VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 123 927
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 3 990
  • София
Нора докато участваше хич не ми беше любимка Sad
Ама сега "добре дошла" да ги свали малко самозабравите се на земята.

# 3 991
Нора ми харесва в тази роля. Честно казано простачка е, но ми допада какъв непукист е. И пак се е набутала във брадъра Simple Smile Луд умора няма

Не е ли тъп умора няма в нейния случай?

# 3 992
  • Испания
Нора ми харесва в тази роля. Честно казано простачка е, но ми допада какъв непукист е. И пак се е набутала във брадъра Simple Smile Луд умора няма

Не е ли тъп умора няма в нейния случай?

Точно тръгвах да пиша. Лора, за мен, не е луда, а е тъпа и голяма простакеса.

# 3 993
Имам конструктивно предложение - да се направи сезон с всички, които са били принудително отстранени.

# 3 994
Гледам,гледам и какво виждат ушите ми,Лора не можела да пише текстове,тя можела да пее,ша почина!

# 3 995
Гледам,гледам и какво виждат ушите ми,Лора не можела да пише текстове,тя можела да пее,ша почина!

Аз си признавам, че не разпознавам "ВИП-овете" (освен Ваня Костова). Ама това виене пеене ли беше?

# 3 996
За мен вие като недоубит койот,но тя си вярва.То и Папи и Наско,не могат,но някой ги слуша..

# 3 997
Офф, и днес ли ще продължават пак със същата драма ooooh!
Толкова ли закъса брадъра, че 3 дни само това въртят!

Да ви кажа, след като ви изчетох и днешните ви коментари, престана да ми е жал за Ричко. Ама хич! Заслужил си е всичко, което му погодиха - и песента, и гаврата, и сълзите и сополите пред камера, и бъдещите подигравки навън (а дано, ама дали!)... Проблемът е, че той явно нищичко не е разбрал от цялата шумотевица. Човекът продължава искрено да мисли, че го разпъват заради правения/неправен секс и затова търси разделяне на вината с другия участник. Той никога няма да вдене, че един истински мъж не се хвали с подобни завоевания и че всъщност заради голямата му уста му се случи всичко това.
Нивото на останалите съквартиранти е ясно. Подлеци и мръсници, които с удоволствие се включват в  ританета на паднал човек. Още повече, щом е разрешено от началството!
Петко, доколкото разбирам е защитавал тезата, че Рози е виновната, защото... Абе, защото е жена, а жените са длъжни! То момчето какво!? Така че не разбирам какво му одобрявате толкова на Петко, той не е по-малък Ричко. Само дето е по-дърт, по-обигран и по-хитър от селянчето.

ПП. Сетих се още нещо. Видях някъде назад, че Ивет фешън се е намесила в разправията  Laughing и че Рози всъщност е тяхна манекенка. Не знаех! Много са им хубави манекенките! На ниво и доста търсени!
Да не говорим, че не съм чувала за тях такива подмятания, като за Калканджийските.

И още нещо Simple Smile Видях снимката от Мистър София. Ами Ричко най-неугледен ми се стори. Имаше доста по-хубави момчета от него.

Последна редакция: пт, 19 окт 2018, 20:23 от птица

# 3 998
птица, ++100 за твоя коментар

# 3 999
Аз продължавам да не разбирам  какво като е казал на Стефан нещо което така или иначе цяла България го видя около 100 пъти

# 4 000
  • София
Офф, и днес ли ще продължават пак със същата драма ooooh!
Толкова ли закъса брадъра, че 3 дни само това въртят!

Да ви кажа, след като ви изчетох и днешните ви коментари, престана да ми е жал за Ричко. Ама хич! Заслужил си е всичко, което му погодиха - и песента, и гаврата, и сълзите и сополите пред камера, и бъдещите подигравки навън (а дано, ама дали!)... Проблемът е, че той явно нищичко не е разбрал от цялата шумотевица. Човекът продължава искрено да мисли, че го разпъват заради правения/неправен секс и затова търси разделяне на вината с другия участник. Той никога няма да вдене, че един истински мъж не се хвали с подобни завоевания и че всъщност заради голямата му уста му се случи всичко това.
Нивото на останалите съквартиранти е ясно. Подлеци и мръсници, които с удоволствие се включват в  ританета на паднал човек. Още повече, щом е разрешено от началството!
Петко, доколкото разбирам е защитавал тезата, че Рози е виновната, защото... Абе, защото е жена, а жените са длъжни! То момчето какво!? Така че не разбирам какво му одобрявате толкова на Петко, той не е по-малък Ричко. Само дето е по-дърт, по-обигран и по-хитър от селянчето.

Абсолютно точно!!!!!

# 4 001
Абе,едно време по забавно поднасяха новината за секса в къщата.Сега стана като в онзи виц,аз че съм я е...,е...съм я,ма май съм я изял.Горе долу така го накараха да се чувства Ричи.

# 4 002
Интересно ми е как подбират участниците. Ясно е, че трябва да има една "плеймейтка" на сезон, един провокатор, а другото май е, както дойде.

# 4 003
да не ви е скучно, докато почне ВБ 😁

# 4 004
да не ви е скучно, докато почне ВБ 😁

Наско как си придърпа розовото фотьойлче... Simple Smile )))

Общи условия

Активация на акаунт