Фермата 4 - Съединение - тема 8 (29.10. - 04.11.)

• 29 577
  • 682
  •   1
Отговори
# 120
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На Росица хич не й е в плюс напиването и глупавото поведение.Не понасям пияни хора,смятам,че са смешни и жалки,били те мъже или жени.Е,Росица спада към тази група и въпреки,че ми е фаворитка сред жените,не мисля,че заслужава да спечели.
Наистина не разбирам тези хора там нямат ли си изградена стратегия на поведение,влизат в предаване,което се гледа от цяла България,роднини те гледат...Тоолкова ли е сложно да се държиш прилично за месец,два. Stop

Митко ми е безразличен и като типаж,и като фермер,но пък е нов избор и нямам против разнообразието.Ще направи мъжки дуел,като ратай ще изпрати Нури(дано спечели имунитет) или Симо.

# 121
  • Sunshine state
Значи водещите заклеймиха употребата на алкохол, но нищо не казаха че не дадоха храна на една жена която два месеца им готви.
Че то и на затворниците извършили тежки престъпления им се полага храна.Ама не те лапаха баница около нея и как не им приседна не знам.
Много, много грозна постъпка от страна на Сашо. Как изобщо му хрумна да се прави на продуцент, не ми е ясно. Понеже е слабохарактерен и не може да си каже какво му е, се възползва и веднага се присъедини към глутницата. И преди не ми харесваше кон знае колко, но с това моралничене ч ми падна тотално в очите.
Милена е една нагаждачка, а изцепката на останалите с отлаза да отпразнуват победата на Симо изпбщо няма да я коментирам. Ваня седи пред стената и точи сълзи и сополи, а Алекс се чуди как още да се натегне на тоя неадерталец Жоро. Гаден епизод..

# 122
  • Sofia
Не съм сигурна дали Митко ще избере Симо за ратай.Видяхме миналата седмица какъв таралеж си сложи в гащите Сашо с него.Може би ще сложи някой,с когото няма да му се налага да виси нон-стоп в обора.

Росица определено се изложи и определено постъпи безотговорно,особено,след като е поела ангажимент.Но пък аз не мога да си представя,че ще седна да ям и ще мога да преглъщам спокойно,ако на някого до мен не е дадена храна.И не бих сготвила нищо повече,ако съм на нейно място  Mr. Green.

Общо взето,стигнах до извода,че не щЪ жена да печели този сезон.
Лили-абсурд.
Милена ми е тотално лицемерна и става смешна вече с това въртене на палачинката.
Ваня...,чудя се,дали и вкъщи така си рисува по стените  Thinking.
На Александра започнахме да ѝ виждаме и другите лица.За всички вече е очевадно,че където Жоро,там и тя.А пък опита ѝ за майтап,по повод изказването на Митко,че жените постоянно си забърсвали устата,че си "чистели работното място",направо не знам как да го коментирам.Чак на него му стана неудобно,имам чувството.

Утре в епизода линейка щяло да има.Дали Митачето не е пострадал нещо  Thinking.В промото казаха "след забавна игра"...След това около огъня седяха всички,без Митко,Нури и Симо.Симо и Нури не ги виждам в забавната игра Mr. Green,та дали няма да останат без фермер временно.Дано не е било нещо сериозно.

Искрено се надявам утре да няма пак забрани за избор на жени-ратаи,че това изкуствено режисиране на нещата ми идва малко в повечко.

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 05:14 от avi10

# 123
  • тук и там
Росица и Симо не се харесват,но  празнуваха заедно  може би защото и двамата са отхвърлени от останалите.Видяхме  че  на скамейката им за подкрепа имаше по  един човек.Чувстват се сами и знаят че са сами във фермата.Симо поне не го обиждат,а направо мен ме е срам от думите на Роман примерно за Росица.Росица що не се държа зле със Калоян,Нури,Лили ,че и Алекс..Има си просто чепати хора ,но със правилен подход  и ако им покажеш добрина-се водят лесно.Предпочитам тях май, отколкото кротки и тихи  като Сашето,ама иначе без свян ще те оставят без храна .

# 124
Това за храната просто е ужасно грозно.

# 125
Не са празнували сами.  Видяхме Дидо, който уговаряше Митко, как няма да купонясват, ще пийнат по едно, колкото да се отчетат и се прибират. Митко си легна, но другите са отишли.  Симо и Росица са продължили след това, но никой не може да твърди, че са празнували абсолютно сами. Не са длъжни да седят до 6ч като тях, тръгнали са си по някое време.

# 126
Да се отчетеш само също ми е лицемерно. Да е "политически коректен" да пийне едно, камерата да го забележи и кой от къде е. Тъпо.

# 127
  • Варна
Цоп. Запис в темата.

Роси нещо започна да ме разочарова... Жалко... Нито глътките и броя, даже бих сиктирдосала (както баба ми казваше) всеки, който ми говори в брой чашки, милилитри, бутилки... То има хора от една капачка се напиват и започват неадекватно да се държат. Росица като пийне обаче едно не много симпатично лице показва, поне за мен антипатично. Кой беше там от останалите, май Роман се опита иронично на ония анимационния тасманийски дявол Тас да оприличи. Грубо беше и от негова страна, но баш едно към едно нацели аналогията.

# 128
Яко играе двойният аршин в това предаване.
Поставих си за цел да наблюдавам, след като ви четох тук, че Милена само свива цигари - ама то верно е така, тая жена освен да дрънка и да пуши, а и да бърка отвреме-навреме в млякото, какво друго прави? И цял ден не спряха да мелят едно и също. А накрая тези речи около огъня, лицемерна работа пфууу

# 129
Проблемът с Росица се преекспонира. Те са затворени вътре шепа хора, всеки гледа да подръпне чергичката на другия. И като захапят, не пускат. Поведението на всички спрямо Росица не е ок. От тук насетне да ми я дават опосумите как реве-ми и аз ще рева. Или как се напила. Голям праз.
За Сашо пък да не отварям дума. Бездетен човек да обяснява, че е гавра друг да има деца е не само противно, а думи нямам да го окачествя. Грозно, та чак уродливо.
Сякаш всички хора с деца трябва да се едни същи ангели.
И в моето семейство е имало проблеми, рев, и повдиган тон. Да дойде да ожали и моите деца и да каже, че не ги заслужавам или какво беше там. Абсурдно.

# 130

Сашо се вдъхнови от приказката "Който не работи, не трябва да яде" Wink

# 131

И аз това си помислих снощи. Ама по тая логика някои въобще не бива да похапват Simple Smile

# 132

Да де, ама два месеца яде от нейните манджи.
Сега хоп напила се не станала и айде ние на баницата тя ще ни гледа.
За мен това беше много, ама много по грозно.10 човека лапат пред една жена на която е отказана храна.И не им пука.

# 133
Не ѝ е отказана храна, а баница. Айде стига сте драматизирали. На масата имаше още неща за ядене, баницата се явяваше май като гурме екстра. Нещо като да оставим виновния без десерт. Simple Smile
И на мене ми е много чудно, толкова ли е трудно да се държиш прилично. Не супер, не страхотно, а просто прилично? Да, ама тогава масите ще ревнат, че не си "истински", не си "себе си", правиш се, разбираш ли Simple Smile
Милена я разбирам. Имах приятел, на който баща му беше алкохолик, като видеше пияни хора и откачаше почти по същия начин. Особено ако е някой, за който му пука. Аз не съм против нея, и против Гошо не съм, сигурно съм странна птица Simple Smile Също съм и за Нури и хич и не ми пука какво му е мнението за робството. Това не ми е било критерий никога за характера и личността на човек. Да не говорим, че отчасти съм съгласна. Ако не спра да пиша, ще си направя форумно сепуко, осъзнавам го, ма съм пред цикъл и съм безразсъдно смела JoySunglasses
Само да добавя, че турското робство не е повод за национална гордост, а напротив.  Народ, който се е оставил 5 (ПЕТ!!) века да бъде мачкан, няма от какво толкова да се гордее.

# 134
  • London
И аз не схващам идеята да видиш, че някой е пил много и да го будиш 300 пъти. Ми заеми се друг да свърши работата и не буди изобщо човека за да може да се наспи и като стане да е ОК. Тя Росица не беше хубаво изтрезняла, те нарочно я събудиха.....в крайна сметка като вече е в кондиция и трезва могат да й се кажат 2-3 приказки, че това не следва да се потретва и тн. пък както вече си прецени и като решиш я пращаш ратай и дуелист и готово, няма нужда от взимане на храна, сочене с пръст и тн. Нещата могат много тънко да се направят.

Надявам се който и да е пострадал да не е сериозно.

Общи условия

Активация на акаунт