Отговори
# 195
довечера кой ще ходи на

за Жени знам, други? не, че ще се намерим в тарапаната, но все пак  Mr. Green

# 196
Бубе, може ли и на мен едно такова чудо като на снимката да ми подариш (виртуално засега Wink) много ми хареса!

newsm59Честит рожден ден на Алекс! Да расте здрав,засмян и мно newsm59го щастлив!
Да докладвам и да потърся помощ - Калина съвсем отказа да яде - пие мляко от биберон, вода и по 10-20 мл сок! Друга храна - не!!!! Вчера бях тотално пощръкляла и й дадох кашкавал - изяде две парчета, малко по-малки от кибритена кутия! След това пи айрян пак от биберонката и толкоз - за целия ден!
Подозирам, че го изяде от чисто любопитство, защото го опитва за пръв път! Само дето не мога три пъти на ден да й осигурявам храна, която не е яла досега, че и да не се яде с лъжица newsm78 идеи?????????????????? Praynig
Има ли нещо апетитовъзбуждащо?
Другото - нацепиха й се ъглите на устните, има и две-три пъпчици, много ситни около долната устна? Мже ли да се дължи на бибата-залъгалка? Thinking newsm78
Ако сега взема да ги скрия, като ревне как да я успокоя Thinking newsm78 с шишето с водата или сока newsm78 Thinking как го правите вие Thinking
Аз съм все още зле, чудно е как не заразих нея и баща й! Боли ме гърлото ужасно, пак ми рукна хремата, главата ме цепи, но все пак поне тялото не ме боли акто онзи ден Mr. Green
Хайде, мами и баби, помагайте със акъл!!!! Hug Praynig

# 197
Бубе, може ли и на мен едно такова чудо като на снимката да ми подариш (виртуално засега Wink) много ми хареса!

за теб - тоя звярррррррррр!

# 198
Калина съвсем отказа да яде - пие мляко от биберон, вода и по 10-20 мл сок! Друга храна - не!!!!
...
Другото - нацепиха й се ъглите на устните, има и две-три пъпчици, много ситни около долната устна? Мже ли да се дължи на бибата-залъгалка? Thinking newsm78

не я карай на сила!
...
да, възможно!

# 199
мммммммм, така се размечтах, свят ми се зави направо от този звяррррррр, та като погледнах към ходещите ти табанчета, прочетох " дива и красива" вместо " дива и крива" - смятай, `начи как мЪ рАзвълнувА Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Не, не я карам на сила, ама минаха вече 4-5 дена така и започвам да се притеснявам.........иначе съвсем сме през просото - ако аде - яде, ако - не - следващото хранене, по-следващото, ама сега много време мина вече newsm78 newsm78

# 200
мммммммм, така се размечтах, свят ми се зави направо от този звяррррррр, та като погледнах към ходещите ти табанчета, прочетох " дива и красива" вместо " дива и крива" - смятай, `начи как мЪ рАзвълнувА Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ай са пък и красива, нема да си рутъ имиджъ!  Mr. Green

# 201
  • София
Гале, наистина не я насилвай да яде, но гледай повече течности да й даваш, за да не се обезводни! А ти се оправяй бързо! До неделя да сте на линия и двете  Praynig

Бубе, как не те мързи да се ровиш за картинки, винаги съм се чудила  Thinking

# 202
Бубе, как не те мързи да се ровиш за картинки, винаги съм се чудила  Thinking

ненам  Whistling

а и не се налага да се пъна да измислям пожелания  Crossing Arms

# 203
  • Sofia
Фроска надявам се добре да съм обяснила и да съм била полезна.

Честит Рожден Ден на Алекс!

newsm59Да порасне голям и силен и само радост да носи на мама и тати! Tada

# 204
  • София
Аз затова пожелавам едно и също, хич не ме бива  Laughing Ще те питам нещо на ЛС, че не ми се пуска Кю-то.

# 205
Аз затова пожелавам едно и също, хич не ме бива  Laughing Ще те питам нещо на ЛС, че не ми се пуска Кю-то.

питай Simple Smile

# 206
  • No Line On The Horizon
довечера кой ще ходи на

за Жени знам, други? не, че ще се намерим в тарапаната, но все пак  Mr. Green

Бубе, тръгвам след малко  Party

# 207
  • София
             bdbaloniЧестит Рожден Ден на Алекс! bdbaloni

Да расте здрав,лъчезарен и щастлив и много да радва мама и тати!

Последна редакция: ср, 21 юни 2006, 15:05 от Ali&Meli

# 208
  • гр.Варна, сега Германия
Честит рожден ден Алекс.Мило дете бъди винаги здраво и много щастливо.Весел празник! newsm59
Ина, Хрис е голям чаровник Heart Eyes

# 209
  • София
Здравейте и от нас  Hug!
Отдавна не съм писала , а и не съм чела  , за мой срам. Но днес мисля да се отчета!
Първо да почерпя виртуално   Misc Baby Bottle newsm38 newsm64 beer beer3 beer2 cheers Wine Glass . Моето малко съкровище днес става на една годинка. Представяте ли си, миналата година по това време аз станах майка! Чувството е неописуемо и много объркващо, но днес не бих сменила за нищо този миг. Въпреки  множеството прилошавания, повръщане и така нататък - не си давам за нищо на света моя малък пакосник! Сега очаквам с трепет и следващото малко ангелче! Това да си майка е ГОЛЯМА работа.
Миналата седмица бях на ЖК, но повече се тревожех за Алекс, че милия ми вдигна много висока Т - 38.9. Три дни на всеки 6 часа вдигаше Т, а накрая започнахме антибьотик. Знам, че не трябва да се притеснявам заради малкото същество в утробата ми, но не мога да гледам безучастно как другото ми, родено вече дете , страда. Поплаках си доста и се успокоих едва като мина гадната температура. За сега всичко е наред, да се надяваме, че и докторката така ще каже в петък. Тогава ще се хвалиме с мерки и теглилки.
Иначе бях в 14 г.с., всичко е наред с бебо. Само дето аз страдам от сенна хрема .Помолих д-ра да ми предпише нещо, защото от напъване при пристъп ми се появиха 2-3 капки кръв на бельото. Той ме изгледа и каза съвсем спокойно "Ами, да. Ти може да пометнеш така. Но всичко се отразява на плода" . Значи аз може и да пометна, а лекарство което ще ми помогне да не го направя, ще се отрази на бебето.... . Незнам кое повече ще му се отрази. Сега не пия нищо и се моля да ми мине по-бързо.
Не съм качила на килограми, а според акушерката дори и съм свалила, но дрехите ми умаляват вече сериозно. Трябва да си търся бански за китове, защото сме на море края на август.
Днес ще ходиме с две други майчета да се черпиме на сладкарница заедно с малките, ако не завали... Но голямото парти ще е в събота. Тогава ще качвам снимки ако имам време.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ НАШИ ДЕЧИЦА, И НА НАВЪРШИЛИТЕ ВЕЧЕ ГОДИНКА И НА ТЕЗИ , КОИТО ЩЕ Я НАВЪРШАТ БЛИЗКИТЕ ДНИ! РАСТЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИ МАЛКИ ПАЛАВНИЧЕТА - ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!Иначе , Алекс скоро ще проходи - прави по 3-4 самостоятелни стъпки сам, като държи нещо, но бързо разбира, че не го държиме и започва да лази.
За сега толкова от мен. Лек ден и много радостни дни с малките палавници. Благодаря ви за прекрасните пожелания.

Общи условия

Активация на акаунт