Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Добре ли е да си направя коламаска на корема, след като забременея?
Кога най-рано разбрахте за пола на бебето?
Какво мислите за раждането? Как ще ражда жената?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Добре ли е да си направя коламаска на корема, след като забременея?
-
Кога най-рано разбрахте за пола на бебето?
-
Какво мислите за раждането? Как ще ражда жената?
Мненията за начина на раждане са разнообразни. Някои предпочитат нормално раждане, докато други се насочват към цезарово сечение поради медицински причини или предпочитания. Важно е да се консултирате с вашия лекар, който може да ви предостави информация и съвети, съобразени със спецификата на вашата бременност и вашето здравословно състояние.
-
Как да се справя с грипоподобни симптоми по време на бременност?
-
Как да избера подходяща болница и лекар за женска консултация?
Иначе съм 10+1 само. Ама като е втора бременност и тоя корем се е надул вече. Аз си закопчавам дънките, но много ме боли коремът от тях.
А и повечето дрехи за бременни са бабешки - или някакви ужасни заспали цветове и щампи, или потресаващи кройки. В НМ колкото пъти съм погледнала, толкова пъти е било леш. Като съм бременна да не съм станала на 70 години. Гледах да си взимам от нормалните магазини широки модели и с клинчето ставаше. Лятото беше лесно - едни феерични роклички и всичко беше 6. Зимата - зор. И както каза borislavabgmamma - по-дългичко, по-дългичко при блузите, че бременна с клин и с гъза от вън не е хубаво.