НОЕМВРИйчета се раждат вече, всяка мама чака своето човече!

• 41 385
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Аз пък да ви успокоя, че контракции нямах. Спукаха ми се водите и след 3 часа започнаха истинските контракции Simple Smile Това в 38 +2 седмица.

# 526
  • София
Аз пък да ви успокоя, че контракции нямах. Спукаха ми се водите и след 3 часа започнаха истинските контракции Simple Smile Това в 38 +2 седмица.

Ами, дано! Че аз вече съм 39 гс 2 дни 😂

# 527
  • София
Ние днес бяхме на църква, искаха ни вино и постна питка. Ето снимка от украсата и на красавеца. Simple Smile)

# 528
Деси, голям чаровник, пу пу 😊
И аз нямах контракции (не броя менструалните болки и болките в кръста, защото ги имах през цялата бременност). Просто почна да ми пада тапата,а няколко часа по-късно да изтичат и води. Контракции нямах, докато не ми включиха окситоцина.

# 529
EllieD, нищо не се носи. То е бърза процедура Simple Smile на мен само ми искаха 20лв миналия път (отчето си ги поиска), много ме дразни тая попска меркантилност и този път може и да сменя църквата. Сигурно и там ще е така, но... в тази преди 3 години същият ме изгони, защото бях влязла с кучето (той на няколко месеца и напъхан в палтото ми), за да купувам една икона, дори не бях влязла в самата църква. Еее, нарекоха ми кутрето осквернител, скандал, чудо голямо, бях се зарекла да не стъпвам, но това е друга тема.
Моята госпожица също така прави, бие се, ръмжи, тегли. Понякога й е силна струята, друг път няма достатъчно, но и биберона не й харесва, абе драма.

Деси, супер сте. От къде взе шапката, чашите?

# 530
Добро утро мамчета. Аз имам едно притеснение не знам дали е основателно или си набивам филми. В петък направиха на малкия ваксината против хепатит понеже му ги бяха отложили  малко. Вечерта след това вдигна температура 37.5 която до сутринта свалихме с мокри кърпи с вода и оцет и цял ден нямаше. Тази сутрин току що му я измерих 37.1. Не е висока но ме притеснява и не знам от ваксината ли е, настинал ли е, нормална ли е такава температура?

# 531
  • В сърцето на любимия човек
Нормална е, не се притеснявай. За бебета до 3м дори до 37.5 я дават нормална, но предвид по-ранното раждане разбирам защо си се притеснила.

# 532
Благодаря ти много. Притесних се защото не знам нормално колко трябва да бъде при такова малко дете и помислих че може би е реакция от ваксината

# 533
  • Пловдив
Здравейте момичета,
Вижсам че почват постепенно слагането на ваксини. Мои приятелки ми препоръчаха липенки против температура, която слагали след поставянето на ваксина, за да не вдигат темрература децата. Аз още не съм ползвала, защото нашата ваксина е другият месец, но със ситурност ще пробвам. Ето изпращам ви линк:

https://apteka.framar.bg/30006730/куул-пач-лепенка-против-температура

# 534
Само да ви кажа, че температурата не е нещо лошо или, което трябва да ви плаши. Това е индикация, че имунната система работи. Естествено трябва да се държи в определени граници.

# 535
  • В сърцето на любимия човек
Аз до 38 - 38.3 само следя температурата и не давам нищо.
След ваксина винаги слагам Куул пач, в кабинета му слагат една на мястото на убождането и след 4ч сменям лепенката.

# 536
И аз нямам контракции. Тоест, имам, но рядко и не са болезнени. Но пък и не значи, че щом сега нямаме, след два дена няма да ни се разкаже играта. Grinning
Да се надяваме, че няма да се налага да предизвикват, всичко да си стане естествено.

И аз съм още 2в1, без никакви индикации за скорошно раждане Confused Надявам се тези дни да тръгне само, че не ми се ще да го предизвикат.

# 537
  • София
Деси, много хубав Калин! И много сладка украса Simple Smile жив и здрав да е!

ЯННА, ние платихме предварително 25лв. на жената, която ни записа часа.

На нас ще ни бият ваксината Януари, малко по-късно, заради това че се роди 20 дни по-рано.

Мисля да взема термометър MyKi care. С моя въртел друг няма да работи Simple Smile

Вече ще сменям памперса след ядене. Тогава е спокоен, а и не повръща. Пробвах вече няколко пъти.

Тази нощ беше добре. Реших нощните хранения да давам само от шишето, за да не се проточва много дълго и да не се изнервя много. Пак откарваме по час будни, че и повече - ядене, памперс, приспиване, цедене... на второто ставане, след 110 кърма в шишето си поиска и цицата, да дояде. Joy през деня ще си го държа на циците да яде, тогава май не е толкова нервен.

Снощи направих пробна доза питка за погачата. Много вкусна и лесно стана.

И последно да споделя, че за първи път поръчах от eBag и съм много доволна. В петък вечер поръчах памперси на много изгодна цена и ми ги доставиха в събота вечерта.

Вчера станахме на 1 месец Simple Smile
Скрит текст:

# 538
  • София
Ели честита ви месечинка. И ние имаме същите дрешки и чорапки 😁 И ние платихме такса 20 лв една жена ни каза да ги оставим като дарение. Аз съм ок за тези такси, все пак и те си имат разходи.
ЯННА всичко е от Джъмбо.
За температурата, аз меря с такъв за чело и съм много доволна. Пробвах с някаква биба, най-ужасното нещо е, не се прецаквайте. Нашия си поддържа 37,1-37,4 постоянно, педи каза че е ок.
Снощи с кумовете бяхме на кръчма и после на дискотека, а свеки гледа малкия. Голямо разпускане беше искам да ви кажа Simple Smile Откарахме до 4 сутринта, ако не ми се препълваха гърдите адски болезнено можеше и повече. Трябваше да взема помпата в дамската чанта.🤣🤣🤣

# 539
  • София
Деси, Ели, много сладки тези деца! Пу-пу!
Деси, разкажи как мина погачата после Simple Smile Там на главното място Калинчо ли е седял та има сложено бебешко пише Simple Smile

Коликите как ги борите? Ние снощи за първи път се усъмнихме, че има. Не плачеше бебо, но пък доста недоволстваше и ръмжеше.

Стискам палци на всички, които още са 2 в 1 за леко и безпроблемно раждане.

Общи условия

Активация на акаунт