VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 8 - Финал /28.10.18 - .../

• 86 024
  • 3 621
  •   1
Отговори
# 3 345
Скрит текст:
Аман от тоз Кулагин... Момчето е със сериозни отклонения и поведенчески проблеми, а доста от вас ме изумяват с превъзнасянето по него. Гледах точно 5 епизода от това велико риалити и честно казано не ми е ясно за какво шоу говорим по отношение на човек със сериозни ментални проблеми?!?!

И аз се изумявам от хора, които не гледат формата, не пишат в темата по принцип, но се чувстват длъжни да покажат колко са извисени.

Като гледам снимките от инстаграма, добре, че не купонираме заедно, то можеш да заспиш от скука с тези.

# 3 346
Сигурно вече не е толкова актуална темата кой спечели, но Насьо доказа максимата, че скатавките в този живот успяват най-много. Сега самочувствието му сигурно ще се вдигне още повече, но дано има малко мозък и проумее, че не е спечелил, защото е много достоен, а защото нямаше кой знае каква алтернатива.
Иначе да и е честита победата на "дограмата" в къщата, както пишеше в една статия.

# 3 347
Смайли, ще правиш ли тема за Most Wanted, щото не ми се пише в Троландия?  newsm78
Моля!  Praynig bouquet Hug Heart Eyes

Писах вчера, че ще я пусна в понеделник сутринта, за да мога вечерта да коригирам първия пост. Иначе, вече е почти готова.
Благодаря! Успокоих се... Stuck Out Tongue Winking EyeKissing Heart

Нареждай се тогаз

Joy

# 3 348
  • Испания

Според Недоразумение Кукунашева
Цитат
Новите будители са спортисти, артисти, успешни бизнесмени, плеймейтки...

Какво знаем ние!

Още мъдрост може да почерпите от извора https://woman.bg/zhulta-shpionka/megz-udari-dunoto-obyavi-plejme … diteli.58599.html

# 3 349
  • sofia
Да се включа на финала...От тримата влъхви, победи най-непокварената, поради възраст. За мен, ще си остане малкият, бавен Форест, на който не му става, може би защото е женомразец.
Всичките лафове на сезона, които не произлязоха тук, ги измисли Кулагин.
Вече забравям Пепа, Насьо и останалите и се надявам, да не ги виждам повече!

# 3 350
  • Оптимист по принуда
Смайли, ще правиш ли тема за Most Wanted, щото не ми се пише в Троландия?  newsm78
Моля!  Praynig bouquet Hug Heart Eyes

Писах вчера, че ще я пусна в понеделник сутринта, за да мога вечерта да коригирам първия пост. Иначе, вече е почти готова.
Благодаря! Успокоих се... Stuck Out Tongue Winking EyeKissing Heart

Нареждай се тогаз

Joy
МумеН.

Според Недоразумение Кукунашева
Цитат
Новите будители са спортисти, артисти, успешни бизнесмени, плеймейтки...

Какво знаем ние!

Още мъдрост може да почерпите от извора https://woman.bg/zhulta-shpionka/megz-udari-dunoto-obyavi-plejme … diteli.58599.html

Дай ножа да гръмна! Joy

# 3 351
Тая Мегз така и не я гледах миналата година. Разбрах, че била дизайнерка, потърсих сайта й и видях сайт, в който се продават някакви неща от Алиекспрес...  Не мога да й чета тъпотиите - прочетох само първото и последните изречения и мнението ми, че не е наред, се затвърждава.

# 3 352
О, тя наживо е доста, хм, по-атрактивна! Стига да има субтитри. Бисерите ѝ са един през друг, при това тя просто не спира да говори, ама никога. Дори буквално забравя да диша Laughing
Скрит текст:

# 3 353
Толкова ми беше скучен този сезон, особено накрая, че последните три дни си пусках филм и не гледах Simple Smile От темата разбрах, че е спечелил Наско. Приемливо е предвид останалите участници. Не възлагам големи надежди на предстоящия, но дано пък ни изненадат. Laughing

# 3 354
  • Испания
demmy,

Не знам дали е вярно. Времето ще покаже.

След Брадъра Божана влиза в ново риалити

https://lifeonline.bg/bg/sled_bradyra_bozhana_vliza_v_novo_rialiti

# 3 355
Не е могла да се учи да диша през носа... Тоя Тото не съм го гледала, но ми изглежда по-готин от Наско...

# 3 356
  • София
Не възлагам големи надежди на предстоящия, но дано пък ни изненадат. Laughing

Не вярвам да ни изненадат с нещо по-добро. Стигнаха дъното, но винагиима още.

# 3 357
Никога повече няма да гледам Божана в нищо. Ако й видя физиономията занапред, ще гася или ще сменям канала.

# 3 358
  • София
"От телевизията били категорични, че е безкрайно неприемливо да приемат в ефира си победител от формат на конкурентна телевизия и затова я вкарали в шоуто."

A с Виктор Ангелов нямаха проблеми.  Joy

# 3 359
Никога повече няма да гледам Божана в нищо. Ако й видя физиономията занапред, ще гася или ще сменям канала.

Шъ гасиш ти....ама грубият й смЕх щъ преследва в тъмното...Flushed

Ей го..отключи и ти фобия. Туй шоО ни изпоразболя всички...тц..тц..

Общи условия

Активация на акаунт