НОЕМВРИйчета се раждат вече, всяка мама чака своето човече!

• 41 361
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
  • Bарна, морето, сините вълни
pepina80 Честито, мила. Радвам се. Бъдете здрави и щастливи! Heart
Аз след малко тръгвам към болницата за предизвикване, така че и от мен ще има новини на тази тема... Вчера ми падна или цялата, или част от тапата и имах надежда, че от само себе си ще се случат нещата. И контракции засичах, но един път са на 15 минути, един път на 10, после спират.

# 661
Пепина, честито!
Бъдете здрави и щастливи!

Despicable, стискам палци, всичко ще е наред!
После те чакаме с хубави новини! 🌷

# 662
Благодаря!
Despicable, стискам палци всичко да мине бързо и по-безболезнено. Имаш време днес да правим двоен рожден ден.

# 663
pepina, честито бебче! Да ви е много здрав и много да ви радва 😊 Бързо възстановяване на мама🍀
despicable, леко раждане и всичко да мине бързо и безпроблемно,бебчо да не те мъчи и да излиза бързо 🤗 И много скоро ще се гушкате 😊

# 664
  • София
Честито на Пепина и тук!
despicable, желая леко да мине всичко! Чакаме и теб с добри новини!

Май само аз останах... Да си чакам 😂

# 665
pepina, Честит юнак! Да ти е жив и здрав!
despicable, леко раждане ! Чакаме новини!

# 666
Еуфория, не се съмнявай, че бебо ще дойде, когато му е моментът. Ето, аз преносих 5 дни, а неонатоложката, която дойде да ми даде информация за състоянието на малкия, каза, че не само няма признаци на преносеност (суха кожа и т. н.), ами бил все едно е 2 седмици преди термин (не знам как точно го разбират). А като се сетя колко давах зор да ми предизвикат раждане още на втория ден от преносването...

# 667
  • Bарна, морето, сините вълни
Отидох, казаха ми, че по това време не индуцирали(аз откъде да знам Grinning)
Пуснаха тонове и казаха да отида утре сутринта, ако не съм се разраждала тази вечер.
А контракциите ми вече са доста болезнени.
Сега взимаме кучето и на разходки, много искам да се случи тази вечер.

# 668
  • София
Pepina, честито!
Деспикабъл, чакаме новини, стиснати палчета!

# 669
  • Варна
Честито на всички родили майки!
despicable, успех и леко раждане!

Нашият бебо стана вече на месец.Още се мъчим с кърмене и дохранване, че на всичко отгоре се и запича, дали от формулата или от капките за колики не знам.Спрях капките от два дни, ама вчера пак не беше ходил и днес доста се напъваше и накрая прибегнах до бебешка клизма.До сега оправях нещата с масажи и гимнастика на крачетата.Ще включвам и аз  круши в менюто си и дано му влияят.Като се изхожда много се успокоява милото.Във  вторник ще видим колко е качил.За 16 дни след изписването беше качил 370гр и лекарката не беше много доволна,  ще видим сега как ще е.Още имам надежди да разкарам формулата, хем ако успея хич няма да го мисля този запек, защото няма да има.

# 670
Pepina, честито! Пожелавам ви много здраве!
Despicable, успех!

Море, 370 за две седмици е нормално. Минимума е 150 на седмица.

# 671
Момичета, имаме ли заглавие за тема и дали новата да не я пуснем в родени 2018?

# 672
  • В сърцето на любимия човек
Мисля, че е време да се преместим в "Родени" Wink

# 673
  • София
Подкрепям Simple Smile

# 674
  • София
Честито на новите майчета! Да са живи и здрави бебчовците. Предлагам да се казва Родени октомври, ноември, декември Grinning И аз съм за, стига да не се сърдят момичетата, които още чакат.

Общи условия

Активация на акаунт