Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 15

• 59 730
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
Така направих, но нищо нямаше на сайта до днес на обяд и сега всичко вече е заето. Няма как да рискувам да отида и да ме върнат, защото трябва да си взема отпуска от работа специално. В крайна сметка ще отида някъде на друго място. Ако имате идеи къде си заслужава, кажете.

# 676
  • София
Лекциите са осем и ги въртят. Ако имате време да изчакате пак ще я има. Ако нямате, а ще раждате там, пишете им един мейл и помолете да ви включат.

# 677
 160 лв е в гинекологичното отделение, 130 на ден е в следродилното.

quote author=zazu1 link=topic=1069597.msg38435587#msg38435587 date=1553443845]
Аз лично не съм стояла повече. Това съм чула/прочела. Част от жените говорят за 130, другите за 160. Не знам коя е вярната сума и от какво зависи.
[/quote]

# 678
  • София
Така направих, но нищо нямаше на сайта до днес на обяд и сега всичко вече е заето. Няма как да рискувам да отида и да ме върнат, защото трябва да си взема отпуска от работа специално. В крайна сметка ще отида някъде на друго място. Ако имате идеи къде си заслужава, кажете.
Няма да те върнат.
А вече имат и лекции он лайн (клипчета)

# 679
Здравейте, записах се за проследяване на бременността ми при др Личева, но по първи впечатления ми изглежда доста отвеяна, попретупва и пропуска - в 25 г.с. не следва ли да се чува сърцето при всеки преглед и да се проверява с доплер кръвотока?

Има ли някой следил се при нея, да изкаже мнение, моля?
Благодаря.

# 680
  • София
Аз бях при доктор Ненов, но не ми е пускал да слушам сърдечния ритъм при всеки преглед, а само първия път. През останалото време наблюдаваше пулсациите.

Също не е гледал с доплер кръвотока на всеки преглед. Това го правеше доктор Михова на ФМ, допълнително ме викаше и на доплер. Гледаше ме през 4 седмици, заради тромбофилия.

За сравнение - следях се и по ЗК. Там си заплащам абсолютно всеки ехографски преглед всеки месец. Ако исках да ми пусне доплер и да види кръвотока ме таксуваше допълнително. Не ми е пускала да слушам сърдечния ритъм.

# 681
Ако ги помолиш,едва ли ще ти откажат да ти пуснат да слушаш сърцето.Доплера е на ФМ

# 682
  • Sofia
Аз съм при Арабаджикова и на всеки преглед имам доплер, но съм си платила пакет следене жк, ако това е от значение. Мислих че всички, които водят жк в Надежда на всеки преглед правят доплер.

# 683
  • Sofia
При мен имаше доплер, но не се чу много добре ритъма. Всъщност и бебето не се видя особено добре. Замислих се, дали апарата просто не е толкова хубав, колкото този за ФМ. Докторката доста леко ми пипа корема, пък на ФМ ме натисна доста, та може и от това да е било. 

# 684
  • София
На ФМ са с много по-добри апарати.

# 685
  • София
На ЖК, дори не е задължително да те гледат всеки път на ехограф.

# 686
  • Sofia
Предполагам, че ще ме гледат колкото пъти ми се полага, според пакета. Все пак се изненадах, че толкова зле се вижда. Надявам се по-натам като напредне бременността да е по-добър образа Simple Smile

# 687
  • София
Правили ли са ви тест за изтичане на околоплодни води в Надежда и ако да - къде? Директно в лабораторията ли, или по време на преглед при АГ? Не се следя там, но ще раждам там. Благодаря! Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 мар 2019, 16:15 от AllegraA

# 688
Аз съм си правила такъв тест. Отидох на  спешен преглед и дадох превръзката на сестрата да провери докато лекаря ме преглеждаше на ехографа.

# 689
На мен в спешния кабинет ми направиха пробата с бромтимол.

Общи условия

Активация на акаунт