Тръпнем всички вече, на път е НОЕМВРИйското човече!

• 34 175
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
  • Stara Zagora
Момичета на тоновете засичат ли ви контркации, аз съм 36 гс и онзи ден имах доста на записа. Обаче аз не ги усещам, АГ се притесни и каза да лежа и да си пия но-шпа. И друго да питам тези, които имат по-големи деца, които спят в спалнята как мислите да процедирате, бебето дали ще събужда каката/баткото?

# 376
  • бургас
Момичета на тоновете засичат ли ви контркации, аз съм 36 гс и онзи ден имах доста на записа. Обаче аз не ги усещам, АГ се притесни и каза да лежа и да си пия но-шпа. И друго да питам тези, които имат по-големи деца, които спят в спалнята как мислите да процедирате, бебето дали ще събужда каката/баткото?

Моето дете ще е почти на 8г. Спи си сам в стаята, но когато родя аз ще съм при бебо, а баткото при баща му за да не се чувства изоставен. Бебето мисля, че ще пречи на голямото дете докато има нощни хранения.

# 377
Мацки,и аз бях сега на ЖК,и лекарят ми измери бебето приблизително 3300гр.Въйййй,а аз влязох в 9-тия вчера.Иначе шийката държи положението,но аз досега се зобех яко с магнерот и диаспорал и ся си мисля,че ще взема да пренося и колко голямо ще стане бебето...нз.Сега ще пия само магнерот 3 по 1.Но си мисля,че скоро трябва да го спирам.И ся да ви изумя,че не са ми правени тонове от моето АГ.А аз още малко и ще родя..

Хубаво,че влизах в болница преди 20 дни ,та там ми правиха тонове всеки ден и мин.седмица при онзи, при който ще раждам пак си правих.
Днес пита АГ тонове и той ми вика,че като сме видили изследванията/днес ми писна кръв,ваг.и ан.секрет/,само незнам какво общо има...

# 378
  • София
Деси - по възможност предлагай основно гърда, от шише им е лесно на мъниците и може после да ти отказва гърдата. Зорът е първия месец, после заякват.
Аз не му давам да яде, винаги е на гърда. Когато трябва да изляза за повече време оставам на майка ми да му дава от шише или на мъжа ми. Но за сега много трудно яде от шише или биба и все иска гърда. Така че не вярвам да се отучи.

# 379
Момичета, и аз да се похваля. Имаме си Ема, 3280гр. и 51см. Роди се тази сутрин със спешно секцио, след 8 часови контракции. Всичко е наред с нея, само че аз имам силни болки от секциото. Спомням си, че бяхте писали за обезболяващи свещички, но не се сещам за името. Иначе на мен ми слагат обезболяващи венозно, но като минат да ме натиснат да видят дали матката контрахира и пак се почва.

# 380
Chochita4 , Честита дъщеричка! Много радост ви желая! Бързо възстановяване.

# 381
Chochita, честита ви Ема! Да е много здрава и много да ви радва 🍀🍀🍀

# 382
  • София
Честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава, на теб бързо възстановяване! ❤❤❤

# 383
  • Stara Zagora
Момичета, и аз да се похваля. Имаме си Ема, 3280гр. и 51см. Роди се тази сутрин със спешно секцио, след 8 часови контракции. Всичко е наред с нея, само че аз имам силни болки от секциото. Спомням си, че бяхте писали за обезболяващи свещички, но не се сещам за името. Иначе на мен ми слагат обезболяващи венозно, но като минат да ме натиснат да видят дали матката контрахира и пак се почва.
Честита дъщеричка 😊 😘 🎉 Свещичките се казват профенид.

# 384
  • Варна
Честита ви Ема!Жива и здрава да бъде!Свещичките са профенид.На мен като родих секцио каката ми слагаха първия ден венозно от него.Първо бусколизин, но изобщо не ме хвана от него и помолих за нещо по-силно.Но на другия ден бях много добре вече.

# 385
  • София
Чочита, Честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава и много да ви радва.
Бързо възстановяване и дано болките намаляват!

# 386
  • София
Chochita честита радост! Да е жива и здрава и много щастлива. Искай си кетонал.

# 387
  • Bарна, морето, сините вълни
Честита, рожба! Heart Дано скоро си по-добре. Много здраве!

# 388
Честито,Чочита!Бъдете здрави цялото семейство!

# 389
  • В сърцето на любимия човек
Честита рожба! Да е жива и здрава Ема и да ви носи само радост и усмивки!

На мен нещо започна да ми притреперва под лъжичката. От днес съм 37гс. Както си мислех, че имам време, така рязко това време  се стопи...

Общи условия

Активация на акаунт