Тръпнем всички вече, на път е НОЕМВРИйското човече!

• 34 175
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
При мен нямаше време за клизма. Даже сега ми донесоха документи да доподписвам. Пълна упойка около 16:30, към 22 бях горе долу шен. Днес ми махнаха катетэра, но ставането и лягането са зор. Спаднал и бебока на 1840гр но беше розово спящо чудо. Изглежда добре и си го снимах да си го гледам

# 271
Честито, Мария! Да е здрава и послушна Белослава. Името много ми харесва. Бързо възстановяване.

Georgea, Честита бебка и на теб! Много щастливи моменти!

Днес цели 2 бебчета си имаме в групата... това е страхотно.

# 272
  • Варна
Честито, Джорджия!Жива и здрава да ви е Йоана!

# 273
Честити бебчета !!! Да са ви живи и здрави !

# 274
Момичета и аз да се отбележа, нашите близнаци се родиха на 19.10 уж планувано секцио за 8ч., но бяха нетърпеливи и още в 2.30ч се появиха на бял свят. Алиса и Виктор са добре и чакаме да ни изпишат. Успех на всички нетърпеливи мами!

# 275
  • София
Честито GI DI, да са ти живи и здрави двете слънчица!

# 276
Ехааа, колко бебчовци станаха вече, много хубаво 😍
GI-DI, честито! Да са ви живи и здрави и много да ви радват 🍀🍀🍀

# 277
  • Bарна, морето, сините вълни
Да са живи и здрави нетърпеливковците Heart Heart

# 278
  • София
GI-DI, честито! Да са живи и здрави бебчовците и много да ви радват. Бързо възстановяване! 🍀🤞

ПС:И двете имена са ми любими.

# 279
  • В сърцето на любимия човек
Да са живи и здрави всички бебчета и да носят само радост на гордите си родители! Бързо възстановяване на мамите!

# 280
  • В сърцето на любимия човек
Май обърка темата Wink

# 281
GI-DI, Честито! Двойна радост си имаш. Да са ти живи и здрави!

# 282
Sunnyhobi това беше добро ! Simple Smile
 Като днес... бях си дала телефона на една майка - ако иска да ми звънне  за терапията с нмх и да и споделя за моя опит след суматите консултации тази бременност и ми звъни телефона с непознат номер ( тъй като тъкмо и бях писала , че е удобно да се чуем ). И аз вдигам с думите : "Здравейте , вие сте момичето от бг мама, приятно ми е Йоана" и отсреща " Ами... не аз съм асистентката на д-р. .. , обаждам Ви се за курса , който ще се проведе през ноември"....
Е.... направо исках да потъна някъде Simple Smile

# 283
  • Варна
GI-DI, честито!Живи и здрави да са ви бебоците!

# 284
Sunnyhobi това беше добро ! Simple Smile
 Като днес... бях си дала телефона на една майка - ако иска да ми звънне  за терапията с нмх и да и споделя за моя опит след суматите консултации тази бременност и ми звъни телефона с непознат номер ( тъй като тъкмо и бях писала , че е удобно да се чуем ). И аз вдигам с думите : "Здравейте , вие сте момичето от бг мама, приятно ми е Йоана" и отсреща " Ами... не аз съм асистентката на д-р. .. , обаждам Ви се за курса , който ще се проведе през ноември"....
Е.... направо исках да потъна някъде Simple Smile

Joy
Случват се и такива неща.
Аз изобщо не бях разбрала, че съм объркала, докато не прочетох коментара на Пънче. Наистина умрях от срам. След това 5 мин. се смях. Поне предавам положителни емоции на бебка.
Така става, като едновременно гледам и Тв и чета и коментирам и  в Бг мама. А и това ми е последната свободна седмица. Другата седмица като се появи бебка, вече незнам колко време ще имам за себе си и предавания Joy

Общи условия

Активация на акаунт