Осми клас 2018/2019 - 3 шпрех & шпрах & мат

• 85 982
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 990
Момичета,благодаря ви!Да ви се връщат стократно пожеланията към мен!
  И аз съм доволна от набора и оценките за срока,единственото от което не съм доволна е офкането,повдигането на веждата и въртенето на очи.Но ще го преглътна!

# 991
  • София
И аз съм доволна от набора и оценките за срока,единственото от което не съм доволна е офкането,повдигането на веждата и въртенето на очи.Но ще го преглътна!

Мно-го сме, сил-ни сме!!!! Ще се справим!
На мен обаче ми е трудно да ги преглъщам тия неща, та ще видим.

# 992
 Валенце,адаш,налага ни се,щото те няма да спрат,тези малки дяволчета!!!
   На една приятелка дъщеря й до такава степен се беше изучила да вдига вежда,че правеше мексиканска вълна с двете .

# 993
  • София
Моят вежди не вдига, но всяко изречение започва с Оффффффф и въртене на очи. Ама не въртене, а направо отвъртане на очи. Когато съм наспана и нахранена го издържам, но когато и на мен не ми е баш таман, ме качва на черешата. Все още се впечатлява от сериозният ми тон, може би защото се случва сравнително рядко. Все още!

# 994
  • София
Знам, Марулета, ама и моите нерви си имат граници.
Един ден е моето си дете, на другия ден е воин в някаква война, която води само и единствено с мен. Никога с баща си или друг.
Абе да са живи и здрави, и това ще мине, друго ще дойде .

# 995
  • Варна
ЧРД, Марулета! На патерици, но пък от серце ти желая здраве и спокойствие!
При нас срочните оценки са мираж, особено след като удължиха грипната ваканция до 6ти. Но съдейки по известните ми оценки, ще е между 5 и 5,5 и аз съм доволна.
Девойката обаче не е. Triumph То са драми, то са ревове на моменти, после минава в другата крайност - "квот, такоа". На моменти яко ми танцува по нервите. Добре, че е мантрата "и това ще мине". Като ви чета се успокоявам, че не е само у нас.
Класната им изпраща непрекъснато задачи за да упражняват взетото до момента. Та съответно няма много свободно време. Особено като спи до 11-12.

# 996
  • София
Честито на рожденичките, дето ги пропуснах ! От здраве да не се отървете, момичета ! Flowers RoseFlowers TulipFlowers Sunflower
Аз съм съсредоточила вниманието си върху малката, че нещо беше изпуЩЕна през последната година. Не, че не се справя добре, ама има пропуски по моите критерии. Например по немски има думи, дето не ги знае какво значат и като се понатрупат ще стане манджа с грозде. Зарязваме всичките шилерски системи  и  й въвеждам тетрадка-речник и ще пише, докато ги научи. Малко ми треперят гащите, че ще ходи сама на международно състезание и ще има яко сълзи и сополи, ама се опитвам да го приема като житейско израстване.
Големите са пей сърце - ходят на Аво, ходят на фитнес, ходят на състезания по скуош. Никой не бара да реши някоя задача за някой втори кръг на някоя олимпиада, никой не бара да прочете нещо от задължителната литература - да се оправят.  Срочни оценки имаме 3-4 броя само, ама прогнозите са добри. Доволна съм като за първа година в ново училище.
Бъдете здрави в тоз грип !
И едни виц: деца - 3, усещат се като 9 Trollface

# 997
Биби,браво на дребоса!на какво състезание ще ходи?
  А ти наборките не ги закачай,на 14 г всичко знаят и могат.
   Ей го,моичкият мина през работата ми преди малко да пита как да си сготви задушени зеленчуци. 123456 обясних,колко вода,на кой котлон,всеки път "Офф,добре де ,не съм малоумен!"
   След 40 минути,вече прибрал се,звъни"Колко вода да сложа на зеленчуците?"

# 998
  • София

Тя е каратистка. Joy Европейска купа по карате кикбокс в Хърватска.
Наборките , откакто им превеждаме месечна издръжка по картите ме бъзикат, че събират за квартира. Вчера им попарих ентусиазЪма, че са събрали за има-няма 2 седмици и това без консумативи и хранЪ.

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 09:38 от bibi

# 999
   Оооо,това със заплахите ,че ще се изнесат ми е любимо.Не казвам,че твоите девойки го правят,просто като каза квартира,се  сещам за щерката на тяхната възраст.
   Все ме плашеше,че ще иде при баба си,свекърва ми,че тя й купувала повече неща и т.н.Един ден й събрах парцалки ведно розАво сакче,изнесох го на пейката пред нас,барабар с госпоИцата за якичката,дадох 20 лв за автобус и чао.Първо седя като тресната,после взе да се извинява,но спря да се изнася.

# 1 000
   Ей го,моичкият мина през работата ми преди малко да пита как да си сготви задушени зеленчуци. 123456 обясних,колко вода,на кой котлон,всеки път "Офф,добре де ,не съм малоумен!"
   След 40 минути,вече прибрал се,звъни"Колко вода да сложа на зеленчуците?"

Хаха, вие сте добре. Аз се опитах да обясня на моя син как да си свари кус-кус и той ме отряза, че не бил ядрен физик, ще си намажел филия с шоколад.

# 1 001
Моят готви,храни се здравословно-сладко не яде,освен мед,хляб само пълнозърнест,месо без мазно,никакви колбаси .Поради тази причина се научих да правя ненормална телешка пастърма.
   Сутрин си джурка палачинки с едно яйце,овесени трици,1 банан.

# 1 002
  • София
    Все ме плашеше,че ще иде при баба си
А тва, пък ми е любимо - майка ми живее на горния етаж и много бързо ще ги сполети гневът Господен.
Веднъж, когато бяха 6-годишни, бяха си подхвърляли малката (тогава на 4-5 месеца) и я бяха изпуснали.  Аз в яда си и в страха си да не й е станало нещо на главата от падането, ги бях натирила здраво, та мъж ми ги хвана облечени в коридора в 22 ч. да бягат у баба си (тогава живееше на 500 м от нас)
Мъж ми, пък като виден видинчанин ги праща в ЕГ или МГ Видин - да си изберат.

# 1 003
  • София
Наборът може да живее само на паста, ако го остави майка му. Разнообразието идва от формата.
Вчера при налично ядене и забележка от негова страна "какви точно подправки съм сложила" , не ял от него, а си варил талиатели съответно цялата "кухня" в пармезан и сирене.

# 1 004
  • София
Девойката ще става човек, разбирайте сутринта пече палачинки с яйца и банани за нея и татко си. Доволна съм, значително по-добре от предния път.

Срочните почти са нанесени, липсват Философия и История само. Да се счита, че съм я похвалила. Повече няма да кажа.

Баща им успя да си вземе три дни и ги водим по планините. Не оставало време за трите олимпиади. Да, бе, аз падам от Марс...

Марулета, фенка съм ти!!! Евала за всичко! Жива и здрава бъди!

Общи условия

Активация на акаунт