С какво ви дразнят свекървите - тема 100

• 30 611
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Креми да се разбере със сина си кого и защо води. Той притеснява околоните С гаджето си. Той е първопричината, не мързелът на девойката. Редно е той да се обяснява с нея, тъй като те са семейната единица вътре в по-голямото семейство. Ако няма топки да й каже да готви и чисти, да й поеме задълженията той. 2/5 ли, 13/18 ли, все тая. На Креми правилата за чистота трябва да се спазват, защото тя е собственик. А дали мамин златен е ял една копанка ориз и пиле и или една чиния пиле с ориз е абсолютно без значение.

# 661
  • София
Охоо, значи феминистичните фантасмагории в главите на Салсиша, кукумицинка и още някои са неоспоримата истина, докато историята на Креми - не. Някакви страшни комплекси имате как жената винаги е права и как винаги я експлоатират. А жените могат да са мързеливи и безотговорни точно колкото мъжете. Ето, назад Кая беше дала пример с майка си.
Мускулите също тежат, само са по-малко обемни от сланината. Така че 2 м човек спокойно може да е 120 кг без грам мазнини.
Да, ядат, но едва ли по 1 слон на ядене. Впрочем, месо се готви най-лесно. Ах, горкото слугинче, което има потенциал, само дето лошата свеки му пречи да се разгърне, като го храни без пари.

Предлагам Креми пари да й дава, защото й краси къщата.

Последна редакция: чт, 25 окт 2018, 09:18 от Cuckoo

# 662
Аз съм твърде далеко от феминистични теории, научи се да четеш, преди да пишеш, колко пъти да повтаряме едно и също?

С феминистичните теории е свекървата в историята, защото носи, меси и каквото още там се сети.

Мускулите НЕ са по-обемни от сланината.

Може ли в един пост да бъдат събрани толкова измишльотини?!

# 663
  • Най-красивата страна
Според мен момичето е безочливо и невъзпитано,неблагодарно и злоупотребява с добротата на Креми.
Разбирам Креми защо е прибрала сина си.Аз също съм майка и в моя дом винаги ще има място за детето ми.
Но девойката е чужда ,нито е роднина,нито е гостенка и Креми не е длъжна да я подслонява и да я обслужва.Направила го е заради сина си и защото е добра.Поела е риск,защото девойката е нелегална .Не всеки би го направил.

Не съм свекърва,нямам син.Имам дъщеря.
Имам си и проблеми с моята свекърва.

# 664
  • София
С феминистичните теории е свекървата в историята, защото носи, меси и каквото още там се сети.
Мускулите НЕ са по-обемни от сланината.
Може ли в един пост да бъдат събрани толкова измишльотини?!
Писала съм "по-малко обемни".
Откъде накъде измишльотини са по-реални от нейните? Не вярваш - ами не вярвай. И аз не ти вярвам, че не избиваш някакви комплекси. Ако някой те е карал да му прислужваш, мен не ме е, така съм си постлала.
Феминистичните теории са твоите, че девойката щяла да се грижи за 5 души. Като се грижи 1 ден седмично - ще си е отработила своята дажба. Дори да не беше девойка - все тая. Идва още 1 възрастен човек и не пипва нищо.
Дали свекървата носи и меси е неин избор, не твой. Момата да не яде от нейния избор, аз предложих по-назад Креми да храни само сина си.

# 665
Ама как не ви омръзна....?    Laughing
Втора тема "посвещавате" на някаква куха лейка....

# 666
Креми да храни само сина си.

Е много ясно, кой ще го храни иначе горканчо и ще му забърсва устата ...

И не си коригирай постовете и после да лъжеш, какво си била писала.

# 667
  • София
Ми други свекърви не са изниквали, на ганели не е направила някоя грандиозна изцепка...Няма материал
Креми да храни само сина си.
Е много ясно, кой ще го храни иначе горканчо и ще му забърсва устата ...
И не си коригирай постовете и после да лъжеш, какво си била писала.
Ау, отивам да се срамувам. Вярно, че бях написала грешно не от незнание, но щом те радва толкова
Твоите деца може от 10 годишни да ги пратиш да бачкат и едно ядене да не им сготвиш. Но това не е нейният модел.
Нали жалите момичето как "слугувала"? Тогава да не слугува, но и да не яде от направеното и да кара на пластмасови чинии.

Последна редакция: чт, 25 окт 2018, 09:44 от Cuckoo

# 668
С тая разлика, че на Ганели историята е на правилното място, докато на хленчещи свекърви от гаджета на синове - не.

# 669
Те някои толкова виждат себе си в госпожицата, че скачат като ощипани като се каже нещо за нея.
За да работи Кремена на 2 места, явно имат цели. И като чета ги постигат.
Мъжа ми изкарва добри пари, майчинството ми също влиза в бюджета. Половината от парите ни остават чисто спестени и въпреки това излезе ли нещо частно го взимаме, повечето той, при мен няма кой да гледа децата, ако него го няма. Това е защото и ние имаме цели, все пак повечето дето сме напуснали България сме го направили най вече от финансовата страна. С моя обичаме да пътуваме- това също е скъпо удоволствие. Преди години не разсъждавахме така, тъкмо се роди дъщеря ми, сменихме квартирата и ограбиха шефа му (източиха му сметката), забави се повече от месец със заплатите. Тогава нямахме почти никакви спестени пари и още нито майчинство, нито детски получавахме. Беше много тежък период и от тогава се стараем винаги да имаме сума която може да покрие минимум разходите за месец-два. Всеки с приоритетите си Wink

Като имат цели, не би трябвало да оставят сина си да работи по 6 часа на ден, щом очевидно изкараното не му стига, за да се изнесе. Ще работи повече, за да се разкарат и двамата, а вече той от своя страна да си се оправя с приятелката си. Тя ако беше способна да задоволява кулинарните претенции на петима души, щеше да го прави някъде навън за пари. Да се оправят и да се разбират за своето изхранване, издръжка и хигиена, за чужди хора капацитет нямат да се грижат. Ако наистина има такъв проблем с хигиената момичето, не съм чела предишните теми, аз лично бих се гнусила да ѝ ям манджите, защото кой знае как мърляво е готвила. Не знам как на такива чистници като вас не ви прави впечатление и как смятате, че е в реда на нещата човек с проблем с хигиената да готви за 5-6 човека, сред които и дете.

# 670
За тука си е казусът. Свери си часовника жената, че тя май живееше с илюзията, че ще влезят в час младите и ще оценят, но сега да си знае и да възпитава другите си момчета - как да домакинстват и междувременно да осигуряват финансите, щото съвременните девойки не са слугини сепак, ама и да работят им е под достойнството. 

# 671
За тука си е казусът. Свери си часовника жената, че тя май живееше с илюзията, че ще влезят в час младите и ще оценят, но сега да си знае и да възпитава другите си момчета - как да домакинстват и междувременно да осигуряват финансите, щото съвременните девойки не са слугини сепак, ама и да работят им е под достойнството. 

За тук е, когато някой споделя с какво го дразни свекървата. Не някоя матрона да почне да се тръшка от "младите".
"Сепак"...

# 672
  • Варна
Интересно, Салсиша, каква е според теб причината Креми да е злобна, грешна, ревнива и т.н.? За кеф? Щото няма какво да прави със свободното си време? Защо би си измисляла изобщо? Аз не виждам нито една. Сигурно от въртене на домакинство и бачкане на две места й остава много време за губене и е решила да си го запълни по този начин.

# 673
Аз ѝ се чудя защо се е нагърбила с цялото домакинство, при условие, че работи сигурно повече от мъжа си и синовете си, та чак до степен, ако се наложи да отстъства за известно време, да кара 20-годишна лигла да се грижела за един куп пълнолетни хора, които очевидно не го правят сами.

# 674
  • София
Интересно, Салсиша, каква е според теб причината Креми да е злобна, грешна, ревнива и т.н.? За кеф? Щото няма какво да прави със свободното си време?
Защото е почти истинска свекърва, как защо? Свекървите са лоши и гадни, предполагам, че след 30 години същите хора така разпалено ще громят снахите. Когато се считаш винаги за прав, без да се съобразяваш с другите, то е до живот.

Последна редакция: чт, 25 окт 2018, 10:01 от Cuckoo

Общи условия

Активация на акаунт