Египет /Тема 8/

• 77 596
  • 780
  •   1
Отговори
# 615
  • Стара Загора
И аз бях с Абакс. Не знам дали работеха тоалетните, но ни казаха, че не може да се ползват. Почивките били достатъчно.

С кой гид бяхте?

# 616
Катя Запрянова

# 617
  • Варна
Здравейте! Аз и моята половинка трябваше да летим на 27ми от Варна, но преди 2 седмици от Абакс ни съобщиха, че не се е събрала достатъчна бройка за полет от Варна и ни предложиха други опции. Много тъпо...основно заради конкретния полет от Варна избрахме тези дати и хотели, но както и да е. В крайна сметка избрахме да летим на същата дата, но от София с разликата, че първо ще посетим Кайро и след това Хургада. Малко не ни изкефи фактът, че черешката на тортата няма да е за финал.....но какво да се прави. Някой друг с подобна промяна?

# 618
Ние сме от 20 до 27 април от Варна. Засега не са звъняли за отмяна. Дано са събрали хора, че до София не ми се ходи.

# 619
  • Варна
Ние сме от 20 до 27 април от Варна. Засега не са звъняли за отмяна. Дано са събрали хора, че до София не ми се ходи.

Ами на нас едното ни предложение беше да сменим датата за 20ти пак с полет от Варна, но не пожелахме....вече сме си планирали отпуските за Великденските празници.

# 620
Искам да ви попитам за съвет - какво мога да направя, за да ни настанят в някоя от реновираните стаи на хотела при настаняването? Ние искаме почивка, с дете сме, много искам да сме в обновена стая, близо до ресторанта и басейна. Да дам добър бакшиш на рецепция при настаняване? Да говоря с представителя на агенцията на място? Моля  за съвет Flowers Cherry Blossom

# 621
Здравейте! Аз и моята половинка трябваше да летим на 27ми от Варна, но преди 2 седмици от Абакс ни съобщиха, че не се е събрала достатъчна бройка за полет от Варна и ни предложиха други опции. Много тъпо...основно заради конкретния полет от Варна избрахме тези дати и хотели, но както и да е. В крайна сметка избрахме да летим на същата дата, но от София с разликата, че първо ще посетим Кайро и след това Хургада. Малко не ни изкефи фактът, че черешката на тортата няма да е за финал.....но какво да се прави. Някой друг с подобна промяна?

Здравейте, ние също трябваше да летим от Варна на 27.04, но се пренасочихме да летим от София след като не се събра бройката. Вие за кой хотел сте?Ние сме за Caesar Palace.

# 622

Ами на нас едното ни предложение беше да сменим датата за 20ти пак с полет от Варна, но не пожелахме....вече сме си планирали отпуските за Великденските празници.
Полетът за 20 април от Варна ще се състои. От Абакс са потвърдили датата.

# 623
  • Варна

Здравейте, ние също трябваше да летим от Варна на 27.04, но се пренасочихме да летим от София след като не се събра бройката. Вие за кой хотел сте?Ние сме за Caesar Palace.

Привет. Ами на новия договор пише, че първият ден в Кайро ще сме или в Mercure Cairo Le Sphinx или в  Moven Pick Hotel. В Хургада ще сме в Hawaii. Значи се предполага, че ще летим заедно? Simple Smile)) Само не знам точно в колко е полета...7,30 ч. ?

# 624
Часът на полета обикновено е записан във ваучера, който се получава около седмица преди отпътуване (поне при нас така процедират - марбро).

# 625

Привет. Ами на новия договор пише, че първият ден в Кайро ще сме или в Mercure Cairo Le Sphinx или в  Moven Pick Hotel. В Хургада ще сме в Hawaii. Значи се предполага, че ще летим заедно? Simple Smile)) Само не знам точно в колко е полета...7,30 ч. ?
Аз все още не съм получила новия договор казаха ми, че е твърде рано и ще го получа седмица преди заминаването.

# 626
  • гр.Добрич
Есента, Абакс промениха часа на полета. В Кайро винаги е Меркурий хотела. От него се виждат пирамидите и в хотела може да си обмените пари.

А Хаваите са няколко, вижте кой точно.

# 627
  • Варна
Есента, Абакс промениха часа на полета. В Кайро винаги е Меркурий хотела. От него се виждат пирамидите и в хотела може да си обмените пари.

А Хаваите са няколко, вижте кой точно.

Complex Hawaii.

# 628
Доларите от Тавекс по 1 са много малко ( онлайн поръчка, уж с друга уговорка, но...) и са по-стара емисия. По магазините разбрах, че не ги искат, но за бакшиш стават ли?
И отново да попитам по-запознатите какво мога да направя, за да ни настанят в обновена стая (само със стискане на палци май няма да стане 🤪).

# 629
И отново да попитам по-запознатите какво мога да направя, за да ни настанят в обновена стая (само със стискане на палци май няма да стане 🤪).
В страна, в която бакшишът е Бог, цар и отечество - какво може да е?  Laughing
Е, можете да попитате представителя на ТА на мястото при настаняване, но е силно вероятно и той да ви посъветва същото.
(Еднократен бакшиш, при настаняване, на администратора на рецепция). Миналата година така запазихме през букинг стандартна стая и ми се прииска по-човешка гледка на втори етаж да не ми влизат насекоми от треволяка отпред, та мм даде май 10 долара. Но това за същата категория стая, за по-висока поискаха повече (сами си предложиха, май 50-60), но на нас за двамата 40 кв.м. си ни бяха достатъчни.

Общи условия

Активация на акаунт