Чета, чета, чета...и не вярвам на ушите си!Какви са тези баби, на колко години са, че вече "кроят ковчега" си и заделят тоалета за погребението?!Направо, без думи съм!
Не че не съм се замисляла за смъртта, все пак и двамата ми родители починаха , а вчера мъжът ми разбра за смъртта на свой набор, ама чак това да ми е все в ума/на устата....не занимавам никого с моето здраве, визия, интереси, искания, пътувания и там, каквото ме вълнува мен.Ако някой пита, казвам, иначе мълча.
А тези с проблемните свекърви, имат проблем с мъжете си, не с бабите.Мъжът/синът им, е този, който трябва да постави границите на мамаН докъде може да се меси и да навлиза в пространството на младото семейство.Ако той си прави пас, щото, нали, мамаН винаги е права, ясно, че мамаН ще приема това за Зелена светлина да въдворява ред и справедливост.
И през ум не ми е минало да искам стая в дома на синовете ми...що за тъпотия?!!!
Аз се моля да правят деца тогава, когато ще имат всякаквата възможност да си ги гледат Сами, за да не се налага да прекарвам повече от час-два у тях за седмица, а какво остава да искам да спя там.АбсурДДД!