които загатват за наличие на още една гънка 😃 А именно , че няма от кого да вземе пример , че поведението , обноските и маниерите им , не са такива каквито е очаквал от ВИПове . Лора и Божана пак са във филма . Ако някой друг , който не знае , че това ще е торта за дете си беше взел , така ли щяха да реагират ? Пък и доколкото видях , Кулагин я поправи .

# 2 283
  • Испания
Абе, айде бе. Това същото дете, дето ще си види тортата по телевизята, ще види и мама как се напива в Черешката на тортата, как се разхожда по гащи и се пипа в клиповете си. Айде, стига сме мерили с двоен аршин.

Нищо, де. Те си вярват.

Най-потресаващото е, че подобни съдници имат допир с деца. Настръхвам!

# 2 284
  • София
Ма къде четете коментари от Кулагин ?!?
В инстаграм.

# 2 285
Мъжете благодарят за подаръците, жените - нц, взимат и бягат.

# 2 286
  • Испания
Чудят се с какво да запълнят този половин час.

Мноооооооооооого интересно.

# 2 287
  • София
Нещо са искали и брадъра им го осигурява ли?

# 2 288
В момента ББ като ги призовава в изповедалнята ми прави  впечатление,че този сезон почти всички около полунощ са по леглата.В други купонираха до малките часове.Поне от коментари на водещите и участниците се разбираше.Имаше си дежурни пиянски групи.Патрашка и тя беше участник в такива ''интелектуална'' компания в нейният сезон.

# 2 289
  • Някъде в Матрицата
Днешното го гледах със закъснение, но сега за директното включване съм на линия.
В мисията с миенето на крака, Мира имаше шанса да покаже, че наистина е чела библията с разбиране. Това, че й (липсва ми удареното и на клавиатурата на таблета) "падна" Кулагин си беше като 6-ца от тотото. Видя се, че останалите го обърнаха на смях и забава. При тази двойка можеше да видим разкаяние и смирение. Християнски ценности, не ли? Но се оказа, че и Мира е чела Библията, както дявола евангелието. Ами....
За случая с 🍰. Ами не знам какво му се е въртяло в главата на Кулчо, ама хич не ми хареса. Според мен поиска да си ги подразни и успя. После добре се сети да я поправи, ама вулкана беше изригнал.

ББ какво ги привиква един по един в изповедалнята? 😀
Да не подкара и нас по списък тука? Отивам да ударя един контур. 😂😂😂

# 2 290
  • Испания
Как могат да шляпат боси, като гледам в каква мръсотия живеят. И после се намъкват в леглата с мръсните крака. А иначе - претенции до Бога.

# 2 291
  • София
Тя пък Лорката едни сълзи пусна....я да взима пример от Ванчето. Божана точно това направи, видя сгоден случай и тя да се изкара жертва, отново на гърба на  Кулагин, като за последно.

Ами К. в крайна сметка е единственият губещ в състезанието. Щото те са там, а той не е. И да, много хора натрупаха имидж на гърба му. Затова има една народна мъдрост: "Който се смее последен, се смее най-добре". Някои хора подценяват народните мъдрости и пословици...но те са верни, защото са доказани във времето.

Всички ще излезнат, въпросът е колко дълго ще останат вътре, за да си показват резилите. Това, че е навън никак не го прави губещ. В този формат колкото и да не им се вярва на някои хора, той ще спечели най - много симпатизанти.

# 2 292
Божка с шоколада хукна първо към путко войвода.Шефа трябва да се уважава. Mr. Green

# 2 293
  • Варна
Тук въобще не става въпрос дали ще има друга торта или не и майката гола ли е в клиповете си.Иде реч за това, Кулагин колко е оскотял и нещастен. Няма право, да руши тортата, която не е само за детето, а е повод за хубави емоции, няма право да обижда, няма право да навлиза в личното пространство на който и да е, изобщо, аз не съм срещала по-голяма грешка на природата в живота си за съжаление.

# 2 294
Предлагам на ВБ да организира състезание по народни мъдрости, пословици и поговорки.

Общи условия

Активация на акаунт