VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 89 184
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 3 390
  • густо майна Филибето
от интервюто на Кулагин
...че Розмари го е търсила само, за да му чете морал.
По това, което дадоха, беше точно така. Една млада Ваня е Рози, чак сега се замислих, че си приличат по много неща  Joy

# 3 391
Розмари не е агресивна като Ваня - даже в интервюто в Дир-а споменава, че е била изненадана от агресията на другите. Според мен, тя природно е по-мекушава и затова я взеха за мезе.

# 3 392
Не смятате ли, че Мирета си харесва Ричо!? Що да не, на онзи боядисан дядка Торев вече му е слаб органа!

# 3 393
Ами, харесва Naughty Просто няма с кой друг да общува в момента. Всички са на друга вълна вече.

# 3 394
Гледах Интервюто.
Браво за пореден път на Кулагин Heart
Сетих се нещо,сетих се на кого ми прилича петра транс-на Джорджано!!!
Тотално изкукал задръстеняк с две песни и т'ва е.Селски тарикат вмирисан.Това е мнение и на хората които са около него в Къщата и го дишкат Grinning Тарзанчо.

# 3 395
туй жалките мъже п*тко и *ичи  само си седят в жакузито заедно за пореден път,,, отвратена съм

фафла Куку -Ричи  hahaha

# 3 396
  • Испания

Интервюто с Кулагин /от минута 16:57/

https://play.nova.bg/programi/subudi-se/980582?autostart=true

# 3 397
туй жалките мъже п*тко и *ичи  само си седят в жакузито заедно за пореден път,,, отвратена съм
Нещо не разбирам. В джакузито само влюбени двойки ли могат да седят?

# 3 398
не но тези 2 мата се заиграват ..доста

# 3 399
  • София
Нещо не разбирам. В джакузито само влюбени двойки ли могат да седят?
Явно за някои джакузи е равно на любов, романтика и секс.

# 3 400
  • Варна
Ужас! Точно така Селагин, щото си рок звезда не излизай никъде! Чудех се на кого ми прилича ... на Захожаева с повечко грим.

# 3 401
  • Испания
Гледайки Кулагин, си представих участие на някои друг от съквартирантите. То ще е пънкане, мънкане, незавършени фрази, междуметия... Мъка. Кулагин се справи отлично.

# 3 402
МОля за тези , които днес бяха на работа дайте линк заКулагин.
За мишата медицина и хомо сапиенс бъдете по- предпазливи в съпоставките. Има нещо, което се нарича “ групова динамика” и е наука. За “жакузито” - от нямане какво да се прави що пък да не се топнеш. Водотерапията много помага на нервите. Ех, никой веч се не сеща за Карузо. Гледам некви вафли са ви на сърце. Как да не пропише песни Пепа като сте лоялни на рекламни послания ден до пладне...сега ще си изровя престилката ИСЛ от кака ви Ирини и ще извъртя едни моловани. Какви времена бяха, а сега мизерия и препечен хляб, най- много пръжнати яйца със сирене и то само за заслужили при амвона на Ванчето деятели.

# 3 403
  • Испания
МОля за тези , които днес бяха на работа дайте линк заКулагин.

Вече го дадох: http://bg-mam.ma/p/1070200/37593081

# 3 404
Калугин си е Калугин - в къщата или извън разлика няма. Набрал е инерция и дърдори едни и същи глупости до прималяване. За едно обаче не излъга - че не смее да излезе сред хора. Обзалагам се, че не е защото го боготворят, а защото го подиграват. Това обаче разбира се не призна - държи се като звезда. Само се чудя дали го прави за да дразни или наистина на осъзнава, че не е звезда, а посмешище. Май по-скоро е първото - заклет дразнител до дупка. Не понасям Ричи ама Калугин го бие отвсякъде по наглост и неадекватност. Отврат. Да да да ти Кульо

Общи условия

Активация на акаунт