HiPP: Спечелете нежна грижа за бебешката кожа

• 14 089
  • 267
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Използваме отдавна патето за ръце, много ни харесва. Бих пробвала някой от продуктите за баня - успокояващия душ гел лека нощ, например.

# 181
Любимият ми продукт е душ гелът за коса и тяло. Моите деца не са пробвали измивната пяна за лице и ръце- пате.

# 182
Здравейте,
ползвали сме една част от продуктите, бих искала да пробваме Подхранващото олио.

# 183
Използваме отдавна патето за ръце, много ни харесва.Подхранващото олио най-много бихте желала да пробвам

# 184
 Бих искала да пробвам душ-гел за коса и тяло. Доволна съм от олиото.

# 185
Душ-гел за коса и тяло и подхранващото олио ползваме от първия ден и сме много доволни.Сега мисля да купя и подхранващия крем

# 186
Все още не сме пробвали, но бих искала да изпробвам душ гела за коса и тяло, както и измивната пяна.

# 187
Не сме ползвали ... Нищо от серията ,но много бихме искали
HiPP душ-гел да коса и тяло този ни е любим Simple Smile

# 188
Гел за коса и тяло съм ползвала и ползвам от самото начало. Любим аромат 💗 и нежно измиване без сълзи.

# 189
Чувала съм страхотни отзиви за продуктите на Hipp. Бих желала да изпробвам “ HiPP душ-гел да коса и тяло “. 😊

# 190
HiPP душ-гел да коса и тяло, защото не плачем като се къпем с него! Simple Smile

# 191
Пате – измивна пяна за ръце и лице
Защото е изключително приятна за детските лице и ръце. Кожата е защитена от изсушаване, а къпането за най-малките е много забавно. Не люти на очите и е с неутрално рН.

# 192
Бих желала да пробваме Успокояващ шампоан за тяло „Лека нощ“
За да видя дали наистина  не люти на очите и може да се използва дори и при много чувствителна и склонна към екзема кожа.

# 193
Ползваме Душ-гел за коса и тяло на HiPP, защото деликатно почиства чувствителната кожа и измива косата!

# 194
Бих искала да пробваме подхранващия крем

Общи условия

Активация на акаунт