Фермата 4 - Съединение - тема 8 (29.10. - 04.11.)

• 29 528
  • 682
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Много прозрачен Митко, много! Злопаметно същество.

Тарталетка, аз допускам, че е възможно подбудите му да са същите, каквито бяха и при Христина. Не просто злопаметност и опит за отмъщение, а за общото благо. С нещо ги дразни тази жена, сякаш с никого не се понася. Едно сърцато Лили само от време на време я виждаме в кадър как хем приятелски, хем на лични теми умее да комуникира с нея, всичко останало я заобикаля като радиоактивен елемент.

# 256
  • тук и там
И кой ще е втори дуалист според вас? Симо ще дръпне Сашо според мен.Бих се радвала ако излезе  така нареченият от Иван и Андрей- "интелигентен  интроверт",или "смотания "Сашко според всички останали..
Росица обаче кой ще дръпне?Сашка или Милена?С Лили са по-близки ,та не мисля че ще избере нея..Милена има ли имунитет всъщност и за избора на дуелист,или само за ратайство?Интересен ще бъде избора на Росица,защото този на Симо е ясен..Тя и на Ваня се канеше нещо миналия път като я избра,или за полу-финала ще я пази?Stuck Out Tongue Winking Eye
Нямат много задачи във фермата тази седмица,и са доста по-леки от предишните седмици..

# 257
Според мен Роси ще дръпне Сашка

# 258
Обаче подозирам че до края/ освен ако не отпаднат/ мъже ратаи ще са Симо или Нури.
Освен ако някой от тях не стане фермер и не разбие четворката.
Ако Роси е на дуел се надявам да махне или Милена или Сашка.
И ще е интересно да ги видим как ще са ако довечера им върнат Хриса.

# 259
Митко грам не го одобрявам. Да, дебел е, и да, задъхва се и да, затова скъса мускул, щото с такива кила (допускам и обездвиженост) не се тича спринт. Аз съм с много килограми и са ми забранили да се затичвам така точно поради тази причина-ще скъсам влакна веднага.
За Роси и Симо-допусках ги  за ратаи. Не знам защо Митко каза, че слага Симо, защото вече знаел и се справял. Не разбрах иронично ли го казва. Опитва се да се шегува, обаче нещо никак не ми е забавен, а обратното-елементарен ми е.
Ако Симо е дуелист има кой да си дръпне-един Сашо е излетял със замах. Според мен Симо би бил и Дидо. Симо премисля игрите, има опит.
Ако Роси е дуелист също има кой да дръпне и да бие пак-я Лилито, допускам и Александра. Вчера като я гледах с винтоверта как работи, нещо не ми идва да е много "уфатна" в ръцете.
И понеже съм за невъзпитаната алкохоличка Росица, някак съм спокойна, че има още време за нея във фермата. Че няма да стигне до финал-ясно ми е, но все пак.

# 260
И аз се надявам Симо и Роси да останат, не, че ги харесвам особено, но не ми харесва това стадно държание. Не харесват някой и хайде пеят в един хор.
Искам Милена да излезе, Сашо също, но ако аз съм на мястото на Симо ще избера Дидо, мисля че той за сега е най-слабият в мъжкият отбор.

# 261
И всички просто игнорирате думите на Нури, че турската полиция е заловила Васил Левски като престъпник?

# 262
  • London
И всички просто игнорирате думите на Нури, че турската полиция е заловила Васил Левски като престъпник?

Ами за турската полиция е бил такъв, за българите революционер. Той и Чегевара се счита за терорист за едни, за други е революционер. Какво толкова сложно има за разбиране?

# 263
Трябва ли да коментираме? Задължително ли е?
Опосумите тук се изказаха една идея по-подготвени и аз имам сходна позиция.

# 264
Важното е да сме широкоскроени... да си подложим ду***, на който го поиска, да не ни вземат за гадни патриоти.....
Нури е една мнооого голяма лисица. Така му шарят очичките - гледа, преценява, прави алгоритми , както сам каза. И да, той също е разпределил паричките от наградата и се счита за победител, не само противния ви Георги.

# 265
  • София-в сърцата на моите деца
Важното е да сме широкоскроени... да си подложим ду***, на който го поиска, да не ни вземат за гадни патриоти.....
Нури е една мнооого голяма лисица. Така му шарят очичките - гледа, преценява, прави алгоритми , както сам каза. И да, той също е разпределил паричките от наградата и се счита за победител, не само противния ви Георги.
В края на краищата това е само една игра.Всеки си има стратегия. Евала на тези, на които стратегията сработва. Другите ,като Ваня хал хабер си нямат  от стратегия. При тях каквото каже тренера или фермера!!! Затова ми харесват Симо и Роси. Просто са извън стадото. Цветни хора! Останалите са хора на овцете!!!Бееее....

# 266
Не иде реч дали сме или не сме патриоти. Лично мен ме дразни вечното навиране на псевдо-патриотизма на Гошко. Изказването на Нури, дори да е било непремислено в началото-няма нужда да е лайтмотив до финала. Гошко предизвиква и ръчка и разпитва. Провокира. Нури може да не умее да изкаже точно позицията си, а ако пък е на различна позиция, не е нужно да я афишира. Та Гошето е яхнал вълната на тази тема и опитва да изпъкне.

И да, точно така, това е игра и следва да има стратегия. Ваня хем спортист, пък стратегията и е под нулата. И Нури има стратегия, и Роси и Симо, признавам го, хем Симо не ми е симпатичен.

# 267
Няма значение какъв е бил за турската полиция, а какъв е бил и все още е за българите. Такива изказания за мен са обидни и неуважителни към историята ни.

# 268
Георги колкото уж е хитър, толкова е и първосигнален, често се води от емоцията така че както виждаме тази линия, която държи хич не му помага. Дали неговото е псведо-патриотизъм, никой не може да каже. Нури защо не отклонява тези разговори, ако се чувства толкова онеправдан и очернян и смята, че това може да избута Георги до победител? За мен причината е, че разчита и на помашките гласове при евентуално гласуване от зрителите. Той е много по-пресметлив, хладнокръвен, не виждам почти никаква емоция в него, да не говорим, че със сигурност е опипал почвата по темата за робството преди да влезе във формата и е наясно, че голяма част от българите 5 пари не дават. Така че умерено говорене в двете посоки = повече гласове от няколко етнически групи. Стратег-хитряга е Нури. Много силно впечатление ми направиха думите му - "Аз може да нямам памет, но правя алгоритми".

# 269
Според мен Роси ще дръпне Сашка
Ха, дано! Да видим тогаз. Все си мисля, че Митю ще избере жена за дуелист. Такъв ми изглежда - не точно женомразец, но някак гледа на жените изотгоре. Тя може би и затова оная шантавата Христина, му се ядоса и ходи да си троши кокалчетата в кенефа.
На мен всъщност ще ми е интересно да им върнат Христина. Да видим тогава пак как ще се сформират групичките.
Лили какво е направила вчера? Изтървах снощния епизод и общо взето се ориентирам какво се е случило, от това, което пишете.
А Георги няма как да е истински патриот - най-вече заради това, че не е наясно с ключови моменти от българската история и някак слабо го интересува сякаш. За да си патриот, трябва да познаваш добре миналото си, а той има ужаасссно много пропуски. В тоя ред на мисли, дали ще си дадеш дупето на Нури или Герги....все в г@з.

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 09:29 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт