Фермата 4 - Съединение - тема 8 (29.10. - 04.11.)

• 29 706
  • 682
  •   1
Отговори
# 60
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Единствената причина,поради която им се дава алкохол е,за да се напиват и да правят сеир.
А сеира,всички тук знаем,че продава.Тъжно,но факт.

Симеон не е харесван,защото е сериозен,не е много близък с останалите,един такъв дистанциран и съзнателно страни(такъв типаж е явно,на мен лично не ми пречи).Харесва ми това,че много добре се аргументира,когато спори.Росица е също толкова нехаресвана,но по друга линия - тя е досадна,казват,че много говори и създава напрежение,демонстрира увереност и надмощие,което няма как да се хареса на конкурентите й.

# 61
  • London
А Гошето си е обичаен..... на него не му трябва пиене за да се излага.

Ако това е причината да не харесват Симеон ми се струва много тъпо.

# 62
  • Другата България
 Laughing И на мен. Аз ги харесвам и двамата. Crossing Arms
Не знам дали е защото са аутсайдери, но са ми в пъти по-симпатични от останалите и женски, и мъжки персонажи.

# 63
Е, как да няма? А истериите на Гошето, скандалите, в които той е винаги единия участник?
Според мен Гошето толкова го страх че няма да барне паричките, че истерясва все повече и скача срещу почти всеки.Готов е да оплюе всеки само и само да блесне той и да спечели.
Съгласна съм всеки друг да спечели, но не и той, ама май няма да ме огрее.

# 64
  • Другата България
То пък хората трябва да са луди, ако заради този му "блясък" му дадат парите. Stop
Много от отпадналите обаче ще гласуват за него, ако е на финал. Но зависи и кои ще са другите.

# 65
На Жоро му е къс фитила, това е. Не е заради парите, в противен случай щеше да се постарае да е малко по-въздържан. Просто е кибритлия.  Характер. Един Роман е по-въздържан от него, макар и на него да му кипва често.
Не знам, давате ли си сметка как влияе затворената среда. Не е за всеки. Още повече, когато няма как да изместиш фокуса, както обичайно се случва в реалния живот.

# 66
  • Варна
Влияе му Гошко, ама друг път. Този си гадняр и лицемер по рождение. Грам не мога да го харесам.

# 67
Единствената причина,поради която им се дава алкохол е,за да се напиват и да правят сеир.
А сеира,всички тук знаем,че продава.Тъжно,но факт.
Много ясно. Старите пияндета гномчетата ли не знаят какво прави пиячката?!
Аз се чудя как още никой не е направил шоу "Пиене без граници". Ще убие българския ефир сигурна съм.
Ако Гошо и Дидо отидат на финал както се надявам, Гошо ще гледа тъжно как Дидо го побеждава. Няма никакъв шанс срещу него Гошката от зрителски вот.
Отиде ли обаче с друг, ще вземе парите.

# 68
  • Другата България
Зависи кой е другия. Александър например също мисля, че се харесва.

# 69
  • London
Аз пък все си мисля, че и Нури има шанс....хич да не е има много турци и помаци, които ще си дадат вота за него, а и българи като мен, които също биха му подали едно рамо. Смятам, че и голяма част от самите участници също. Вече не съм толкова убедена, че онази работа с историята ще има тежест до финал....

# 70
Зависи кой е другия. Александър например също мисля, че се харесва.
Да, вярно. Peace Но при пряка битка с вот на зрители Гошо ще спечели.

# 71
  • Другата България
При финал Георги - Нури, за Нури съм. Но все пак не смятам, че българите ще му дадат гласа си.

# 72
  • тук и там
Аз не мисля че Александър се харесва чак толкова (от зрителите). Интелигентен ,способен...но и интровертен, бавен, прекалено педантичен,на мен  ми е някак и  немъжествен..
За пиенето-то зависи и кой колко носи.Някои се напиват от една чаша вино,други от една бутилка,трети от една дамаджана..Grinning

# 73
Ако идат на финал Нури и Гошо ,
Нури има глас от мен.Дидо също.

# 74
  • Другата България
За пиенето-то зависи и кой колко носи.Някои се напиват от една чаша вино,други от една бутилка,трети от една дамаджана..Grinning
Grinning Именно, това казвам и аз. Росица ако не носи, ама надига чашката то затова е такъв резултата.

Общи условия

Активация на акаунт