VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 147
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 3 165
Много грозно постъпи Ричи..
Жалко за Рози, но и тя си го заслужи. Вярно е, че каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи.
Тя и постъпи адски гадно, в национален ефир да се *** с някакъв си, докато обяснява колко обича приятеля си. Макар, че ако Ричи беше мъж и не беше се разприказвал всички щяха само да си го мислят, но не и да вярват.

Вчера не можах да гледам епизода. Какво е направил Ричи спрямо Рози, та го коментирате?

# 3 166
Показаха старите кадри, как се хвали със завоеванието си, а и как на сутринта след "секса им" (в кавички, защото като нищо може и да е нямало нищо Wink) заяви пред ББ, че не я харесва всъщност и не е негов тип жена. И с това ни занимаваха цялата вечер, както и с коментарите и възмущението на съквартирантите, всички изненадващо големи защитници на морала Wink.

Той пък милият от песента най- се притеснил Simple Smile Те на нищо го направиха, той от това се разтревожи. Жалък смешник!
И забелязвате ли, пак за себе си се вълнува. Това, че подложи момичето на подигравки и нападки от шоу и участници хич не му дреме. Голям мъж, няма що!
Розето, ако дава щит, може би ще го даде на Ваня. Тя с днешна дата е най-добрата й приятелка.

Колко сме изостанали обаче като общество още. Еманципации, сексуални революции, ала-бала - определено са ни подминали. Още сме си в края на 19ти и началото на 20ти век в разбиранията си за мъжа и жената. Той може да прави всичко, тя трябва да е чиста и с достойнство! Пука й на Рози, че се е понатиснала пред камерите с някакъв. Нищо чудно и съвсем целенасочено да е направила, нали спомена, че си има своя игра. Не бих се учудила в Германия да печели подобно поведение в ББ. А и поначало германците (и не само те) са доста по-освободени разбирания от нас. Сдуха се, защото като й заобясняваха как се е изложила, се усети, че тук не е като там.
Изненадва ме обаче "правоверността" на Божана. Уж космополит, уж живяла и видяла много... А и тя нашенска баба махленска клюкарка.

Мисля, че ще махнат Стефан. Не вярвам ББ лесно да се откаже от новите си жертви. Има още доста какво да изстиска от тях. Макар че на мен ми беше гадно да гледам.
И да вметна - глупав, глупав Ричко, но с доста по-богат речник от пишман писателя Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 окт 2018, 11:46 от птица

# 3 167
 Цеци клизмата е в На Кафе  Laughing

# 3 168
Спесиално от Лондон дошла, да сложи по една пиявица на Гала и сие Хахааха

# 3 169
 Кремове с изпражнения от славейчета, маска за лице от кръв на повърнали пиявици, натопени в куркума...Гала винаги успява да ме изненада, въпреки че е вярна на стила си.

# 3 170
Изобщо не ми е жал за Ричард. Мислеше си, че ще превърти играта с неговите стратегии, но уви, няма капацитета на Кулагин за това.

# 3 171
  • густо майна Филибето
птица, аз го приемам като негодувание, че Ричи използва Рози.  И без това са му набрали много, ето още една причина да го закопаят.
За щита - да яд ги е, но не е завист. Яд ги е, че трябва да номинират някой от своите.
На Божана и аз трудно й хващам мисълта. За Рози не знам. Немеца да не го мислим. Може пък да е широко скроен и всеопрощаващ, като Рози.
Очаквам на някои от следващите номинации да трябва да номинират евентуалния победител, и Ричко да номинира себе си.

# 3 172
Сутринта взривих метрото с вашите среднощни творчески излияния Joy
Браво , момичета !
Не зная колективния къщов гений каква песничка ще сътвори за Ричко, много сладко отмъщение е това за тЪпира.
 Като се прибирах, и аз спретнах малко рими :

Аз съм Ричи Убавеца, настоящ ерген
От Мадан до Нови Искър няма друг кат мен
Влюбени са в мене всички , ще им давам аз парички,
ще ми пържат те мекички
 и ще стана блоков бизнесмен
Блазе човеку като мен

# 3 173
Ако щете вярвайте стана ми жал за Ричко. А Лора много злобна се оказа.

И на мен. Поначало го чувствам някак близък, все пак сме една зодия, та понавиждвам и понадзъртвам и мааалко отвъд думите му, дет се вика надничам в душата му Laughing

Направи ми впечатление, като го гледах в изповедалнята по време на номинациите, че все пак е възпитан човек, поддържа добрия тон, ако и да не изговаря кой знае какви мъдрости.
Има някакви ценностна система и отсява добро-зло, морално-неморално ...може и с користна цел да зае тази позиция - каза аз няма да използвам и прецакам друг, за да ми се вдигне рейтинга. Очевидно тези му думи са провокирани от последните събития, в които го разобличиха пред Розка, и са с цел да изпъкне и да се хареса на аудиторията отвън, но все пак ми хареса да го чуя изказано. И ми се стори, че той донякъде си вярваше.
Абе хареса ми как се държа като цяло в изповедалнята.

Апропо....на мен също като Розка май ще ми е по приятно да си хортувам с мекичко бабин, отколкото с "умната" Божка-откачалницата.
И Божка няма право да казва на Роузи с кого да си говори  и да й се сърди, че не си говорела с нея...

# 3 174
Хаха, Таис е най-добра засега Simple Smile
Какъв е този блок, дето все го споменавате?

# 3 175
  • густо майна Филибето
Хаха, Таис е най-добра засега Simple Smile
Какъв е този блок, дето все го споменавате?
Мечтата му е да построи блок и да стане милионер, като продаде апартаментите.

# 3 176
 Имам чувството, че е бавно развиващ се. Не може да си толкова инфантилен и наивен на тези години, има нещо сбъркано. Чак толкова глупав да е, възможно ли е, ако не е умствено изоставане?

# 3 177
  • густо майна Филибето
Възможно е. Освен, че не познаваш хора с умствено изоставане, май и с глупави не си се срещала. Ричи даже не е и толкова глупав. Леко е инфантилен, да.

# 3 178
  • София
Роузи и немското гадже:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 3 179
 Типичен немски льольо.

Общи условия

Активация на акаунт