VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 173
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 3 300
То и Пртко и сие не й вярват на Ваня. Тя излъга, че е искала само да покаже на Кульо стъклЯната салфетка - че така ли се показва нещо, като се завира в устата на чУека??? съвсем отявлено му я тикна в устата, пък после обясняваше, как само му я показала.....
алоуууу, Дъртанян, ние да не сме кьорави бе???

Ваня не само завря стъклЯната салфетка в лицето на Кулагин, а след като Кулагин инстинктивно ѝ избута ръката със салфетката, Ваня взе да врещи: "Биг Брадър, Кулагин ми удари ръката...Всички видяха, Кулагин ми удари ръката." Много гадна женица е Ваня, лъже и маже като циганка. Twisted Evil

Същата ситуация и с Пепа. Застана пред Кулагин, взе да подскача като петле и да тръска мръсна косица, и накрая сам си заби носа в лицето на Кулагин. И Пепа взе да врещи: "Oх, ах, Кулагин ми удари носа!"

# 3 301
Ужас! Значи и той е от любимия тип на Гала...
И на мен ми се видя младичък, а пък Пипи ми е връстница, но щом се харесват...
За мен това от клипа не е говорен дефект, а грозна имитация на акцента на Рози, но не съм го гледала много и не съм сигурна.

Не знам кой клип, но доколкото си спомням Илиян не произнася правилно буквата Р.

За Ричко Мекичко хич не ми е жал. Хубаво го сринаха, малко да се усети. Гаден паразит.

# 3 302
Обаче Ричко е третият стълб в къщата. Третият лидер дет се вика. Нито е към групата на Пртко. Нито при отбора на Стефчо. А? Ко шЪ кажете за това? А...а Joy

Браво Ричи. Бравос Мекичко...

# 3 303
  • София
И сам воинът е воин Joy
Имаше поне дама, ама оплеска нещата.

# 3 304
Моля някой да ми преведе какво е "стъкляна" салфетка. Знам, че е лаф на Дартанян, но само това.

# 3 305
  • Испания
Обаче Ричко е третият стълб в къщата. Третият лидер дет се вика. Нито е към групата на Пртко. Нито при отбора на Стефчо. А? Ко шЪ кажете за това? А...а Joy

Браво Ричи. Бравос Мекичко...

Тете, пак не си разбрала, Начи. Стълбове в къщата няма. Все са диреци.

Моля някой да ми преведе какво е "стъкляна" салфетка. Знам, че е лаф на Дартанян, но само това.

Салфетка със стъкла в нея.

# 3 306

Салфетка със стъкла по нея. Ваня бършеше масата за хранене със салфетка, а по нея имаше полепнали стъкла от счупена чаша. Ваня тръгна уж да изхвърля салфетката в коша и пътьом я завря в лицето на Кулагин.

# 3 307
Е, не! Нямаше да се сетя никога. В тоя ред на мисли се замислих колко много видове салфетки има.....

# 3 308
Салфетката с която обирала дребните натрошени стъкълца . На това Ваня казва стъкляна салфетка. Simple Smile Безумно проста женица е Simple Smile

# 3 309
Е ся...диреци били.
Кат един дон Кихот го виждам аз...сам срещу всички...Satisfied

# 3 310
На мен много грозно ми се видя поведението на Божана и Лора когато започнаха да съчиняват  рецептата за тортата, а Кулагин се надвеси над тях да види какво правят. Божана го изпъди грозно, без да каже какви са им плановете.
Скрит текст:
(Представям си вариант, в който тя отговаря на Кулагин-"ще правим торта и т.н., ти какво ще кажеш, искаш ли да я украсиш, примерно"? А той се чувства забелязан, включен в играта, приобщен...Дали щеше да бъде груб тогава? Не мисля, че злото в него е постоянно-то е отговор на отношението към него , може би, или поне в повечето случаи, хм знам ли....)
Когато разбра, че е сгафил и е развалил идеята с тортата( а аз съм сигурна, че не се преструваше), отиде и отряза едно крайче, за да го сложи в средата на V-то и да стане А. Това беше много мило, той отиде да покаже, че е поправил грешката, но никой не му обърна внимание, а получи само истерични изблици от Божана. Стана ми гадно, че понякога добрите прояви се пропускат.....Ще каже някой-каквото повикало, такова се обадило, верно, ама нали всеки човек носи и малко добро в себе си, само трябва очи да се види...

# 3 311
Гледах от снощи и да ви питам, кога са били тези сравенния на Стефан  между Гала и Мира, нещо съм ги пропуснала? Какво е казал

# 3 312
 Странно ми се вижда, че Стефан не харесва визуално и като човек Мира. Тя и Гала са еднакъв тип жени и си приличат в много отношения, включително и външно.

Мисля си и нещо друго. Има ли възможност Стефан да си е съчинил историята на запознанството си с Гала, и всъщност да е имал телефона и и да е знаел, че пише на нея? А тя да е повярвала в неговата версия, че уж случайно станало.

# 3 313
  • Испания
Кат един дон Кихот го виждам аз...сам срещу всички...Satisfied

1:1

И най-вече срещу вятърните мелници.

По-скоро на Санчо Панса прилича.

# 3 314
  • София
Един тематичен виц, на който попаднах току-що:
Много внимавайте с употребата на наркотици, защото ако ви хванат, не е изключено да лежите и в затвора. А оттам до най-голямото падение в живота ви - да участвате във ВипБрадър, сте само на една крачка.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт