Ще имам близнаци! Тема с продължение 35

• 78 576
  • 774
  •   1
Отговори
# 570
Да, хич не са гъвкави от Чиполино... И аз по това време купувах и нямаха цветовете, които искам, отделно имаше преход от стара към нова колекция и нямаше внос. В крайна сметка намерих количката налична в Дундьо.

# 571
danim14, ще те затрудня ли ако помоля за снимка . Искам да видя реално как изглежда червеното. Аз съм за зелено и кафяво , а ММ за червено 🙄

# 572
danim14, ще те затрудня ли ако помоля за снимка . Искам да видя реално как изглежда червеното. Аз съм за зелено и кафяво , а ММ за червено 🙄
Това е снимка от официалния им сайт,предполагам е точно така,аз съм видяла само парче плат в магазина,още не ми е доставена количката😀

# 573
Оооо, помислих че е при теб вече Simple Smile Иначе тази в стр съм я виждала , ама друго си е реална снимка .
Намирам разлика в зеленото, и за това те моля когато я получиш (дано е скоро ) да щракнеш Simple Smile

М/у другото вчера гледах Бъгито в хиполенд ...хареса ми , обаче това черното ме спира .... (и нз само мостра. ли е , ама.мн мръсна и захабена беше количката 😝)

# 574
Момичета, моето бъги е черно, втора ръка, избеляло до сисо-лилаво...ами мислех в началото да го боядисвам. Вече не ми пука. Важно е на децата и на мен да е удобно. Ами удобно но е. Цвета няма значение вече. А и колко пъти ли нацвъкваха птици, децата го омазаха с храна...хич не ми дреме. Забърсвам, изпирам... То аз невчесана и немаядена ходя по цяла седмица, че цвета на количката ще мисля.
Реално ще спре да ви пука още на втория месец.

# 575
Съжалявам , но не съм съгласна ...дай сега всички да са черни и избелели и омазани.  Много мърляво ми звучи (дори и за втора употреба) вярно е , че черното избелява , но просто няма да го взема .
Щом има право на избор на цвят, марка , модел трябва да изберем най-подходящото  (разбира се и цената е от значение)

# 576
Повярвай ми червеното също избелява ужасно. Имам приятелка с червен монстър. Но на нея също не и пука вече.

# 577
Да попитам и аз за количките, въпреки че ние много рано разгледахме какво има на пазара в БГ и съм в потрес - много малко избор ми се струва, че има и нито една не отговаря напълно на изискванията ми - или няма да влезне в асансьора, или летните кошове не въртят... затова започнахда разглеждам и колички, които ги няма в БГ (и пак избора не е кой знае колко голям- необятен като при единичните ) Спряхме се уж на bugaboo donkey² twin - някой от вас има ли мнение за тези колички и дали си заслужават? Другата, в която определно се влюбихе една американста - strollair, но от там доставката ще ни излезне златна...

# 578
  • Бургас
звъннаха ми от Бебемакса, в момента нямало налични нищо освен черно шаси с бежаво. До 2 седмици се очаквало внос. Ще звъня и на Чиполино, че имам чувството че ме меткат нещо тея. на сайта има различни разцветки

# 579
И аз търсих по-много сайтове където имаше всички разцветки,но като зв нямат налични,ще поръчаме,ще проверим в склада,на въпроса склада чиполино ли е -да всички ги поръчват от там.Странно ми  е защо внасят само едни и същи цветове/бежаво и сиво/и само черната рама.А при Чиполино нещата наистина не  са така гъвкави и са доста  мудни.Аз платих капаро преди 7 дни и количката уж е в склада в София и щяха до 2-3 дни да ми зв,дано като родя дойде.Чери,дано успееш да намериш това,което търсиш.

# 580
Моята бейби монстърс е червена и не е избеляла. Може би зависи от употребата.

# 581
  • Русе
Да, хич не са гъвкави от Чиполино... И аз по това време купувах и нямаха цветовете, които искам, отделно имаше преход от стара към нова колекция и нямаше внос. В крайна сметка намерих количката налична в Дундьо.
По повод вашия коментар, в магазин Дундьо правят отсъпка за близнаци 11%, ние си взехме Britax оттам, доволна съм. Може и за друго да се ползва.

# 582
          Не знам на  мен Бейби Монстър ми се струва скъпа и тежи  13,9 кг, трябва отделно да се купят кошове за новородено, чанта, не може бебетата да са с лице към майката.Изглежда ми евтина, а в същото време не е евтина. единственият + е , че е малко по тясна. Аз съм микадо дует ц 14 ,шасито и коша тежат 17 кг, с 3 кг повече, които реално не се усещат, маневрена е  и не друса и в комплект към нея има всичко, а е по-евтина. Обаче е по-широка 77 см. а бейби монстър е 65см.В широчината има и + на децата им е по-комфортно. Иначе, ако живееш в блок и не влиза в асансьора е проблем, аз съм в къща и нямам проблем  с това. В магазините за хранителни  стоки, минавам на касата.По моловете влиза в асансьора.И като цяло ми допада, за това я препоръчвам, ако  не сте в блок.   Цената без столчетата за кола е около 890 лв, но с всичко останало

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 17:43 от madlen_

# 583
Дали са близнаци според вас? Simple Smile
Вие това ли видяхте? Защото последно ме прегледа лекар-стажант и нищо не ми каза .. Ще се радвам да си кажете мнението 😊😍❤

# 584
Сакчето е голямо, възможно е да са близнаци, виждат ми се 2 точки, ако са близнаци са еднояйчни. Снимката е от7 седн. .  Моите са еднояйчни и на тази снимкане разбраха, че са 2 бебета. А тази е от 11 седм.

Последна редакция: ср, 20 мар 2019, 17:32 от madlen_

Общи условия

Активация на акаунт