Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално? - 30

• 36 898
  • 780
  •   1
Отговори
# 660
  • София, Bulgaria
ее123456 , супер сделка! Дори да не я използвате, може да я продадете и да направите една разлика от десетина хиляди евро за нула време. И вече с нов бюджет да си купите друг имот в по-удобна за вас локация. 

# 661
Можете да работите в Агенцията за българите в чужбина, да върнете някой и друг емигрирал Grinning Иван да им разясни на простите емигранти, че ядат боклуци и че с тия паундове, дето получават са много бедни Grinning
При мен вече работят двама върнали се от Англия като единия е бил там повече от десет години. Върна се точно, защото не искаше дъщичката му да расте сред араби, негри и всякаква друга основно мюсюлманска паплач.

# 662
В голямата си част българите в UK са част от тази паплач.

# 663
Смятай колко сте зле, щом жената ви казва, че човекът е познат и е решил на такава цена да и продаде апартамента, пък всичките скочихте да търсите кусури Grinning Толкова ви е акъла...

# 664
  • София
Можете да работите в Агенцията за българите в чужбина, да върнете някой и друг емигрирал Grinning Иван да им разясни на простите емигранти, че ядат боклуци и че с тия паундове, дето получават са много бедни Grinning
При мен вече работят двама върнали се от Англия като единия е бил там повече от десет години. Върна се точно, защото не искаше дъщичката му да расте сред араби, негри и всякаква друга основно мюсюлманска паплач.
Това е сериозен проблем в Европа и ще бъде още по - голям в бъдеще... уж ние в България сме донякъде пощадени, освен от нашите си цигани, за които обаче управниците имат вина.... циганче родено в гетото в България няма шанс за нищо в този живот и като порасте там,  се превръща в онези,  от които сега се страхуваме и от които се възмущаваме.... и колелото се завърта... ама това вече е др тема. ..

# 665
Как точно ми е да спреш циганите да се размножават? Представи си, че те издигаме за премиер на България, хайде сега оправи циганския проблем Simple Smile

# 666
Как точно ми е да спреш циганите да се размножават?

Чрез образование.

# 667
  • София
Как точно ми е да спреш циганите да се размножават?
Кой е казал че ще ги спира незнам, за съвсем друго нещо говорех ако е към мен питането ... те и в Германия са с положителен прираст само в последните години, и само заради мигрантите... ама ние за друго говорехме...

# 668
Не да ги спираме да се размножават, а да свикнат, че трябва да учат и да работят, както и да плащат данъци. То сега като им даваме соц.помощи и пенсии за болест масово и без да са болни, на нищо не може да се научат, освен че трябва да се хранят от подаянията на държавата, а като не стигат - да крадат.

# 669
И при тях има много сериозен спад в раждаемостта.

# 670
  • София
Как точно ми е да спреш циганите да се размножават? Представи си, че те издигаме за премиер на България, хайде сега оправи циганския проблем Simple Smile
Поправеният въпрос е по - смислен, ама темата е друга инак мога да отговоря, така както писах горе
Циганче родено в гетото в Б-я няма никакъв шанс за нищо в живота си. Обречено се ражда и като се роди няма вина по рождение.
Същото това дете расте и утре пребива/граби нашите деца и ние се възмущаваме , ама днес на нас/ на управници/ на организации , на всички не ни пука за циганчето
Апропо, някои от тези деца може да се окажат много по - талантливи от нашите глезени деца, ако им се даде шанс и някой работи с тях ( и това не е мое откритие) , това би могло да спаси нашите деца утре от грабеж/ нападение и т.н, но на никой не му пука
Мисля че за много от нас, днес, е по - важно да хейтваме и толкоз

# 671
ее123456 , супер сделка! Дори да не я използвате, може да я продадете и да направите една разлика от десетина хиляди евро за нула време. И вече с нов бюджет да си купите друг имот в по-удобна за вас локация. 
Tomeva, благодаря.
Знам, че сделката е изгодна ако търсех просто жилище или имот за инвестиция.
Ако беше просто да купя нещо, имах много възможности. Клиент построи 50 хил. м2 в Сф, още 25 хил. реновира, даде ни възможност да избираме и то на преференциални цени (дори имаше запитване за едната сграда в тази тема).
Някак си по друг начин си представях имота, който бих купила за детето си. Много харесвам таванските етажи в 4 етажните тухлени блокчета в "Западен парк" или високите мансарди в центъра. Някак си дават възможност за творческо решение и вдъхване на душа в жилището.
Но при тези цени и това, което се предлага, май ще се навия и на този имот.

# 672
Смятай колко сте зле, щом жената ви казва, че човекът е познат и е решил на такава цена да и продаде апартамента, пък всичките скочихте да търсите кусури Grinning Толкова ви е акъла...
Ние сметнахме колко ни е  акъла, а ти твоя сметна ли го?!
Аз не виждам какво лошо има в това да предупредиш човека да си има едно наум.

# 673
Ние сметнахме колко ни е  акъла, а ти твоя сметна ли го?!
Аз не виждам какво лошо има в това да предупредиш човека да си има едно наум.
Не се безпокойте, работим в тази област, имаме богат опит, вкл. в юридически заплетени имотни отношения. 
Питах конкретно за имота защото не познавам добре София и кварталите.

# 674
Поправеният въпрос е по - смислен, ама темата е друга инак мога да отговоря, така както писах горе
Циганче родено в гетото в Б-я няма никакъв шанс за нищо в живота си. Обречено се ражда и като се роди няма вина по рождение.
Същото това дете расте и утре пребива/граби нашите деца и ние се възмущаваме , ама днес на нас/ на управници/ на организации , на всички не ни пука за циганчето
Апропо, някои от тези деца може да се окажат много по - талантливи от нашите глезени деца, ако им се даде шанс и някой работи с тях ( и това не е мое откритие) , това би могло да спаси нашите деца утре от грабеж/ нападение и т.н, но на никой не му пука
Мисля че за много от нас, днес, е по - важно да хейтваме и толкоз

По принцип си права, ама превъзпитанието на циганите може да стане само чрез отделяне от средата, а това е нарушаване на правата им. Ако всяко новородено циганче се отнема от родителите му и се възпитава в нормални европейски и човешки ценности, а на родителите му респективно не се дават детски, циганският проблем ще изчезне за 30-50 години. Ама не може да се направи това, защото е нехуманно и ще гракнат сто НПО-та, пък и ЕС. Затова циганчетата се множат (понеже са източник на доход за родителите си) и не поддават на никакви интеграционни програми, защото властта и силата в семейството е у дъртите цигани, които не искат децата им да се променят.

Та кажи ми как да се излезе от тази патова ситуация? Може би има начин на ръба на закона, ако създадем една служба за защита на децата като в Норвегия, която да отнема деца за всякакви дребни нарушения не защото са циганчета, а заради самото нарушение. Да, ама от една страна това е опасно, от друга няма политическа воля, защото старите цигани са гласоподаватели. Но от мен и теб нищо не зависи. Освен да си експортираме децата навън.

Общи условия

Активация на акаунт