Осми клас 2018/2019 - 3 шпрех & шпрах & мат

• 86 066
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 720
Честита 2019 и от мен! Здраве, щастие, успех и много радост на наборите и семействата им!

# 721
За много години! Живи, здрави и успешни - и децата, и родителите!
Новогодишната нощ за децата беше изкарана в Плейстейшън турнир. 5 момчета бяха и 3 момичета, до 5ч изкарахме.

# 722
За много години и от мен!От сърце ви желая,на вас и любимите хора,здраве,много усмивки и спокойствие.И колкото клиширано да звучи,да е мирна 2019г!Пуберите да не бушуват толкова много от емоции,ние да не им се впрягаме,за да ни  е спокойно!
    Ние си бяхме тримцата сами у дома,за ужас на набора.Но изкара с нас до 1.30 де.Имаше подмятания,че еди къде си имало сбирка,но му охладих желанието бързо.
   Днес ще дойде да поработи с мен,че ще имаме много стока да получаваме,а баща му го няма.Събира пари човека,за екскурзия Буда Пеща-Виена.

# 723
  • София
За много години, момичета и момчета! Да е здрава, спокойна и благополучна Новата 2019, пълна с неочаквани ваканции и много приятни изненади!
И ние изкарахме "домашна" НГ с 3 момчета и 1 момиче зад плейстейшъна. Не знам как успяха, но изкараха повече от 12 часа зад устройствата, като преди да се материализираме у нашите приятели (ние бяхме на гости) играха всеки от къщи си, в мрежа, а после вече и зад техния плейстейшън. Еми от ранния следобяд 13-14 до 3 през нощта играха. Шампанско пиха по няколко глътки, а се бяха засилили да ни го изпият Simple Smile Като слушах репченето на чуждите тийнове, реших, че на моя му няма нищо, "стандартен е", така да се каже. Единият реши в 12 без 20 да си поръчва нова клавиатура и малко преди 12 щеше да бъде вече ошамарен, защото се заинати, че тъкмо сега е времето за пазаруване. А дори не я използваше точно в този момент! Та така, де, имат си мнение и искат да се покажат като личности. Отстрани е забавно, но родителите имат навика да хвърлят излишни емоции Simple Smile

# 724
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Здраве, любов и успехи! Да успеем да намерим спокойствие, търпение и балансирани емоции, чакри и каквото може да се балансира Champagne

# 725
  • София
Честита Нова Година! Да е спокойна,мирна и щастлива!

# 726
  • София
Мандаринка, можеше освен да поръча, да очаква и доставка на 01.01.2019:joy:
Аз сега съм се включила в приключение с един часовник, за който още преди поръчката обясних, че ще се получи сред средата на януари, всеки ден получавам въпроса: Кога ще дойде?
(а когато му го предлагах за Коледа, не поиска)

В интерес на истината и аз се бях подготвила за "Вечер на устройствата", а те заседнаха на земята върху възглавници и играха Монополи, а след това още една подобна игра.

# 727
Така като ви чета,нашият пубер най-много ни е обърнал внимание,а аз все си мисля,че ни бие игнора.Както казах,бяхме си тримата у дома.В началото на вечерята,аз им дръпнах една реч на моите момчета за годината,която изпращаме.Освен по отношение на набора,имахме изпитания и в професионален план,но се надявам всичко лошо да е назад.Та в този ред на мисли,ги  накарах да напишат лошите неща на лист,който изгорихме в камината.В общи линии,едно от повтарящите се неща беше" Мама/жената,много врънкаше",т.е. аз.
    После,на други листчета си написахме 10 мечти,които искаме да сбъднем през следващата година и 10 неща,които да доразвием -кой в себе си,кой в работата.
    Абе,занимавах ги около час-два моите момчета.Нямаше телефони и лаптопи на масата и около масата.

# 728
  • София
Да ти имам ентусиазма Satisfied
Аз моите само ги нахраних. Че да не е малко?!

# 729
   Е,иначе щяхме в 21.00 да сме по леглата,както ставаме рано и бачкаме почти без почивка,с ММ се виждаме само на вечеря,докато  единият окупира дивана и заспи.
  Относно телефоните,таблетите и други подобни джаджи,баща ми е въвел абсолютно  железни правила като си ходим при тях.Обикновенно сме всички-ние,сестра ми и настава една шетня,шумотевица,веселба.Стане ли време за хранене,баща ми слага едно панерче и ние си знаем-телефончетата вътре.И далече от масата и ръцете ни.Кандидат-зетя първия път гледаше като треснат-Ама аз имам служебен телефон....Абе няма такива филми-щом си дошъл на село,в почивен ден не ти трябва служебен телефон.Баща ми е бивш военен,служил е във ВВС и няма 6-5 при него.
     Интересното е,че и синът ми и племенникът обожават времето,което прекарват с нашите на село,най-вече с баща ми.

# 730
Честита Нова 2019г и първи работен ден/ за мен/!

Нека е здрава, пък другото с търпение и философски гледане над нещата се оправя.
И както пожела и някой преди мен, нека е МИРНА, че тези  китайци...днес пак мернах някаква статия за войни и т.н, даже не я и прочетох.

Ние бяхме семейно, девойката с нас, надявам се да й е било приятно. Вашите поне кола пият, моята  газирано не  зачита, по шампанско даже не съм и очаквала да залитне.

# 731
  • София
Върнахме се /след 20-часово пътуване/ от 30 градуса и се събудихме със сняг. Рязката смяна на банските и джапанките с ботуши и якета е малко неприятна, но пък 10 дни на топло посред зима си е зареждащо.
Новата година посрещнахме на плажа - със стотици летятщи китайски фенери и невероятна заря.

# 732
Sanaka, благородно завиждам! Как ми липсва топлото време!

# 733
  • София
Понеже наскоро мъжът ми ми направи забележка, че само я критикувам без причина, да взема да я похваля. Току що ми писа, че само тя има 6 на класното по МАТ от целия клас. Писала й е браво и я е похвалила пред класа.

# 734
  • Варна
Браво, sanaka! Да я хвалиш по-често Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт