С какво ви дразнят свекървите - тема 101

• 42 681
  • 790
  •   1
Отговори
# 135
Яренце, ами значи няма проблем. Хубаво е, че са се разбрали без повече ненужни драми ✌ пък и това е веднъж годишно
.

# 136
  • София
Яренце, ами значи няма проблем. Хубаво е, че са се разбрали без повече ненужни драми ✌ пък и това е веднъж годишно
.

Така е, но това, което ме ядосва е, че е абсолютно невъзможно да подминат нещо без излишен коментар- дори, когато са зависими.

При двукратно повторена уговорка, те не я спазват и после му се ядосват, че им държи сметка защо не са звъннали ли... И аз не знам.

# 137
И аз не разбирам защо са така афектирани чак... Дървата няма да избягат до сутринта, с нещо да ги покрият, не знам, да не се тревожат, че е влажно времето? Като малките деца искат всичко на момента да стане... Хем сте говорили.

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 22:44 от Ива Кръстева

# 138
  • София
Като малките деца искат всичко на момента да стане... Хем сте говорили.

Пък и хем не се обадиха те, а той ги издирва. Grinning

Както и да е, излях си мъката. (Че и хапнах междувременно Grinning)

# 139
Аз ако съм на мъжа ти, ще отида и ще им ги изнеса обратно навън. Joy

# 140
  • София
Аз ако съм на мъжа ти, ще отида и ще им ги изнеса обратно навън. Joy

Joy Joy Joy Joy Joy
Разсмя ме с глас...

# 141
 Яренцето пак ли има проблеми с лошата свекърва? А, този път и свекърът е лош. Не разбрах къде е драмата, че не са се обадили на мъжа ти да им пренесе дървата? Или може би не ти харесва, че очакват мъжа ти да се отзове веднага, щом се обадят?  newsm78

# 142
Или може би не ти харесва, че очакват мъжа ти да се отзове веднага, щом се обадят?  newsm78
А, те очакват да се отзове веднага, без да се се обадили. На телепатия разчитат.

# 143
Или може би не ти харесва, че очакват мъжа ти да се отзове веднага, щом се обадят?  newsm78
А, те очакват да се отзове веднага, без да се се обадили. На телепатия разчитат.

Или може би просто си познават стоката? Хайде сега, стига сте оплювали хората заради някакви дреболии, стига сте се вглеждали да търсите под вола теле, а и все пак тук се чува само едната страна. Ако питате свекърите, кой знае какво биха разказали за синковеца и яренцето му.

# 144
  • при късмета
Оплаква се от неспазена уговорка. Написала го е от ясно по-ясно. И те не са длъжни да чакат обаждане, че мъжа й да се изстреля по заповед. Не само, че не е отказал, а той звъни на тях да свърши работа, а те с фасони

# 145
Оплаква се от неспазена уговорка. Написала го е от ясно по-ясно. И те не са длъжни да чакат обаждане, че мъжа й да се изстреля по заповед. Не само, че не е отказал, а той звъни на тях да свърши работа, а те с фасони

Аз съм скептична към оплакванията на яренцето, защото съм я запомнила с едно предишно оплакване, в което се оплакваше от свекървата, че реагирала обидено, когато всички бяха пропуснали да и кажат, че няма да присъстват на рождения и ден - двамата сина и двете снахи. И беше изкарала свекървата лоша, че се обидила когато никой не сметнал за нужно да я уведоми. Та и този път като чета някак ми се струва, че нещо прекалено им се взира на тия "лоши" свекъри. А монетата винаги има две страни, както и истината.

# 146
  • при късмета
Тази дискусия дълго се води. Яренце не е виновна, че свекървата не е предупредена за пътуването, да се сърди на сина си, който е трябвало да й каже, но забравил. Все пак и тя имаше РД и е планирала пътуването месец по-рано и има ангажирани и други хора. Свекървата да си покани нейни гости за нейния си РД, не да чака  снахата, също рожденичка, да преосмисля плановете си. От къде на къде

# 147
 Ами аз пък съм на мнение, че е егоистично снахата да лиши свекърва си не само от своето присъствие, но и от присъствието на двамата и сина и другата снаха в името на своя си рожден ден. Един вид ограбва рождения ден на снахата, за да си направи свой. А и май се говореше, че от години свекървата си посрещала рождения ден със синовете. Знам какво ще кажете - че като свекървата има рожден ден това значи ли, че тя не може да си празнува нейния с когото и както реши, и защо да се жертва за свекървата. Нека не се жертва, но поне да има доблестта лично и своевременно да я уведоми. Да и каже примерно "Свекърво, знам, че искаш да празнуваш с нас, но ние тази година ще пътуваме тогава и няма да празнуваме с теб на датата, но можем да се съберем другата седмица". След като поради нейния празник свекървата няма да получи свой поне да и беше казала лично, а не да си измива ръцете удобно с мъжа си. Това е моето мнение, с оглед на възпитанието и запазването на добри семейни отношения.

# 148
  • София
Моралка, няма да влизам пак е стари дискусии.

Само ще уточня, че братът няма жена/приятелка и никога не е имал. Не зная за каква втора снаха говориш, но п(д)оказва колко четеш. Simple Smile

# 149
Моралка, няма да влизам пак е стари дискусии.

Само ще уточня, че братът няма жена/приятелка и никога не е имал. Не зная за каква втора снаха говориш, но п(д)оказва колко четеш. Simple Smile

Яренце, това за другата снаха е подробност, която не влияе по същество. И споменах този случай за да поясня защо съм скептична и към това ти ново оплакване. Струва ми се, че ти също допускаш грешки в контакта със свекърите, и че прекалено се вглеждаш да им търсиш кусури.

Общи условия

Активация на акаунт