Бъдещи петокласници 2019/2020 г

• 48 648
  • 788
  •   1
Отговори
# 450
Къде проверявате резултатите?

# 451
  • Mars Hotel
Нашата класна се обади лично на родителите на всяко дете по-рано днес. Дъщеря ми има 19 точки, така че сме доволни всички. Simple Smile

# 452
Резултатите още не са им съобщени. Знам, че по БЕЛ имал една или две грешки, защото се оказа, че моя приятелка е проверявала работа му. Днес ще ходи на училище само заради ЧО, което хич не го радва. 14-и май е неучебен ден в нашия град.
За четвъртокласника учебната година вече я броим за приключила.

# 453
  • София
И при нас още няма резултати. Не знам дали ще сложат списъци или ще им ги каже класната.
Днес е другото проблемно за моята препитване. Знае материала, отговаря на въпроси, но забрави да цитира точна година. Особено години от Възраждането.

# 454
  • София
В нашето училище са казали, че на 19.05. ще обявят резултатите от 4-те матури. Но имат и някаква междинна информация от сорта “кой е с най- нисък резултат в класа ” по БЕЛ. (16 точки). Даже са препоръчали на въпросното момиченце лятото да посещава някакви занимания за наваксване и опресняване на знанията.

# 455
В нашето училище са казали, че на 19.05. ще обявят резултатите от 4-те матури. Но имат и някаква междинна информация от сорта “кой е с най- нисък резултат в класа ” по БЕЛ. (16 точки). Даже са препоръчали на въпросното момиченце лятото да посещава някакви занимания за наваксване и опресняване на знанията.
Егати!
Кое е училището, ако не е тайна?

# 456
Егати!
Кое е училището, ако не е тайна?
Този съвет е повече от абсурден!

# 457
  • София
Че откога резултат от 80 % е лош? Някои хора съвсем са изтрещели.

# 458
  • София
Ще изчакам да обявят резултатите, за да не излезе като “градска легенда” и дъщеря ми да не е разбрала колко са всъщност точките на въпросното дете. Но предполагам, че на недобре справилите се деца ще им отделят допълнително внимание под формата на консултации.
Преди малко ми докладва, че ЧО не е бил толкова страшен, колкото е очаквала, но да видим... Там ни е слабото звено.

# 459
Крайно време е да се спре това публично обявяване на оценки, резултати, класиране, обсъждане на поведение и проблеми на което и да е дете. Тази информация трябва да бъде предоставена само на хората, които ги касае - детето и родителите.

# 460
  • София
Според мен никой не отдава такова зачение на въпросните матури, защото и нищо не зависи от тях. И за децата е като обикновен тест. Затова се и коментират свободно. Предполагам, че както беше и при сина ми, ще разлепят резултатите на входа на училището и всеки ще си гледа какво и колко е изкарал...Самите деца не са се впрегнали толкова, колкото някои родители.
В седми клас нещата са различни вече, разбира се.

# 461
Не е точно да не зависи нищо от матурите. В нашето училище в пети клас се продължава с кандидатстване по паралелки само на база резултатите от НВО. Ако искаш да преместиш детето също се взимат тези оценки.

# 462
И при нас за записване в 5 клас се следят оценките от НВО.Има паралелка с БЕЛ и руски език ;мат.+информатика и природни науки.
Според синът ми,днешното НВО не е било трудно,дано се окаже прав,че ЧО му беше най-трудно за подготовка.

# 463
  • около Варна
Първите резултати са им го обявили днес, БЕЛ - 18 т., математика - 19 т. Чакам да пуснат теста по човекът и обществото, че ми е любопитно.

# 464
  • Пловдив
Пуснаха и теста по ЧО на сайта на МОН https://mon.bg/bg/100148

Общи условия

Активация на акаунт