Осми клас 2018/2019 - 3 шпрех & шпрах & мат

• 86 072
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 705
# 706
# 707
  • София
Здравейте, тъй като и на нас вече ни дойде времето за лична карта ми възникна въпрос (който води и до друг):
Възможно ли е детето да е с различен постоянен адрес от родителите си?
В момента сме с различни постоянен и  настоящ адрес, като на тези адреси сме само аз и децата, а таткото ни се води на друг. Идеята е да сменя постоянния адрес на набора там където е настоящия. Той има издаден паспорт. Ще трябва ли и него да преиздадем, ако се смени постоянния му адрес?

# 708
Здравейте!Честита Коледа!Желая ви здраве,много споделени прекрасни мигове и сбъднати желания!

# 709
# 710
# 711
  • София
Честита Нова Година!
Присъединявам се към пожеланието на ТМ.

# 712
  • София
За много години, сладурки Hug Здраве и успехи на дечицата! Моят снощи вдигна тост с две глътки шампанско за отиващата си 2018-та, която била "ужасно натоварваща, но успешна". В 2019-та възнамерявал да си почива Satisfied
Ко? Нье! Joy

# 713
  • Варна
Честита нова година и от мен, момичета! Пожелавам здраве, щастие, късмет, повече свободно време (и на нас, и на децата), повече поводи за усмивки!

# 714
# 715
  • София

Честита нова година с един тайландски залез! Wink

# 716
  • София
За много години, момичета! Да е здрава, щастлива и доволна, новата година!
Все така да си хортуваме!
Моето изпи 2 л. кола тази нощ. За наздравицата му предложих шампанско, да уравновеси възбуждащия ефект на безалкохолното, за да легне все пак, по някое време. Рече, че доста шапманско ще трябва да изпие, а вече бил нов човек и си знаел границите! Нямало да пие... FlushedFlushedFlushed

# 717
  • София
Хахахаха, нов човек, а Joy Ще ме уморят тия хлапета! Кога станаха калайджии, кога им почерняха дупарите Joy Моят от време на време, като изпляка някоя мъдрост, резултат на житейския му 14-годишен опит, падам възнак Laughing

# 718
  • София
Joy "нов човек".

Моите и гостенчетата (4 бр.) се справиха само с 2 л кола и 1,5 миринда - нямаше повече (а и с другата мама малко помогнахме с колата - няколко години не бях пила) Joy
Преди това си бяха пожелали "поне 3 бр. "шампанско"" (естествено не им се случи, задоволиха се с 1) . В интерес на истината никой не прояви желание да опита нашето шампанско (при 2 бр. 8класника)

Не е човешко, че утре е работен ден.

# 719
  • В светлината на слънцето
Честита 2019-а и от мен! Да носи по много от всичко най-желано и да сбъдне мечтите!

Общи условия

Активация на акаунт