Осми клас 2018/2019 - 3 шпрех & шпрах & мат

• 86 083
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 675
Светкавица,довечера,или утре ще разпитам младежа да видя изобщо какво пази от уроците миналата година.Ако има нещо налично,с удоволствие ще помогнем.
    Днес бяха с намалени часове,пуснали ги от някои часове,та общо взето ходи за 1 час.Моят пубер не иска ваканция,моля ви се!!!На даскало било по-забавно.
   Чака с нетърпение кака му да си дойде утре.

# 676
Марулета, благодаря, вече нямам нужда, тъй като имам съдействие! Здраве и хубави празници за всички!

# 677
Ееее,добре!
   Санака дали вече смуче коктейлче на топличко по бански?
  Ние за тези празници няма да ходим никъде-щерката и зетя ще си дойдат утре,на Коледа сестра ми ще дойде,т.е. аз ще посрещам гости.Предстои ни официален обяд и с кандидат сватовете,абеее кво да ви кажа?!А на всичкото отгоре и ще работим ние с ММ,защото пускаме работниците в почивка.

# 678
  • София
Ваканция!

Най-после! Минаха всички партита, базари, почерпки, подаръчета и картички. Емоциите и шумотевицата също преминаха. Героите са уморени...

Сега се надявам да се наспят до насита тези деца. Въпреки че, от втората смяна лекичко ме втриса още от сега.

За мен следва коледното готвене и, надявам се, разходки в планината. Аз също съм ваканция до 3.01.

# 679
  • В светлината на слънцето
Ние имаме още едно коледно парти - утре на леда в клуба по фигурното, един урок по немски в неделя, на който тя много държи и чааак тогава започва официално ваканцията. Девойката вече се е втресла от втората смяна - никак не я харесва, и отсега се чуди как да си разпредели времето.
Иииии да се похваля с първа шестица по немски. Много е доволна.

# 680
Сигурно спите,а?!Аз съм на работа.
  Младежът ще тренира,ще се готви за класно БЕЛ,съчинение с 1000 думи имат за ваканцията,по немски.Отделно думи,граматика,класно по математика и есе по философия.НЕма лабаво!!!
   Аз малко ще готвя,ще си видя момичето,ще си бъбрим за сватбата,ще работя......

# 681
  • София
Няма спане щом човек е домакинята в къщата. Списъците със задачи са дълги.

Класните минаха, олимпиадите - също. Да я накарам да учи - загубена кауза. Спи...

Разговор с мама за сватба - безценно. Само хубави емоции пожелавам!

# 682
  • Варна
Поздравления за шестицата по немски на Теди!
При нас ваканцията започна. Аз съм на работа чак на 27.12, мъжът ми чак на 31.12. Прибрах се у дома и отварям коледното сладкоправене още днес. Детето има домашни, но ще ги почва чак след Коледа. До тогава смятам да се наиграем на разни настолни игри, да се забавляваме и да си починем подобаващо. Ще пътуваме и до баба и дядо.

Размяната на подаръци в училище била забавна - Ники е получил едни страхотни пухени коледни чорапки в интересна кутия, заедно с очила за джуджета. Неговата размяна беше коледна чаша Линд с шоколадчета. Било е забавно.

# 683
  • София
Ха, добро утро, от леглото! Blush
Наборът спи, но по някое време ще го будя, че техните скитания, край нямат! Да хапне, да се поумие и пак да хваща посока Лозенец. Joy Един ден почивка няма от хайманосване.
За училище и учене, имат класно по БЕЛ след ваканцията. Поръчала съм помагалото, което Манжелка препоръча,  но не залагам много на това, че ще седне да чете и пише по БЕЛ, по-скоро ще сготви празничните менюта, от зор! Joy
И моята ваканция е дълга, за пръв път от години. На работа съм на 7 ми, кеф!
Трябва да ставам, да направя нещо за закуска, преди да излезе... Чудя се после, да взема ли да изчистя или пак да си легна, м? Ми то и утре е ден! Joy

Последна редакция: сб, 22 дек 2018, 12:17 от Слънчевата

# 684

Размяната на подаръци в училище била забавна - Ники е получил едни страхотни пухени коледни чорапки в интересна кутия, заедно с очила за джуджета. Неговата размяна беше коледна чаша Линд с шоколадчета. Било е забавно.

Моят бил единственият, който не е получил подарък, защото детето, което е трябвало да подарява на него го е нямало...Изтеглил е късата клечка, както е казала класната...Но пък се върна доволен, голямо ядене е паднало Wink Домашните ще ги почне и той след Коледа, че не са никак малко.

Весели и светли празници, момичета!

# 685
  • София
Снощи едната щерка заспа в 21.15, а аз в 21.45 ч.Blush Днес съм нов човек !
Мисля 2 дни да мързелувам, а през остналите да внимавам да не преям, че от 09.09 съм на режим и едвам ударих 10 кг. надолу. На 24.12 пристига свеки с дисагите за Бъдни вечер, за Коледа ще готви мама. Аз поръчах питка с квас и био мезета, и за да не съм съвсем кифла, ще врътна една торта. Днес пак е мърсно, но слънчево, та сме планирали немския базар. Дано софиянци са си отишли по родните места. Joy На бачкане съм на  02.01, ама от сега ми малее тая ваканция.

# 686
  • София
Ние със синчо си стиснахме ръцете на резултат 5:2. Пет часа немски срещу два часа цъкане на пс-то. Тежки преговори бяха...Не исках да се мешам и да съм лоша, но след родителската просто нямаше как, сърце не трае!

Честита шестица на Теди, при нас дори петицата е мираж...От един месец носи някакви никакви такива - 4.46, 4.40...И все се ядосва, и все не е доучил, че да го мине най-сетне това 4.50! Шестижа вече съм се отказала да видя тази година...Но - Нова година, нов късмет, да бъдем оптимисти Hug

# 687
  • София
Малее, Белинде, сериозни преговори ще да са били! Не те познавам лично, но вече знам, че си добра в убеждаването! Joy
Аз да ви кажа, полежах си до 11 и нещо, а като излезе скитнята, овършах къщата, барабар с прозорците. Луд умора нЕма! Stuck Out Tongue Winking Eye
А момчето още не се е прибрало! Голяма среща ще да е! Да са живи и здрави! Колкото и лежерно да ми се струваше училището, май се натрупа умора. Да съберат положителни емоции и почивка, че край на срока ги чака, хо-хо-хо!

# 688
  • София
Наздраве от Тайланд! 1:50 през ноща - 32 градуса. Децата преди малко приключиха с нощното къпане в басейна. Отивам да спя, че не е истина колко път изпътувахме!

# 689
  • Варна
Еха, Санака, топла Коледа ще имате!
Весели и топли празници на деца и мами! Дано ни очаква една здрава и спокойна нова година!

Общи условия

Активация на акаунт