Бъдещи петокласници 2019/2020 г

• 48 659
  • 788
  •   1
Отговори
# 435
Абсолютно подкрепям горното. Учудих се вчера на текста и още повече на въпросите към него. Учудих се и днес по математика. Започнали ли са да гонят трудност и уловки, в същото време учебното съдържание определено не акцентира върху тях.

# 436
Аз даже бях учудена от сложността на диктовката. Правописа на  „бухал” и „перушина” няма как да бъде проверен освен в правописен речник.

Миналата година диктовката по БЕЛ пак беше безумна. Имаше писмо от разгневени майки с искане на оставки до МОН.

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 20:43 от vita

# 437
  • Перник
Здравейте! И моят сладур е объркал само задачата с дециметрите. Установих обаче, че има феноменална памет - спомня си на всяка задача какво е отговорил!Open Mouth

# 438
  • Майничка
Аз даже бях учудена от сложността на диктовката. Правописа на  „бухал” и „перушина” няма как да бъде проверен освен в правописен речник....

Проверка на бухал - бухали.

Моята пък днес е сбъркала задачата с брой прави ъгли. Мерила големия, излязъл й 80 и нещо градуса и го отписала. Mr. Green

# 439
  • София
И при моя препъни камъка е ъглите, но за сметка на това в офиса половината колежки не ги преброиха, да не говорим за останалите задачи Simple Smile

# 440
  • Пловдив
Знаете ли кога и къде излизат резултатите от НВО? Ще ни трябва справка за точките. От училището ли ще я направят или трябва да я търся на друго място? Thinking

# 441
  • Варна
Днес подписвах декларация, че съм съгласна резултатите от НВО на детето да бъдат публикувани. Преди години са ги разпечатвали и слагали на табло в училище. Предполагам, че и сега ще е нещо подобно.
Но за справка какъв е редът, не зная.

# 442
Знаете ли кога и къде излизат резултатите от НВО? Ще ни трябва справка за точките. От училището ли ще я направят или трябва да я търся на друго място? Thinking
Би следвало от училището да ти издадат документ!

# 443
  • София
Нашата класна каза, че на всички деца ще дадат служебни бележки за резултатите от нво. Не знам дали е практика само при нас т.е. да ти дават, дори и да не ти трябва, или и в другите училища е така.
На децата, които ходиха на 2-ри кръг на олимпиадата по математика, от нашето училище им дадоха бележка с резултата.

# 444
Някой има ли информация в какъв срок трябва да излезнат резултатите?

# 445
И аз съм в очакване!

# 446
Дано е бързо,че малкия няма търпение да разбере ,какво е направил по бълг.език Simple Smile Дано и утре да се справим ,че тези човеци хич не са му на сърце.

# 447
Аз хич не бързам, защото не знам какво да очаквам , но в една друга тема две майки си обявиха резултите на децата от „матурата” по БЕЛ.

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 20:07 от vita

# 448
Успех утре на дечицата!

# 449
Моята е от незнаещите значението на прозорлив. Има 18 точки. Доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт