Фермата 4 - Съединение - тема 8 (29.10. - 04.11.)

• 29 577
  • 682
  •   1
Отговори
# 105
Чухте ли Роман.
"Най после наш човек във власта"
Сега мъж фермер ще е Нури, Симо или Сашо.Те не са от задругата.

# 106
  • София
Тютюн на Талев?
Боже, слез си прибери вересиите...

# 107
Слава Богу, че Митко спечели, предпочитам него да гледам като фермер, отколкото Милена. Човекът има чувство за хумор и макар 1-2 пъти да не ми хареса в реакциите си, по-скоро ми е симпатичен.
Изненада ме с последната битка, явно обича да чете човекът.
Много се радвам, че този сезон хората четат, за разлика от миналия, когато четенето бе обявено едва ли не за нещо мръсно.
Добре започва Митко, най-накрая някой да осъзнае, че животът не е само бачкане.

# 108
Симеон пак ще ходи на дуел.

# 109
Тютюн на Талев?
Боже, слез си прибери вересиите...
Лили май го каза.Да речем че и е простено на нея.
Обаче където е Гошо там е и Алекс.
Ако случайно я няма , след минура две се явява.
Симеон пак ще ходи на дуел.
И , Сашко може да изгори.

# 110
  • София
Не е простено на нито един. Те не знаят не само кой е първият български роман, ами не знаят какво е роман.
Да ги прощава дядо Вазов, сигурно се върти като из чекрък в гроба.

# 111
  • London
Милена каква е лицемерка бе....

А, Александра трайно се е присламчила до Гошо. Много лека ми идва вече....

От линейката чакат рейтинг🤐

# 112
Гошо отива при огъня да заголи шкембе, Алекс тича там.Гошо лежи в стаята, Алекс виси там.
Милена искаше да души Росица, после седи с нея край огъня и и дава " приятелски" съвети.
Лицемерие пълно.
Или Миленка има съмнение , че Роси е с най голям шанс от жените за ратай и дуелист.Та да се подмаже правейки се на загрижена, та дано Роси не я дръпне на дуел.

Последна редакция: пн, 29 окт 2018, 22:38 от djoleva

# 113
Чухте ли Роман.
"Най после наш човек във власта"
Сега мъж фермер ще е Нури, Симо или Сашо.Те не са от задругата.

Имаш предвид ратай, нали?  Simple Smile Да, Симчо можеше да не си събира изобщо багажа от обора.
Радвам се, че Милена не успя да стане фермер на седмицата. Не ме кефи тази жена. Само ходи и се мазни на силните на деня за да си спаси кожата поне още за седмица.  Sick
Простотията синемагу-гу, га-га беше толкова плоска, че се зачудих къде трябваше да се смея. Чудя се Бети дали ще запали метлата ако види пещерните рисунки в зимника?  Thinking  
Ваня с всеки изминал ден ме изумява все повече и повече.  Rolling Eyes Какъв рев му дръпна за "Сектора".

Последна редакция: пн, 29 окт 2018, 23:08 от precious*

# 114
Театрото с камъните го спретнаха четирима, не само Жоро и Роман. И Дидо не търпи Росица, каза си го. Двамата от запаса - също, в очите.
Изпростяха, но Жоро е прав. Ако не го обърнат на хумор, трябва да се избият. Не са навън, та да се фръцнат и затворят вратата.
Милена не пропусна да яхне вълната на общото недоволство и да извлече дивиденти. Паднал човек не се рита! Или тя е безгрешна?
Александър...чак не знам как да коментирам. Каква майка била, каква жена... дрънка, дрънка, накрая като Богданка я наказа.
И каква стана тя? Не виждаме треската в нашето око. Да, сбъркала е Росица, но единствено заради поетия ангажимент, който не изпълни. От там насетне, права е, колкото и да не я харесвам. Как се забавлява човек, как решава проблемите си, какво си причинява е единствено негов избор. Не пия и не разбирам онези, които прекаляват, но моралистите се оляха. Най-вече Милена. Голяма драма! Как не си извадиха очите с тия пръсти, дето размахаха!
Нито един от фермерите не би се държал по този начин навън. Разликата, обаче е, че докато едни изтрещяват заради ограничения режим, други се възползват от това, за да изпишат вежди.
Към момента у всеки виждам и добри страни, опити да се напаснат /кой, както може, дори Росица/, само в Милена не откривам нищо.

# 115
  • тук и там
Брях, големи моралисти се извъдиха..Хриса и Радка щото не пиеха,та пак Росица я изкараха по-черна и от дявола..И да спрат да им дават тези дамаджани със вино..По една каса Просеко,от запасите не Стрина Ирина-като ще се напиват,да го правят по-изискано..
Сашко и преди не го харесвах много,сега пък съвсем ..За Роман важи същото.
Като ратай си мисля че ще е или Симеон или Нури.Ако може и жена-Росица пак.Предпочитам да е Симеон и да дръпне Сашо за дуела.Митака беше тромав и бавен на битката за фермер,едва ли би бил по-различен и  на дуел примерно.Само Сашо може да бие евентуално.

# 116
Симо или Нури ще са дуелисти. Ако е Симо дано дръпне Сашо и да го махне. Много ми падна в очите днес.

# 117
Значи водещите заклеймиха употребата на алкохол, но нищо не казаха че не дадоха храна на една жена която два месеца им готви.
Че то и на затворниците извършили тежки престъпления им се полага храна.Ама не те лапаха баница около нея и как не им приседна не знам.

# 118
  • София

ЕПИЗОД 44 /29.10.2018/   LINK

# 119
Много интересен епизод беше.. всички имаха право да празнуват със Симо. Решението да не са на масата и да не пият е тяхно. И все едно , че другите НИКОГА не са се напивали.
Тук идва другата страна- на Росица ѝ се случва два пъти подред.. отделно, поела е ангажимент, който не е изпълнила
Но няма нужда от крайности, според мен. Всеки може да е на тяхното място. Не ме кефи да се нападат така хората , все едно се е свършил света и само един е грешен. Милена ми идва в повече с нейния морал и видиш ли как тя е супер и оправя всяка ситуация..

Общи условия

Активация на акаунт