HiPP: Спечелете нежна грижа за бебешката кожа

• 14 516
  • 267
  •   1
Отговори
# 195
Ползвала съм подхранващия крем.  Бих желала отново, да заложа на  познатото "Подхранващ крем".

# 196
  • София
HiPP душ-гел да коса и тяло

# 197
Ползвала съм душ-гел за коса и тяло и подхранващо олио. Бих искала да пробвам подхранващия крем.

# 198
  • София
Бих желала да пробвам Душ-гел за коса и тяло.

# 199
С козметика на хип сме още от самото раждане, това е любимият ми аромат ползвах козметиката и съъ каката. Използваме крем за подсичане, душ гел за коса и тяло както и превъзходното олио, след банята бебето ухае невероятно ❤❤❤🙂 бих искала да  пробваме кремчето за лице ❤

# 200
  • Плевен
Бих искала да пробвам успокояващия шампоан "Лека нощ". Hug

# 201
От самото раждане ползваме душ-гел за коса и тяло и подхранващо олио. Скоро започнахме да ползваме и подхранващия крем. Бих искала да опитаме и успокояващия шампоан "Лека нощ"

# 202
Бих ползвала с удоволствие всички ваши продукти,съвсем скоро очаквам бебчо да се роди Simple Smile

# 203
Бих искала да пробвам подхранващото олио.

# 204
  • Пловдив
Душ-гел за коса и тяло е продукта ,който ползваме и сме много доволни.

# 205
Моята дъщеричка (1,10 г) обожава да си мие ръчичките и щом се нацапа с нещо вика "къпа -къпа" , бихме искали да пробваме Пате - измивна пяна за ръце и лице Simple Smile

# 206
  • София
Здравейте!
Ползвала съм HiPP душ-гел да коса и тяло. Измива много добре и ухае приятно.

# 207
Ползвала съм абсолютно всички продукти от млеката до козметиката. Винаги съм приятно изненадана от HiPP.
Любим продукт от козметика на моя син е разбира се пяната пате, а на мен подхранващия крем.
Успех на всички

# 208
Използвала съм всички,без шампоана Лека нощ,влюбена съм в тези продукти още от родилния дом,където ги използваха,уникален аромат.

# 209
Бих искала да пробвам "Пате - измивна пяна за ръце и лице" - изглежда много горин и забавен продукт.

Общи условия

Активация на акаунт