Шести клас 2018/2019 - тема 3

• 47 596
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Координатна система взеха, сега ваканция. Поне в неделя няма да си пропусне курса в Междучасие.

# 481
  • София
Ха ха. Нашият младеж всеки ден се прибира с нов виц по темата грипна ваканция и София град Stuck Out Tongue Winking Eye .
Дочакаха я.

# 482
  • Русе
И област Русе са ваканция до сряда 6.02. По математика са на деление със степени..Rolling Eyes

# 483
При нас било предепидемична обстановка и засега нищо не се чува за ваканция. Преди 1-2 години пак така почти в цялата страна имаше грипна ваканция, а на нашите им се размина и си учиха. Мисля си обаче, че може и да ги разпуснат вторник - сряда.
Като гледам електронния дневник, моят си е оформен по всичко. Май само по география е на кантар между 5 и 6.

# 484
  • у дома

Цитат
София-град беше една от последните области - крепости

Чак пък! Само 16 области са обявили. А нашата май няма да дочака...
А, ето че и за комшиите има ваканция. Пък ние ще си ходим на училище. Ще останем последен бастион!

И при нас в Монтана няма-в класа на набора има няколко болни дечица,но в класа на баткото -не.Но има класове и с доста болнички... Дано ако обявяват грипна след понеделника,че господина по история се е сетил тогава да правят контролно-имат и в сряда и уж тогава да го връща и оформя,ама ако излязат грипна нямам идея какво ще става...
Иначе по математика са си още на деление на рационални числа,даже още не са взели и координатна система,но те са с много часове и опасност да не си вземат материала от учебника няма„

# 485
  • София
Степенуване взеха тая седмица

# 486
Какво оформяне, кви пет лева.. ваканция тече:)
 География имат първия срок по един час във вторник, 3 вторника са все ваканция, кога да ги оформи Simple Smile
Госпожата по БЕЛ искаше да им даде по едно контролно и така да ги оформя- и да даде контролните, няма време да ги провери.. Както казва детето - спокойно, аз втория срок ще си повиша успеха Simple Smile

# 487
  • софия
Аз мисля, че е възможно да удължат първия срок със седмица. Поне за мен е логично, но вече сме се убедили, че в работата на МОН няма логика. Ако удължат срока с времето на грипна вакарция, ще им станат еднакви първи и втори срок, за което тази година реваха и следиха с калкулатор.

# 488
А не, няма да сменят датата за край на срока, защото ще трябва да местят и междуср.ваканция. Да не говорим, че има общини с почти двуседмични грипни ваканции- искат удължаване

# 489
  • софия
Моята е оформена по почти всичко. Искаше да я изпитват по география, тази година там е нейната драма, за 6ца Crazy, но ще трябва да се постарае втория срок.

# 490
География имат само един час седмично, в понеделник, а толкова много неучебни понеделници имаше, особено в началото, че не е чудно как този предмет, тази година, му е някак между другото. По него има и най-много петици. А учителката е същата, която им преподава и по ЧП и той си я харесва, но явно с география само отвреме - навреме въобще не може да навлезе в предмета.

# 491
  • София
Нашите са на степенуване по Мат. На класното, което им върнаха тази седмица, е с най-добра оценка от класа, като над 5.5 всъщност е само тя. Много е доволна, защото напоследък имаше доста издънки с недочетени условия (пробен, олимпиада, състезание) и оттам нерешени правилно задачи.

В класа нямаше болни деца до вчера. Дано тази ваканция да пресече по-нанатъшното разпространение на вируса  Rolling Eyes

Имат доста домашно дадено, а и книги да четат, така че няма да скучаят.

# 492
Тццц, тц, в къщи има сърдити, щото не давам да се ходи по моловете и по места, на които има много хора. Ама, каква съм лоша,а? Не знам на какъв език какво и защо не се прави по време на грипната епидемия! #2gunfire

# 493
Пускам го само на тренировки, дори гледаме да не пътува с ГТ,  излизане от работа да го водим и взимаме.. Не, че е гаранция..
Есента 3 семици кашля, всеки петък вдигаше лека Т. Препоръчаха ми таблетки с ехинацея, изчисти се кашлицата за няколко дни.
 Преди НГ GP каза да почнем витамини с ехинацея, че е много слаб и почти не яде

# 494
При нас отмениха всичко. И школи , и спортове и т.н. Ама, нали Петканка и Драганка са ги пуснали да обикалят моловете, та що и аз да не съм,,широкоскроена,,. ЕМи, не съм. смалят, че е неоправдан риск. ИМам приятелка, която е пулмолог. Каза, че отделенията са пълни и грипа се разпрострянява скорострелно, а се развиват усложнения много бързо. НАясно съм, че пак може да го лепне и няма гаранция за нищо, но не може и урболешката да се действа .

Общи условия

Активация на акаунт