Отговори
# 75
кога ще има превод на 1еп? Rolling Eyes
скоро, скоро Trollface Ще го гледаш ли бе, Джадъъъ? Joy
зависи Joy
мерси за отговора, макар и уклончив Sunglasses

Ще го гледаш, ще го гледаш Peace Peace

Джадъ, Hug Heart Eyes баш ми е драго да те видя в темата на Керем. love001 love001 love001

Галка, Hug Heart Eyes благодаря за предпоследния епизод на Вампирите и за втория фрагман на 2 епизод bouquet bouquet

Ани, Hug Heart Eyes благодаря за разпределението и за снимките bouquet bouquet

Диди, Hug Heart Eyes фрагманът е супер Peace Peace

Лу, Hug Heart Eyes май забравих да ти кажа, че много се радвам, че ти харесват двамата фит сладури и сериала им.

Думата ,,фит,, ми стана любима.. Когато превеждах първия фрагман, се чудих много как да я преведа. Но после я оставих така думата..  Керем и Ибо наистина са фит и двамата. Без грам мазнинки и тлъстинки по тях, със стегнати тела, откроени мускули Peace Peace Peace Peace

Джиджи, Hug Heart Eyes миличка, абсолютно съм сигурна, че и ти като мен се кефиш много на сладкото ни Керемчи като МКДж. Party Party Party

atanasova4140, Hug Hug добре дошла в темата ни. Радва ме това, че феновете на Керем се увеличават Party Party

А тук колко ни е сериозно момчето hahaha hahaha hahaha

https://twitter.com/efendimguzelim/status/1058651487474253824

Керем пусна това в инстастори тази сутрин. Явно като си пие кафето след поредната си тренировка в залата рано в събота сутринта Peace Peace

Бой между петли Joy Joy Joy Joy

https://vk.com/kerem_lovers?z=video-62825587_456240074%2F923dee9 … pl_wall_-62825587

Бойче, Hug Heart Eyes едно въй и от мен.. Направо са наслада за очите и душата Керем и Ибо Heart Eyes Heart Eyes

# 76
  • София
Запис! (Много от вас знаят, че не съм редовна в писането, но поне да се отчета. hahaha) Hug Hug Hug

Снощи изгледах първия епизод на "Великолепният тандем"! Много-много-много ми хареса! Heart Eyes

Не вярвах, че Керем и Йойкю ще ми допаднат като двойка, ма то взе, че се получи. Mr. Green А тандемът с Ибрахим наистина е "великолепен" - нямам търпение за втори епизод. Heart Eyes

# 77
ДиМиа през моите очи....

Отивам да си ям часта,че да си я предам...Hug

# 78
Йойкю Карайел за списание Маг

От Бахар Шахин:Препоръчва го за повторно гледане като причина тагвайки Керемче...Innocent

Според класацията на Диги Луп сме на второ място за коментари в нета като сериал...

,a според Сомера сме 4-ти

И малко фотки от 2 еп

Другата ни хубавица Йозгенце

От инстаграма на Керем

Оркунчо на въпрос за най-любима звезда е посочил Керем Simple Smile

От Галата на Добра игра с Йиит Киразджъ

# 79
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ех, че хубава Йойкю!
Много интересна и нестандартна красота има това момиче!
А колко плювки отнесе милото по време на Кузей/Гюней! Крива била, грозна била и какво ли още не беше!
И Йозге е много красива, тук още повече!
Случихме и на момчета, и на момичета. Hug
Тъкмо си помислих онзи ден, докато гледах серията, е Ибо много изпосталял и почернял, на затворник ми прилича и ей го нА, вече си Е затворник. Joy
Не съм гледала Танго и Кеш, там кой кой е? Кой е мозъкът и кой мускулите? ( Някак не допускам Слай да е мозъкът при тия мускули, нито Кърт да е мускулите, но сигурно ще се окаже, че бъркам. Laughing Laughing)

# 80
Великолепен тандем | 01 + bg sub

mail.ru
ok.ru
vk.ru

С огромни благодарности на екипа:
Превод: Лили,  Рени, Ани, Лава, Дани, Алексия, Диди, Светла, Зарани
Редактор на превода: Лили
Субтитри: Алексия и Галка

Последна редакция: ср, 07 ное 2018, 19:31 от Ани (AHИ)

# 81

mail.ru
ok.ru
Супер сте....Heart Eyes

Благодаря от сърце....Heart

# 82
  • Sofia, Bulgaria

mail.ru
ok.ru

Благодаря на целият екип Hug bouquet

# 83
Ади готово.....домашните любимци/мъжО/ са нахранени......чиниите са ми измити.....и сядам да се насладя отново на играта на Керемчи и сие....Joy  с буквички....Heart Eyes

# 84
Ади готово.....домашните любимци/мъжО/ са нахранени......чиниите са ми измити.....и сядам да се насладя отново на играта на Керемчи и сие....Joy  с буквички....Heart Eyes

Аз чакам да свърши Стани богат и го мятам Joy

# 85

Joy Joy Joy

И аз, и аз  Party Party Party... при все, че го гледах веднъж, сега е момента да се изложа на глас  Laughing Laughing
Мухтешем 1 епизод  Party Party... мухтешем комисари  Heart Eyes Heart Eyes.. мухтешем рода  Laughing Laughing мухтешем диалози, реплики.. а с превоооод  страОтни  Peace

Благодаря на екипа прекрасници за превода  Hug Hug Hug bouquet
Без тях нищо нямаше да е такова, каквото е  bouquet

# 86
  • близо до брега на морето

mail.ru
ok.ru
vk.ru

Не гюзел сюрприз яяяяя-Благодарности на всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 87
Екип пчелички работнички за мен е чест,че работим заедно.Да благодаря и аз....Purple HeartPurple HeartPurple Heart

Умиращи има ли като емотки бее...Умиращииии

Нашту икили зад кадър на фотосесията за БИ МЕН

# 88
Страхотен беше епизода. Супер. Heart Eyes
За Керем и Ибо няма какво да кажа. Страхооотни!
Йозге Гурел съм я гледала само в Меджезира, където беше голямо дърво и ролята й беше супер досадна, но тук е израснала много, мнооого. И ролята й е паснала идеално.
Всички са мухтешем и са си на мястото.

Имам един въпрос. Кой е актьора, който играе сина на мафиота и къде е играл. Аз не съм гледала много турски сериали, но някъде съм го мяркала пък не мога да се сетя къде и се дразня. Joy Също искам да питам за този братовчеда на Барджа. И той ми е много познат. Joy

# 89
Страхотен беше епизода. Супер. Heart Eyes
За Керем и Ибо няма какво да кажа. Страхооотни!
Йозге Гурел съм я гледала само в Меджезира, където беше голямо дърво и ролята й беше супер досадна, но тук е израснала много, мнооого. И ролята й е паснала идеално.
Всички са мухтешем и са си на мястото.

Имам един въпрос. Кой е актьора, който играе сина на мафиота и къде е играл. Аз не съм гледала много турски сериали, но някъде съм го мяркала пък не мога да се сетя къде и се дразня. Joy Също искам да питам за този братовчеда на Барджа. И той ми е много познат. Joy

Аз лично съм го гледала в Беним Ичин Узулме като хампито Харун нерва не ми остана заради Чаалар Е го изгледах ама го оставих след като той го напусна та там правеше мръсно на брат му иначе актьора е добър наистина мярнах го и в сериала Толгахан С по БТВ-то като го даваха.Казва се Ерен Хаджъсалихоулу.
А иначе братчеда не е ли Салих от Кара Севда приятеля на Кемал който харесваше Зиза и я обичаше?

Общи условия

Активация на акаунт