Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е бял шум?
Кога получихте документите за приемане в родилното отделение?
Какви са преживяванията на майките с кърменето на близнаци?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е бял шум?
-
Кога получихте документите за приемане в родилното отделение?
-
Какви са преживяванията на майките с кърменето на близнаци?
Майките имат различни преживявания с кърменето на близнаци. Някои успяха да кърмят директно от гърдата, докато други предпочетоха изцеждането и храненето с шише. Има и майки, които са комбинирали кърменето с адаптирано мляко. Важно е да се отбележи, че постоянството, желанието и подкрепата са от решаващо значение за успешното кърмене на близнаци.
-
Какви са препоръките за кърмене и изцеждане на кърма за близнаци?
-
Какво може да означава слузесто розово течение при 33-та седмица от бременността?
Това е снимка от официалния им сайт,предполагам е точно така,аз съм видяла само парче плат в магазина,още не ми е доставена количката😀
Иначе тази в стр съм я виждала , ама друго си е реална снимка .
Не знам на мен Бейби Монстър ми се струва скъпа и тежи 13,9 кг, трябва отделно да се купят кошове за новородено, чанта, не може бебетата да са с лице към майката.Изглежда ми евтина, а в същото време не е евтина. единственият + е , че е малко по тясна. Аз съм микадо дует ц 14 ,шасито и коша тежат 17 кг, с 3 кг повече, които реално не се усещат, маневрена е и не друса и в комплект към нея има всичко, а е по-евтина. Обаче е по-широка 77 см. а бейби монстър е 65см.В широчината има и + на децата им е по-комфортно. Иначе, ако живееш в блок и не влиза в асансьора е проблем, аз съм в къща и нямам проблем с това. В магазините за хранителни стоки, минавам на касата.По моловете влиза в асансьора.И като цяло ми допада, за това я препоръчвам, ако не сте в блок. Цената без столчетата за кола е около 890 лв, но с всичко останало 
. Моите са еднояйчни и на тази снимкане разбраха, че са 2 бебета. А тази е от 11 седм.