Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 36

• 17 950
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Ооо Ели не вярвам че онзи разговор е забравен. Но разбрахме, че Зорница няма намерение да му казва. И което е странно за мен не виждам особенни огризения в нея. Очаквам майката на Кая да умре, тя да изперка и тогава да се раздрънка. Много ще се накефя ако Марио е бил  прав за подхода при операцията, ама надали.
Хубавите епизоди са затишие пред буря. Така че очаквам вторник да ни почнат пак.
И друго си мисля, ако Зорница най накрая се добере до тази така желана страст Виктор дали пък няма да и липсва такова отношение в трудните моменти. И кое ли е по важно?

# 586
# 587
  • София
Хахаха, Доне. Ама и Мечо е много ритмичен. Е сега, друго е да танцуваш на Justify my love и то на кол, но мисля, че и нашият робот се справи доста добре Simple Smile. Направо взе акъла на хубавата докторка.

# 588
След като снощи изгледах моменти от епизода около 100 пъти, спах леко и спокойно.
Изненадващо е, че сценаристите продължават да ни показват една хармонична връзка. Мен пък ме впечатли още в първата им сцена начинът, по който влязо - в такт с един и същи крак. Първоначално не ми хареса, че Зорница целуна Марио по бузката(отново), но след повторно гледане забелязах, че всъщност го целуна по челюста. Не знам дали е търсен ефект, но беше готино.
(Отварям едни скоби и предлагам да направим една петиция ''Марио и Зорница да спрат да се целуват като братче и сестриче по бузката)
Марио е развил наистина страшна сетивност към Зорница(както и тя към него) и си мисля, че неслучайно усеща кога нещо между тях не е наред(като разговора за третия човек). Обожавам Марио! Ако има такъв мъж в реалния живот ще го прелъстя и омъжа за него (по думи на една анестезиоложка Grinning ) Щастлива съм, че вместо да започне да и говори обикновени баналсности, подходи атипично за него самия, което има не просто разсейващ, а и лечебен ефект.
Мел, Виктор няма как да и даде това, което Марио и дава. В момент на слабост наговори всичките тия глупости, но получи ли каквото иска, то това не би я удовлетвотило  и много скоро би и омръзнало. Даже не мисля, че тогава имаше нужда от любовта на Банков, а нужда от силн емоция, която да я издърпа от дупката, в която беше попаднала.

# 589
Така ми се иска танцьорите от новия ми подпис да не са  толкова дребнички , но  успях само да си намаля габарита на гифчето , за да се побере .
Доне , мечокът ти е Hands Ok Hand  Joy

# 590
Ама колко е тихо тук събота и неделя след спокоен и приятен епизод в петък. Animal Joy Cat

# 591
Ама колко е тихо тук събота и неделя след спокоен и приятен епизод в петък. Animal Joy Cat
Мога да почна да мрънкам. Само ми дай разрешение.

# 592
Никакво мрънкане , навън вече е топло ,  бягайте по разходки /и молове Stuck Out Tongue Winking Eye / !

# 593
Никакво мрънкане , навън вече е топло ,  бягайте по разходки /и молове Stuck Out Tongue Winking Eye / !

Да, ама Тони го няма Cry

# 594
Хахах придвижването ми е много трудно. Измисли ми друго занимание, включващо компютър Animal Joy Cat (вече сготвих Animal Smiley Cat )

# 595
Явно днес снимат с Васил Бинев, има качени снимки. Странно че и Вергов е постнал и него ли ще замесят в тази история?!?

# 596
И аз гледах сцените от вчерашния епизод по 100 пъти 😊. Много ми хареса как на няколко пъти се споглеждаха Зорница и Марио 😍. Разбират се без думи, което само показва колко дълбока е връзката им. Не знам за убийствената любов, но такава бих пожелала на всеки.

Тази сутрин си мислех как в 5-ти сезон след “ветровитата” сцена на покрива 😁 си мечтаехме да видим в действие обещанието на Марио - да обиколят болницата хванати за ръка, да се целуват навсякъде без да се крият. Е получихме каквото искахме, че даже се разтанцуваха по коридорите 💕.

# 597
Абе аз се чудех сутринта онзк човек  с брадата от сторито  на Вергов дали е Васил Бинев - явно е той!

# 598
Абе аз се чудех сутринта онзк човек  с брадата от сторито  на Вергов дали е Васил Бинев - явно е той!

# 599
А на мен ми хареса след като Марио говори как няма да глезят децата, Зорница го изгледа тъпо и обърна посоката и той я попита къде отива и след като тя му каза, че има работа и неговото движение в стил: "к'во па ѝ става на жена ми" супер изненадан. Animal Smiley Cat

Общи условия

Активация на акаунт