Тръпнем всички вече, на път е НОЕМВРИйското човече!

• 34 172
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Момичета,
Дойде време и аз да се похваля. На 19.10.2018 в 21:45 ч. по нормален път се роди нашият първороден син Димитър. Тежи 2970гр. и е дълъг 50 см. Няма такова усещане! Да го усетиш в обятията си, да го целунеш, просто е велико. Нека скоро всяка от вас усети това вълшебство!

# 151
  • София
Честито! Да ви е жив и здрав и много да ви слуша! Много хубаво име сте избрали.

# 152
Честита рожба Simple Smile Да Ви е здрав и много щастлив. Бързо възстановяване Simple Smile

# 153
  • Пловдив
Благодаря ви Hug

# 154
Tisheto, Честит юнак. Да е здрав и много да ви радва. В един месец ще е и рожденник и именник, супер.

# 155
  • Bарна, морето, сините вълни
Честито, Tisheto. Аз също харесвам името, баща ми се казва Димитър.
Да е жив и здрав, нека светеца го закриля.

# 156
  • Пловдив
Честито, Tisheto. Аз също харесвам името, баща ми се казва Димитър.
Да е жив и здрав, нека светеца го закриля.

Блягодаря! И моят баща е Димитър, за това решихме на него да е кръстен Simple Smile
Благодаря на всички момичета за прекрасните пожелания!

# 157
  • София
Честито, Tisheto! Да сте живи и здрави, много да ви радва Димитър, а на теб бързо възстановяване!

# 158
Tisheto, честито!🤗 Да е много здрав Димитър и да има много късмет в живота 🍀🍀🍀
Ако ти се говори и когато ти остане време, ще кажеш ли как премина раждането и как усети, че става нещо 😁

# 159
  • София
Tisheto, Честита рожба! Нека е жив и здрав юнака и много, много да ви радва. Бързо възстановяване и от мен!

Ако имаш време, би ли ни разказвала как мина раждането. Слага ли си упойка, мъжа ти присъства ли?
Дано бързо си се приберете вкъщи 🍀🤞

# 160
Тише,честито!Живи и здрави да сте всички и малкият човек да изпълва дните ви с щастие!
И аз се надявам да разкажеш, как е минало раждането ти.Wink

# 161
Често, Тише, страхотна новина! 😍 🤗 Бъдете здрави, а на теб скорошно възстановяване!

# 162
  • София
Тише, честит ви син Димитър! Да расте здрав и безгрижно щастлив! Simple Smile

# 163
  • Пловдив
Момичета,
Сега ще ви разкажа как се случи. Вчера сутринта в 6:30 ми падна тапата (точно в 38г.с), но беше с кръв, а не както пише в интернет кафеникаво или бледо розово. За това се обадих на лекаря ми и в 8 отидох на преглед. Всичко беще наред, от последните 7 дни (тогава беше последният преглед) беше свалил 40 гр. И се оказа,че е започнал да си пие околоплодните води. Вече нямаше какво да прави и да търси храна в мен и решихве,че трябва да стимулираме контракции. Д-ра ми даде 1 четвъртинка някакво хапче (не знам какво беше) и постепенно контракциите се засилваха. В 18:30 ми приеха с контракции на 2-3 мин бяха и бях с 3 см разкритие. Пуснаха ми система окситоцин и тя ускори процеса на разширение. При слагането вече на епидуралната не мога да кажа колко см е било разкритието, но макс 1 час да беше цялото търпене на болката. После след епидуралната всичко стана много бързо за 1 час макс. Напъните бяха около 3-4 супер неусетно излезе и проплака малкия юнак. Общо взето е това. Сега остава да се гледаме и живи и здрави да се учим взаимно.

# 164
  • София
Тише, ама те децата я поглъщат околоплодната течност. Това е съвсем нормално, доктора ли ти каза, че не е добре? Изненадва ме, че са ти предизвикали раждане заради такова нещо, знаем, че в мерките винаги има разминавания. Ще споделиш ли колко го измериха младежа и колко се роди?

Общи условия

Активация на акаунт