Рак на белия дроб - тема 2

• 50 355
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Al ,и аз се включвам с молба да се бориш . Медицината напредва ,възможно е след три месеца да намерят лекарство за справяне точно с твоя проблем . Всеки ден е дар ,не го захвърляй !  Вчера това казвах на мъжа ми , няма гаранция , във всеки един момент сърцето ми може да спре ,а ти да живееш години след мен . 
Al , чудеса стават ,убедена съм . Писах тези дни за жена ,живееща нормално вече 8 години ,не е легенда,синът ми се познава със съпруга й и тези дни се виждат редовно .

# 91
  • Враца
Днес се регистрирах в онкото. На 4.12 съм на химиотерапия.

# 92
Браво, много бързо са назначили лечение.
Звучиш ми по-добре днес. И да пишеш всеки ден как се чувстваш. Купи си и полезните храни които ще ти помогнат за кръвта.
Голяяяямо гуш.

# 93

Исках само да ти кажа, една приятелка на мама на 54 год се разболя от рак-3ти стадий. Тази жена постоянно повтаряше, че дори да няма други оцелели от тази болест тя ще е първата оцеляла. Явно този позитивизъм и борбеност са оказали положително влияние, защото след това се беше оправила, пак се беше разболяла от рак на гърдата и последно разбрах, че пак се е оправила. Лекувала се е изцяло в България и то в Русе, където беше назначена терапията на мама, която почина. Не се отказвай, все някъде, някой те обича. 💕

# 94
  • Враца
Засадох въпроса колко време ще живея. Отговориха ми, че зависи как ще се повлияя от първата терапия. Някои в моето състояние живеят от 2  до 10 години.

# 95
Al, защо така си се предала?
Семейство, деца, какво мислят те? Не мислиш ли за тях?

# 96
Al ,поела се по правилния път . Браво !

# 97
Al97, желая ти от сърце да имаш положителен резултат от лечението! И, да - пиши тук, когато можеш.
Прегръдка и от мен!

А иначе при нас, за съжаление не се развиват добре нещата. Днес отново консултация с хирург и отново :"нищо не може да се направи". Насочиха ни към "Доверие", но подозирам, че и оттам ще откажат, предвид състоянието му, което се влошава скоростно...Сякаш влиза в някаква бърза спирала надолу- заради хирургичния проблем, който не могат да решат, предвид, че е онкоболен и нямало да издържи упойка, се бави и лечението на основното заболяване. ...Времето тече. И дали изобщо ще може да се върне нещо назад?! Ох...Той е отпаднал вече, едва говори, милия. Прижълтял и изнемощял - изглежда като 90 годишен старец. От вчера съвсем е спрял да става от леглото, през ноща не спи почти никак...Егати! Ще си отиде от болка и безпомощност заради някакви тъпи хемороиди! Не знам как да му помогна, а сърцето ми се къса от мъка.  Тежка тема..., но някак като го напише човек, му се струва, че отнема промил от душевната болка, която го залива, гледайки как любим човек гасне пред очите му...

# 98
Ужасно е, да гледаш и да няма какво да направиш. Сърцето ми се свива само като те чета. Преди години го изживях с баща ми. Поне тогава линейките идваха и ми слагаха морфин за облекчаване на болката.
Много сили и голяма прегръдка.

# 99
  • Враца
Бързо назначиха защото се намира в близост до лимфни възли и онкологът каза, че не е съвсем в ранен стадий, но за сега няма разсейки. Каза, че ще изчакат и имунните му изледвания ако пристигнат до 04.
Аз също имам болки/ поносими за сега/, отвреме на време в храчките ми има кръв, но постоянно кашлям с  храчки.
Ох, реших, че ще пробвам. Вече реших и затова звуча по- добре.

# 100
  • Враца
Няма смисъл, мисля за сина ми защото случая с него е твърде тежък. Някой друг път, но разбери, че понякога нещата не стават само с мислене. Трябваше просто да приема, че вероятността да си отида бързо и ненавреме/ ако има време/ е голяма и трябва да мисля какво да направя за сина ми за след смъртта ми. Когато взех някакво решение / за мен най- приемливо от възможните/ като, че ли реших най- големия проблем и силите ме напуснаха.
Сега просто ше опитам и дано имам късмет.

# 101
Ужасно тъжно, 👐🏻
Най- важни са ни децата и колкото и да са големи мислим на първо място за тях. Радвам се, че реши, че трябва да се бориш.
Много, много те прегръщам.
Мъжът ми имаше засегнати лимфни възли и тръбата, но ето добре е.
Вярата е най-важното лекарство!

# 102
Браво, Al, направила си първата крачка! Стискам палци за бързо повлияване! Казаха ли ти с какви лекарства ще е терапията?

# 103
Аз да похваля половинката . Чувства се все по-добре . Днес дори пожела да шофира за първи път от 4 месеца . Съгласих се с много резерви , движението е адски натоварено в района ,но се справи . Предполагам се стегна и защото моята аритмия се активира след толкова напрежение .
Спокойна вечер на всички !  Нека не се предаваме !

# 104
  • Враца
Казаха ли ти с какви лекарства ще е терапията?
Ако до 04.12. излязат генетичните изледвания ще се опитат да приложат имунотерапия. При случай, че не няма да отлагат защото е в близост до лимфни възли и не толкова в начален стадии. Аз не съм запозната, но чух платина. Все още не задавам въпроси защото съм стресирана, а и имаше много хора.

Общи условия

Активация на акаунт