НОЕМВРИйчета се раждат вече, всяка мама чака своето човече!

• 41 356
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
Мацки, и аз родих! Hug Като повечето от вас вече съм горда мама на най-прекрасното розово бебе Heartbeat
Честито на другите мами и търпение на чакащите! Дано всичко мине както трябва и скоро да се похвалите с най-голямата радост! Flowers Four Leaf Clover

# 676
Честито! Много здраве и спокойствие и на двечките!

# 677
  • Bарна, морето, сините вълни
И аз родих. Дето искаха да предизвикват, бебка взе, че чу и реши сама да излиза.
Днес в 13:30, Моника, 3550г. 51см.
Много много болки и мъки, но си струва! Най-голямото щастие на света! Heart

# 678
despicable , Честито! Най- накрая Simple Smile. Да е жива и здрава Моника и хубава, като мама. Много да те радва и слуша. Бързо възстановяване на теб.
Без упойка ли ражда?

# 679
  • София
Честито момичета! Да са живи и здрави бебоците и бързо възстановяване!

# 680
Честито мами 😊

При нас голям рев . При вас така ли е ? През деня особено , преди кърмя и заспива а сега след кърмене рев до другото хранене. Мисля че минаха коликите , не се свива все едно го боли корем , а мята ръце и крака много ...не знам какво му е ...

# 681
  • Bарна, морето, сините вълни
Без упойка, ама много ревах, хич няма да се правя на герой другия път. И за секцио им ревах, ама железни доктори, много съм им благодарна, всички бяха страхотни.

# 682
Честито,мацки!

# 683
  • София
Честити бебенца, момичета! Здрави и щастливи да растат Simple Smile

Renata85, колко е голямо бебчето? Нашият си спинка през деня, съседите едва ли знаят, че съм родила. 2-3 вечери имах съмнение за колики, но напоследък е спокоен.

# 684
На 3седмици и няколко дни. От две седмици давам биогайа , миналата и инфакол , но го спрях .Ако тръгне да заспива и изведнъж се ококорва и плаче , през час иска да яде .

Към мамите които дават вода , по колко и кога давате ? Аз още не съм , но ми е иска да дам скоро

# 685
despicable честито! Знаех си, чеще родиш съвсем скоро! Да ви е живо и здраво детенцето!

Момичета, някоя от вас има ли менструация вече? Аз все още имах лохии, но от снощи ми дойде. С болки в кръста и корема както преди. Не опаквах толкова скоро..само месец след раждането.

# 686
Renata, сигурно е скок в растежа. Там се изчислява според термина и е някъде около първия месец.
Защо искаш да даваш вода?

# 687
Лъки, деспикабъл - честито, мамчета!
Да са живи и здрави бебоците и
Бързо възстановяване на вас! ❤

# 688
despicable, честито и от мен!

# 689
Lucky, despicable, честито мамчета 🤗 Да са ви много здрави бебоците и много да ви радват 🍀 Бързо възстановяване!
Май само Еуфория чакаме 😊
Аз й давам вода, колкото да си изплакне устата,защото езика й понякога става много бял и с водата се оправя. Давам почти след всяко хранене.
Малката взе доста да будува през деня. Вечер трудно я приспиваме, но поне после спи. Като заспи към 12, се буди към 4 и после към 8 за ядене. Но през деня ако може и на 30 мин ще е на гърда.

Общи условия

Активация на акаунт