има нови сериали и стари който с пълна сила завладяват и държат аудиторията.

!
. Днес обаче не издържам и слизам да се изкажа,че малко в повече ми дойдоха снощи неуравновесените герои
!
- непоносимостта му дори към нейните докосвания и в същото време това обсебване от мама Сумру
и дори привързаността към откачената
. Да, вярно, че доста време беше при последната и от няма накъде я обикна, но тя поне си играеше с него и му обръщаше внимание,откъдето горе- долу е разбираемо. Но към Сумру нещо не мога да я разбера обичта му- тя вечно няма време за него,все е оставен сам някъде или на някой батко или в стаята си. Вярно,че децата са податливи на различни влияния,но вече зациклиха тук в тези отношения и на зрителите започна да им омръзва да няма развитие и стопляне на отношенията брат- сестра.
и не пропуска повод да се лепне за него. Не мога да я разбера как ще се унижава да е с човек,който не я обича, щото нали това е целта й?! Хем видя какви бяха отношенията им,докато той й даде шанса и какво пак иска й се чудя,но турски сериал- все има по една такава обсебена и откачена.
и много ме е яд като захапе Азра, пък тя й мълчи. Майка й Серап ми е тъпа, тъпа, че чак вдлъбната. От носа си по- далече не вижда милата, че голямо жалене ще е като й дойде акъла в главата. А честно да си призная искам вече някой да я сложи на място и нея и Сумру и Фатма. И все се надявах, особено като видях снощи хаштага "Срещу предизвикателствата/трудностите",че ще вкарат нещо различно,че няма да разделят ГГ, а заедно ще се борят срещу тези трудности,както някой от вас писа по-напред,може и Дженк и Азра да си играят игрички с всички, без да ги разделят,но уви,май ще си остана с мечтите. Явно не могат да избягат от клишетата и всички сценаристи въртят,сучат,едни и същи неща пишат.
.
, че ние от балкона,успяваме чрез вас да разберем какво е случва и в сераиал и в реала
.
!
.

Селин
Боровинка
ivcheto0210
Вера
благодаря за споделеното
Имах малко ангажименти, но ви чета редовно.....но за отговор трябва време, а не разполагах с такова.....

Препоръчани теми