VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 644
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 2 325
Откровена свинщина! Отвратителна. Само тя си е виновна и за килограмите и за диабета. Имам диабетик в семейството и много добре знам каква е диетата. Но тя плюска принцеси послед нощ, че и допълнително иска. Никой не ти е виновен, Костова. Ама ти нали вина не изпитваш...все някъде трябва да я проектираш...

# 2 326
  • София
"Прекален светец и Богу не е драг" - това за Ваня и Мира, нали?

Кулагин има доста повече симпатизанти отпреди да влезе в ББ. Може би последните събития, удобно монтираните кадри и другарския съд, който му спретнаха да са отбили част от тях, но при всички случаи той си спечели много. Дано успее да канализира цялата тази енергия в нещо успешно, защото показа, че не е никак глупав.

Последна редакция: ср, 17 окт 2018, 00:44 от K.Aragonska

# 2 327
Другия път ББ- 2 тавички с принцеси- една за Ванчето и една за всички останали, че жената май гладна остана Joy

# 2 328
  • София

Дълго ще бъде храна за много хора.

В това предаване всичко се върти около храната. Smile

# 2 329
Ами не знам, ако си затворен в някаква къща седмици наред, с още 20на олигофрена и по цял ден нямаш какво да правиш, то май само яденето остава.
Май само Ути излезе поотслабнал от къщата. Всички други, особено жените, които иначе внимаваме какво ядем, си тръгваха бая поогладили хълбоци оттам Simple Smile

# 2 330
  • Някъде в Матрицата
Другия път ББ- 2 тавички с принцеси- една за Ванчето и една за всички останали, че жената май гладна остана Joy

Малко са. А Ричко гладен ли да стои? 😂😂😂
А Ванчето може да му преотстъпи нейната. Така правят добрите християни. 😉

# 2 331

Дълго ще бъде храна за много хора.

В това предаване всичко се върти около храната. Smile
Ти да видиш миналата година някои как защитаваха двете филийки с масълце и лещата на Сашето Васева... Ама къдей Сашка, къдей сме ний.

# 2 332
  • София
Птичке, не си права, забрави пиенето Champagne

Е, Сашка си е Сашка, ние не сме Випове все пак SmileSmile

# 2 333
  • На южния бряг
Божана сложи да се печат два блата, буква направи само от единия и къде изчезна другият блат (кекс)

# 2 334
  • София
И искате да ми кажете, че тъпунгера не го направи нарочно? Шанс няма да ме заблудите. Освен мен и нормалните хора.
Ей тва чук... признание чаках... прави ти чест, че разграничи себе си от нормалните хора...  smile3532

# 2 335
Мира Добрева в предаването си разказва истории. Понякога и истории на обикновени хора. Кой ще повярва на тази жена оттук нататък, в искреността й, в емпатията й, когато тя се подиграва на това, че Ричи е инструктор по фитнес? Подиграва се с работата на човека. Тя счита, че нейния труд е ехеееййй, класи над този на инструкторчето. Къде съм аз, къде сте вий?! И каква е тази простителност? Сигурно като нейната благотворителност, спасителност, библейственост, милосърдност...

# 2 336
Заяжданките станаха съвсем на дребно вече. Хайде, лека ви нощ.
И искате да ми кажете, че тъпунгера не го направи нарочно? Шанс няма да ме заблудите. Освен мен и нормалните хора.
Ей тва чук... признание чаках... прави ти чест, че разграничи себе си от нормалните хора...  smile3532

# 2 337
  • София
При К. всичко е точно, защото все пак си  хапна кекс.
А подозирам, че при част от съфорумците не всичко е точно,
защото май им се яде торта. Иначе няма причина само за нея да си говорят. Wink

# 2 338
Мира Добрева в предаването си разказва истории. Понякога и истории на обикновени хора. Кой ще повярва на тази жена оттук нататък, в искреността й, в емпатията й, когато тя се подиграва на това, че Ричи е инструктор по фитнес? Подиграва се с работата на човека. Тя счита, че нейния труд е ехеееййй, класи над този на инструкторчето. Къде съм аз, къде сте вий?! И каква е тази простителност? Сигурно като нейната благотворителност, спасителност, библейственост, милосърдност...
Нали, къде са Те, известните, къде сме ние, обикновените!? Но известен и с кариера не те прави стойностен човек. За съжаление всички тази вечер демонстрираха много ниска култура. Хубаво, отидоха да ядат в трапезарията и кухнята на къщата, но никой не си взе чиния и говореха с пълна уста.
Всъщност и Галка, "модната икона"[!?] всеки ден говори с пълна уста, а напоследък и набляга на твърдия алкохол в ефир преди обяд... няма край тази простотия!:rolling_eyes:

# 2 339
Ами така се държат, какво друго да решат хората. Какво да кажа за Ваня, то вече всичко е казано и очевидно. Бих и казала някои неща, ако имам възможност да е лично на нея.

Общи условия

Активация на акаунт