Отговори
# 525
И аз не виждам нищо лошо Банков да посети Зорница.  Намирам го за проява на елементарна човещина и уважение. Все пак те не са непознати. Мисля, че пълната незаинтересованост би била по-неуместна.
За реакцията на Марио - ми той си е такъв избухлив понякога, Simple Smile но още не сме видели цялата ситуация с подробностите, само може да се предполага в момента.

# 526
Гледам Пламена Гетова по БНТ1 и си мисля, че искам отново да видя маминката на Мазов в нашия филм Simple Smile

Имаше нейна снимка скоро пред болницата - Мазови бяха свели виновно глави, така че скоро очакваме да ги скастри.

Харесвам я и аз, едни от най-комичните ситуации бяха с нея.

# 527
Сцената , когато Захариев и Албена седяха на пейката  и той  споделяше челния си опит  как се изневерява , беше комична . Все едно учеше пиленцето си да "лети" .
Думите му за Тони обаче бяха  жестоки .
При Зорница и Марио пак имаше  силна емоция , когато чакаха да видят теста и след това как той я гушна , за да я успокои .
От крясъците на Романова и Кая  взе да ми писва , а за човека с бутилката в ръка и големия нагон да не говорим .
Напразно  похабяват участието на Карамазов , дано поне артистът да се е научил как се чисти Joy

# 528
Има и една друга страна от посещението обаче, за която е добре също да помислим.
Ако приемем, че случващото се е усложнение от аборта, това е нещо, което Зорница сега разбира. Колкото и тя да разсъждава по принцип трезво и да си е поела последствията от решението си за аборт, нормално и човешко би било да реагира емоционално сега и Виктор да е последния човек, когото иска да вижда в този момент. Не стига че е разстроена, оперирана и уплашена, ами и мъжът, който е замесен в това,й се тропва до леглото Grinning От тази гледна точка смятам, че може би е по-добре той да не влиза при нея, за да не я разстройва допълнително. Но пък силно подозирам, че Банков идея си няма какво се е случило, защо Зорница е там и защо по дяволите тоя иначе симпатичен Марио така му се дръвчи Joy

# 529
Захариев вече за втори път казва на Албена нещо в смисъл, че Тони няма да живее дълго. При все, че и двамата са лекари и тя е наясно със ситуацията, това напомняне само й създава несигурност и я разклаща.
И снощи след изпълнението на Петър в операционната си мислех, че той всеки път като направи нещо, с което изглежда като мъж на място и после едва устиска 1-2 епизода пак да омаже картинката Simple Smile

# 530
Аз пак не си обяснявам как така един аборт дава усложнения година по-късно.
При все, че е направен както трябва, имало контролни прегледи, профилактични прегледи, Зорница все пак е лекар и би разбрала, ако нещо не е наред, дори и да не е АГ специалист.

Наистина ще ми е интересно, който е запознат да обясни.

# 531
може да запуши тръбите, ако не е изчистена добре. Може да направи извънматочна, ако примерно тръбата пропуска, но не изцяло. Ембриона да се заклещи някъде там. 

# 532
Аз пак не си обяснявам как така един аборт дава усложнения година по-късно.
При все, че е направен както трябва, имало контролни прегледи, профилактични прегледи, Зорница все пак е лекар и би разбрала, ако нещо не е наред, дори и да не е АГ специалист.

Наистина ще ми е интересно, който е запознат да обясни.

Не съм с медицинско образование , но ето :
http://www.hapche.bg/bremennost-i-roditelstvo/abort-i-uslozhneniya

# 533
може да запуши тръбите, ако не е изчистена добре. Може да направи извънматочна, ако примерно тръбата пропуска, но не изцяло. Ембриона да се заклещи някъде там. 

Добре, но нали прегледите са именно, за да се следят тези неща?

# 534
Запушени тръби могат да се видят само на цветна снимка. Медицинското му название е
 хистеросалпингография

# 535
За тръбите е ясно. Мисълта ми беше, че прегледите са, за да се види дали е изчистена хубаво.
Плюс това си мисля, че ще има видими неразположения като температура, болки, кръвоизливи и т.н.

Аз след К ходих на няколко прегледа в рамките на 3-4 месеца, за да се следи какво се случва и как се възстановява организмът.

# 536
Ванилия, от личен горчив опит ти казвам - да, може. Не година, годинИ след аборт може да си влачиш усложненията. И те не се виждат с обикновени прегледи. Обикновено се откриват, когато жената започне да има проблеми със забременяването и се наложат по-специфични изследвания.

# 537
Ванилия, освен ранните прояви от аборта има и дълготрайни последствия, проявяващи се във времето. С обикновен преглед не могат да се уставовят запушване на тръби, хормонални нарушения,и последствията от аборта към последващи бременности.

# 538
Страхотен кадър от краткото промо:

# 539
Как да не се радва човек, че ще ги сблъскат двамата Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт