Отговори
# 660
  • София
Ясно е, че Ковачев и Огнянова ще бъдат заедно. Няма как да е друго.
Яд ме е, че губят време в излишни локуми, вместо да оправят бакиите на Христо.
За какво им беше изобщо Карамазов, като до момента нищо не използват от актьора.
Санитар можеше и да играе някой първокурсник Sad

# 661
Може и да се разделят (Зорница и Марио) по нейно желание, ако се окаже, че не може да има деца и хоп! Вездесъщият излиза от сериала  и след два сезона и той ще се върне като директор или нещо друго. Smile Е, на някой първокурсник няма да му дадат един от главните персонажи сигурно, така си мисля. Карамазов е секси, но ролята му е глупава. Според мен се е съгласил, за да е просто на екран, а не трябваше. Нали ще пускат сериал и с него (може би скоро) или са спряли този проект?!

# 662
  • Там,където се събуждам щастлива.

Затова ли Мара Вачкова пуска снимки от новото й село! Пие кафенце с жените там!
Радвам се за нея, ако е истина! Беше споменала някъде как си мечтае да е булка!

# 663
  • Там,където се събуждам щастлива.
Анонси към сериалите има по целия свят Simple Smile))))

В Холандия няма! Има реклама на някои моменти, но са рядко! Масово да се пише в медиите, няма!

# 664

Затова ли Мара Вачкова пуска снимки от новото й село! Пие кафенце с жените там!
Радвам се за нея, ако е истина! Беше споменала някъде как си мечтае да е булка!

да им е честито! Те от доооооста години са си дружки.

# 665
  • София
Очаквам епизодите тази седмица с нетърпение. На мен си ми останаха любима двойка Банков и Огнянова и силно се надявам да намерят начин да бъдат заедно. Интересно ми е, ако това се случи, как ще ни го поднесат сценаристите. Силно се надявам да е нещо смислено и логично, без повече недосмислици и глупости. Simple Smile
 Надявам се да дават повече Ина и Боби - не толкова заради Наум, просто много харесвам Ирина Митева и ми се  иска да я  гледам по-често, а това манекенче я прецаква тотално.

# 666
Идвам с малко разсъждения кога ще дойде 13-ти за Христо и да ви кажа, вероятно това ще се случи след десетина епизода.
Миналата седмица питаха някъде из социалните мрежи Вергов кой епизод снимат и той каза 37-ми. По това време стана ясно от различни снимки, че тия епизоди ги снима екипа на режисьора Димитър Димитров. Неговият оператор сложи няколко снимки от сцените на Зорница с пациента психо.
И след това сложи снимка на едно момче, което аз тогава хич не загрях кое е, но вчера пусна и снимка на майка му и се сетих, че това да обвинителите на Христо. Тоест, тия дни снимат сцени с тях, което значи, че около тия епизоди 37-40 ще бъде развръзката с лекарските му права. Дотогава - Кая и парцала. Scream Grinning
Ето и двете снимки:
https://www.instagram.com/p/BpBlgKXh8SB/?utm_source=ig_share_she … shid=dmtvsaajki67

https://www.instagram.com/p/BpPc_-DhjaR/?utm_source=ig_share_she … hid=1843zwbch0dhf

# 667
Ей, Шерлок Joy

Очевидно идеята е била през целия сезон да гледаме....парцала и великите  разкрития да са накрая

# 668
Моски, уби всичко детско в мен, ужас Grinning

# 669
Майче, аз убих всичко детско и у себе си,ама това е положението Grinning
На мен пък това ми говори,че замислят и седми сезон, където вече да го пуснат в действие.

# 670
  • София
Как може да ангажираш две от най - големите звезди на българското кино и театър и да не ги използваш смислено? Единият 25 серии пие, другият влачи парцала по коридорите. Направо бяс ме хваща, толкова пък нищо да не става в тоя сезон. И аз взех да гледам сериите със заспалия поглед  на Вергов с бутилката и на Карамазов, подпрян на метлата.

# 671
Как може да ангажираш две от най - големите звезди на българското кино и театър и да не ги използваш смислено? Единият 25 серии пие, другият влачи парцала по коридорите. Направо бяс ме хваща, толкова пък нищо да не става в тоя сезон. И аз взех да гледам сериите със заспалия поглед  на Вергов с бутилката и на Карамазов, подпрян на метлата.
Явно може.
Чудя се на тях двамата как не им писна.

# 672
Майче, аз убих всичко детско и у себе си,ама това е положението Grinning
На мен пък това ми говори,че замислят и седми сезон, където вече да го пуснат в действие.

И аз мисля, че заради това протакват.
Иначе ще развият всичко в този сезон и ще трябва да го завършат.
Ще стане прекалено да започнат нов сезон с нови герои и истории. То и не останаха вече актьори 😁

# 673
Вероятно е, но с това протакане можеха да вземат и някой не толкова известен и опитен, тъкмо докато станe време за него щеше да е влязъл в релси и щеше да свърши същата работа. Grinning
Карамазов поне сега от всички ще може да чисти най-добре с парцал Grinning

# 674
Ако бяха взели някой непознат актьор, най-вероятно нямаше да му обърнем такова внимание✌

Общи условия

Активация на акаунт