Фермата 4 - Съединение - тема 8 (29.10. - 04.11.)

• 29 605
  • 682
  •   1
Отговори
# 75
  • London
При финал Георги - Нури, за Нури съм. Но все пак не смятам, че българите ще му дадат гласа си.

Защо не? Тези във Фейсбук определено харесват Нури, за Гошо.....не особено, дори е масово оплют. Може пък да се окажем по-широкоскроени и наистина да има съединение на етноси.

# 76
И аз забелязвам че във фейса , където пишат мбого хора, Гошо изобщо не е харесван. Усетили са го хората какъв позьор е.

# 77
  • Другата България
При финал Георги - Нури, за Нури съм. Но все пак не смятам, че българите ще му дадат гласа си.
Защо не? Тези във Фейсбук определено харесват Нури, за Гошо.....не особено, дори е масово оплют. Може пък да се окажем по-широкоскроени и наистина да има съединение на етноси.
Не вярвам. Разбира се, може и да греша. Ако Нури стигне финал, ще разберем.
И аз забелязвам че във фейса , където пишат мбого хора, Гошо изобщо не е харесван.
Той сам си го направи според мен.

# 78
Лили със сигурност не е бушон.

Според мен кандидатите фермери са Симо и Милена.
Ами тя Милена вече беше фермер. Едва ли ще я предложи продукцията. Нали всички я критикуваха как крякала като патка в кълчища?
Мерси за новата тема, Ензим 🤗
Вчера нямах фаворит. И двамата са ми по малко симпатични и по малко...безразлични.
Ако искат да вкарат интрига, продуцентите могат да предложат за фермер Роси. Хем не е била досега, хем с Гогата ще се дракат 24/7.

# 79
В България Нури никога няма да спечели след онези глупости, които наговори. Гномчетата също няма да му дадат 100 хл. лв., защото ще бъдат заклеймени.

# 80
  • London
Не съм съгласна! Заклеймени от група скинари и закостенели люде. По-скоро ще отвори една вратичка за промяна и то към добро... аз така си мисля и го вярвам искрено. Хора като Нури смятам биха били оценени от всяка държава без значение етноса му.

# 81
  • Sofia
Да се включа най-накрая,че ви изпуснах няколко дена и докато ви изчета... ooooh!

Ензимче, bouquet за темата и труда!

Предвидим дуел снощи,макар и да предпочитах Калата да остане.
И аз не мисля,че ще подкрепят Симо за фермер тази вечер.Видя се,че не е от най-харесваните.А и той сигурно си знае,звездите му го говорят  Laughing.
И много се надявам промото да е подвеждащо,защото не мога да си представя по каква причина продукцията би предложила Милена или Ваня отново за кандидат-фермери  Thinking.Най-малкото,вече са били,интересно ще е и някой друг да има възможност да се изяви.Точно тези двете ги видяхме колко не стават.
На Росица май ще ѝ стане навик да се напива.Иначе Радка не беше достойна за този формат,според нея и това беше едната причина.Или си мисли,че тя по-красиво се напива  Mr. Green.
Друго всичко сте изкоментирали,да не се повтарям  Grinning

Последна редакция: пн, 29 окт 2018, 19:46 от avi10

# 82
  • DE
Ако не беше казвал точно за робството беше си сигурен победител, при това положение силно се съмнявам.
Няма значение етноса, става въпрос за родова памет.

# 83
  • гр.София
Такааа. Калата си отиде очаквано. Имаше желание, но трябват и умения. Странно е, че няма никаква физическа култура, а уж е тренирал баскетбол.
Според мен Калоян ще посочи за фермер Нури. Американец е, а американците уважават способните хора. Не знам продукцията кого ще посочи, но и аз както повечето тук мисля, че фермерите ще гласуват против Симо.
Аз харесвам Георги- кибритлия е, но пък не се скатава и не е лицемер. Забавен ми е много. Явно и на Александра ѝ е забавен, все около него се навърта. В повече ми дойде идването на тате, но и в предишните сезони имаха посещения.
Фермата ми е по- приятна след излизането на Ивайло.

# 84
  • Вестерос
Не съм съгласна! Заклеймени от група скинари и закостенели люде. По-скоро ще отвори една вратичка за промяна и то към добро... аз така си мисля и го вярвам искрено. Хора като Нури смятам биха били оценени от всяка държава без значение етноса му.
Не и когато говорят и разправят , че е нямало робство и мюсюлманите са били преди християните по нашите земи..смях в залата!

# 85
Тия двамата са....леле мале
Въпреки че малко ми стана кофти как никой не пожела да вдигне наздравица за победата на Симо.
Кофти поведение е това.

# 86
Много тенденциозно, напили се, напили се, голяма работа, всички след дуел поркат на поразия. Такова осъдително отношение от страна на продукцията е недупостимо.
А Росица е нагледен пример защо не трябва да се пие. Гледайте, деца, и се учете.
Сашо ми се струва, че прекали. Колкото и нагла и неадекватна да е, Росица все пак е човешко същество, как ще я оставиш да гладува.
Айде, пак драскаме по стените. Отиде кошницата.

# 87
Много тенденциозно, напили се, напили се, голяма работа, всички след дуел поркат на поразия. Такова осъдително отношение от страна на продукцията е недупостимо.
А Росица е нагледен пример защо не трябва да се пие. Гледайте, деца, и се учете.
Сашо ми се струва, че прекали. Колкото и нагла и неадекватна да е, Росица все пак е човешко същество, как ще я оставиш да гладува.
Айде, пак драскаме по стените. Отиде кошницата.
Е нали Георги трябва да спечели. Всички други трябва да са максимално оплюти.

# 88
  • London
Не и когато говорят и разправят , че е нямало робство и мюсюлманите са били преди християните по нашите земи..смях в залата!
  Да ти кажа за мен това е тотално без значение в случая.

# 89
Никой до сега не е оставян без хеана, независимо какво е направил.
Това е прекалено.
То щото простотията на Гошо и компания е по Убава.
И къде беше Ванко когато Хриса и Радка поркаха , да попитам де

Общи условия

Активация на акаунт