Фермата 4 - Съединение - тема 8 (29.10. - 04.11.)

• 29 583
  • 682
  •   1
Отговори
# 90
  • Mediterraneo
Айде да видим сега Митко в действие.

# 91
"Това дете", "това дете". Симо едва ли не трябва да се чувства супер зле първо защото е пил и второ защото е отстранил "детето". Това са такива тенденциозни тъпотии. На Георги никога не биха му направили проблем за нищо.

# 92
  • London
И аз мисля, че аршина е двоен. Хриса и буйства ама никой не я предупреди. Това с храната беше грозно.....Симеон и той спеше ама на него храна не взеха. Прекалиха, а на Гошо и Роман тъпотиите и те като на идиоти. А Милена много злобна какво я касае кой се е напил дъртото плашило?

# 93
Като гледам как съдите някой за нещо явно доста са светци.....Снощи поведението на групата пак беше кофти.Относно алкохола-ако са искали само Фермата, защо не спряха алкохола отдавна, а се започна с Христина и Радилена, но на тях никой не им държа сметка,включително и за счупената чаша, неизчистената маса. Но все пак сме го забравили.А и аз ако видя някой да си спи , ще го оставя, вместо да се оплаквам край огъня и да свивам цигари.....Забравяте, че всички са затворени на едно място, без комуникацията, с която са свикнали. Подобен тип поведение е нормален в такива условия.Пък предложението на Сашо за Милена....не го коментирам.

# 94
  • London
За да прати Росица на дуел....Милена си каза, че гони жени и Сашо знае, че при мъжки дуел излита. А така Росица ще викне Александра сигурно...и последната е аут.

# 95
И аз мисля, че аршина е двоен. Хриса и буйства ама никой не я предупреди. Това с храната беше грозно.....Симеон и той спеше ама на него храна не взеха. Прекалиха, а на Гошо и Роман тъпотиите и те като на идиоти. А Милена много злобна какво я касае кой се е напил дъртото плашило?

Изпреварила си ме...Моето мнение.

# 96
Ей ужасни са опосумите, каква реч какво чудо, а от Милена вече ми се повдига, удари не дъното ами и по-дълбоко.
Групата доста се изложи като не уважи Симо.

# 97
  • Пловдив
Ама мнооогоо ви е в трън в очите Георги, в случая не е направил нищо, ама само така, заради съществуването си... Иначе, не ми хареса, че Александър остави Роси без храна, някак не е джентълменско. Много се смях с неадекватните въпроси, очеизвадно беше още пияна. Според мен, продукцията предупреди заради животните. Проблеми има сега, а началото с пиенето на Хриса И Ради нямаше такива ексцесии. Може да ги е хванали страх, че нещо ще се случи пак, или че ще останат необслужени, доста малко хора са все пак останали, вероятно могат да пропуснат нещо важно така. Милена. Не знам, аз че мразя пушачи, мразя, ама тя само пуши и дава акъли и не изглежда да прави нещо, а всички й вървят по гъза. Страх ли ги е от нея, какво ли... Сценката с кромньонците ми хареса.

# 98
Еййй, тотална излагация на Росица, но вие дъвчете Георги. Не може да пие Роси, а в такава ситуация и не бива. А, разтропаните и широкоскроени  ще подкрепят Нури въпреки изцепката за робството?Ами работи много Нури,да. Но и той,трябваше първо да мисли, после да обяснява историята.

# 99
Дъвчем Георги защото вече е очевадно колко го бутат продуцентите към победата, а в същото време се опитват да очернят всички други които може да са му конкуренция.

# 100
  • London
Всеки си дъвче, който иска....😉 Да, ще го подкрепя Нури, проблем ли е? Разтропана може да е някоя стара кола, епитета нещо не се връзва.🤔

# 101
Една от причината доста хора да напуснат БГ е именно неразбирането към другите и различните.За мен тотална излагация е именно стадното поведение, лишено от осмисляне на реалността и нарочването на някой.

# 102
Предлагам да спрем с личните обиди.
И всеки има право да подкрепи който си иска.
А на Ваня да и имам великия проблем

# 103
  • около Варна
За сега май само Нури ми е симпатичен, въпреки историческите и религиозните му вярвания. Росица и Симо са шантави, но не разбирам с какво толкова предизвикаха лошото отношение на останалите към тях.  Милена за мен е най-ужасният човек вътре.

# 104
Като гледам и във Фейса колко хора има срещу Милена и Сашо-заради закуската, и Роман, не ми се мисли как ще се развият събитията.Георги поне си каза за щуротиите.Но не гласуваха за Симеон за фермер на седмицата....за пореден път избират от тукашните....стаден инстинкт.

Общи условия

Активация на акаунт